Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdo potřebuje znát názor komedianta, aby se vůbec rozhodl jak volit, by volební právo mít ani neměl...

  • Zpráva dne. Ušatým dětem se nesmí ve škole ukázat klasická socha Davida, ale pokrytecky se lascivní "umělci" prohánějí s holými zadnicemi. 

    Inu Ušákov. 

  • Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti. Jak v USA, tak v celé EU, včetně nás. Média nesnáší jiné názory, než ty mainstreamové a politici se ve vlastním zájmu médiím přizpůsobí. Jediní, kdo si dovolili to tak nedělat byl Klaus, Zeman, Babiš nebo Okamura. A taky jim to média dávala a davají pěkně sežrat. S křivou páteří dál dojdeš. mnohem dál. Doba si to žádá. Doba současná, která stále více připomíná dobu dávno minulou.

    • Vše je věc názoru! Zažil jsem normalizaci a to nemá za současnou dobou vůbec ani 1% nic společného! Jediní, kdo si dovolili to tak nedělat byl Klaus, Zeman, Babiš nebo Okamura. A konkrétně tito čtyři to je to nejhorší co tato země mohla stvořit. Klaus zloděj a jeho amnestie a zbývající 3 jsou soudně uznání lháři .

      • Nevím, co vám Klaus ukradl, ale kdyby zbytek ODS za ta léta nakradl jen tolik, co sám Klaus, tak máme přeplněný rozpočet. To samozřejmě platí i pro ČSSD.

        A že současná doba nemá s minulou dobou nic společného? 

        Dovedete si představit, jak by dopadlo nějaké médium, které by si dovolilo kritizovat něco ukrajinského nebo EU? Bylo by okamžitě onálepkováno jako "proruské" a hned by byly inicializovány snahy ho smazat z povrchu zemského za "dezinformace".

        Jinak řečeno dopadlo by podobně jako kdyby se nějaké médium v nacistickém Německu začalo pochvalně vyjadřovat o Židech a odsuzovat nenávistný přístup k nim.

        Dopadlo by podobně jako kdyby se tady za bolševika nějaké médium odhodlalo kritizovat KSČ, zpochybňovat její ústavně zakotvenou vládnoucí roli, kritizovalo zbrojení a spojenectví se Sovětským svazem.

        Ta podobnost je jednoznačná s tím rozdílem, že v této době nejste za jiný názor zavřeni do kriminálu, ale společnost se s vámi "vyrovná" jinak. A ta "správná" média vykonají většinu špinavé práce.

      • Fiala je lhář uznaný občany. Těch je víc než pár placených kašparů v talárech. 

  • janhrom

    Trump

  • Prd umí zpívat a v hlavě na.ráno!

  • Člověk by asi neměl chtít očekávat příliš, ale - redakce Tiskali, opravdu je dnes vámi zmíněné úterý ? Díky za každé nové ráno.

    • mun.go

      Já nevím. Rozdíl mezi Prahou (CET = UTC/GMT+1) a západním pobřežím USA (Pacific Standard Time = UTC/GMT-8) je devět hodin. Takže tam měli ještě úterý 23:00 a tady už středu 08:00.

      • Naše středa hovoří jasně...

        • Poučovatel s diagnózou učitel, patrně švihlý psychopatií, zase nevydržel. Takovýto důležitý a s pocitem, že měl ještě mnoho vykonat, půjde do hrobu. Spása pro každého, kdo jej zná.

          • mun.go

            Masunto, cvbn a další přidružené entity - čemu nerozumíte na tom, že naše středa je jejich úterý?  Zase jste vysadili léky?

            • 🙈 🤣 ... nestává se vám, že často vyvalujete bulvičky, máte rychlejší pohyby, nutkání někoho udopřesňovat, vstupovat do řešení jakýchkoliv problémů (i když problémem jste ve skutečnosti právě vy), že lidi když nemusejí, raději odcházejí tam, kde nejste, pokud jste jejich nadřízený, třeba pedagog s patentem na pravdu - tak s vámi hned souhlasí abyste je neřešil - aby žáci posluchači zbytečně nedostali o stupeň horší známku, že když se vaši kolegové nebo podřízení o něčem baví, tak s vaším přiblížením se spolu přestávají mluvit ? Opravdu si myslíte, že jim bude vadit, až jednou zatřepete  bačkůrkama ? Jakoby neštěstího nebylo sdosti, dozvěděl jsem se o vás na sociálních sítích cosi pikantního o vaší sexuální orientaci, také o náboženské orientaci. 😢 Ale já držím basu. Mluvím o tom jen se známými v naší hospodě. Platí mi za to fernet citrus. Tak zase příště. Nezapomeňte mi psát co vás ráčí napadnout.

    • Další fáze předběžných vnitrostranických voleb se konala ve Spojených
      státech amerických. Tentokrát se navíc bavíme o největším počtu států,
      ve kterých hlasovaly „najednou“ v takzvaných primárkách. Aby Donald
      Trump získal nominaci do prezidentských voleb od Republikánské strany,
      potřeboval získat asi 800 hlasů „delegátů“, jeho soupeřka Nikki Haleyová
      jich potřebovala více než 1100.Trump vyhrál v 11 státech, které
      hlasovaly v Super úterý. Zde jsou výsledky pro 45. prezidenta Spojených
      států, který se brzy stane 47. prezidentem (toto jsou výsledky pro
      všechny státy, kde již proběhlo hlasování):Texas: Trump – 77,7 %, Haley – 17,3 %Alabama: Trump – 83,7 %, Haley – 12,5 %Nevada: Trump – 99,1 %Idaho: Trump – 84,9 %, Haley – 13,2 %Colorado: Trump – 63 %, Haley – 33,6 %Severní Dakota: Trump – 84,4 %, Haley – 14,1 %Oklahoma: Trump – 81,8 %, Haley – 15,9 %Minnesota: Trump – 66,9 %, Haley – 31,1 %Iowa: Trump – 51 % (a to je jediný stát, kde Haley předběhla Rona DeSantise se skóre 21,3 %)Missouri: Trump – 100 % (a někdo v USA se stále směje Severní Koreji)Arkansas: Trump – 76,4 %, Haley – 18,8 %Michigan: Trump – 68,1 %, Haley – 26,6 %Tennessee: Trump – 77,6 %, Haley – 19,2 %Trump také vyhrál státy Virginie, Severní a Jižní Karolína, Maine, Massachusetts a New Hampshire. Jediný stát, kde Trump prohrál s Nikki Haleyovou, byl Vermont. Tam má Haley 50,3 %, Trump asi 46 %. Podobná situace je v District of Columbia. Sám Trump v komentáři ke všem těmto výsledkům řekl, že to byl „skvělý den“ a
      že „je nyní plně připraven zastupovat Republikánskou stranu v
      prezidentských volbách, aby „oživil Ameriku“. Ve skutečnosti by
      po všech těchto vítězstvích měl Trump získat republikánskou nominaci a
      Nikki Haleyová by ho (v rámci vnitrostranických pravidel) měla podpořit - a to se zřejmě i stane: 
      Očekává se, že dnes republikánská prezidentská kandidátka Nikki Haleyová
      oznámí své rozhodnutí stáhnout se z volební kampaně. Chystá se vyzvat
      Donalda Trumpa, aby získal podporu svých příznivců, uvádí americké
      vydání The Wall Street Journal s odvoláním na informované zdroje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit