Přejít na výpis diskuzí
Těch tisíc mil a jeden cíl: Trumpova velká zeď. Kdo ji zaplatí?
27.1.2017 | Pavel Jégl
201 příspěvků
-
Čím víc nesouhlasů, tím víc teplouš Semjon Gayínek!!!
YEAH !!! -
-
Jdu náhodou kolem a musím souhlasit.
Gagrin by se za břicho popadal. *15* -
-
přééééésně, také se popadám za břicho
WOW !!! -
víme sajmon, gagrin
-
-
tak to prostě je
-
mám stejný názor
-
-
Bóóóže, to vám je vůůůl tenhle teplouš Semjon Gayínek, jak je s nervama v hajzlu tak napsal pitomec "Gagrin", to prostě svědčí o jeho prudké inteligenci!!!
CHACHACHÁÁÁÁ !!! -
-
zase žaluješ ty ruskej udavači ? *15*
-
-
bezmocnej vztek tě jednou porazí!
-
-
-
Velmi obdivuji "malé české novináře", jak rozumí v tomto případě americké politice a jak dopředu vědí, jaké kroky nový americký prezident udělá. A jsem rád, že tito "novináři řeší problémy ve světě a ne ty doma". To by bylo chaosu.... *14*
-
-
je dobře že jsi dneska v klidu soudruhu BTW, to tvoje simonování a gájínkování je ukázkou totální zoufalosti...
*3* -
-
Myslím, že bys měl použít to tlačítko, či táhlo a spláchnout se. *14*
-
-
-
Dobré ploty dělají dobré sousedy. Soused mezi námi postavil plot a od té doby jeho drůbež a dobytek neokupuje naši zahradu.
-
-
ano a tak to prostě je
-
-
Obyvatel Charkovu se dovolal na ukrajinskou televizi NewsOne a v přímém vysílání požádal o vysvětlení, proč moderátoři označují Rusko za agresora, když Krym žije dnes lépe než kdysi v sestavě Ukrajiny. Video rozhovoru se dá shlédnout na YouTube.
„Všichni pořád říkáte „agresor," ale mně je divné, proč se agresor na Krymu stará o naše Ukrajince mnohem líp? Mají čtyřnásobně vyšší důchody, bezplatné zdravotnictví, mnohem levnější plyn a tak dál. Kdo je pak agresor?" zajímal se muž.
Dodal, že se pokusil vyměnit byt za obydlí na Krymu. „Zdálo se, že tam jsou vlastenci, kteří by rádi vycestovali. Jenže označili mne za blázna, nikdo nechce odtud na Ukrajinu," postěžoval si televizní divák. -
-
psali na sputniku a parlamentních listech *15* *15* *15* *15* *15*
-
soudruhu BTW jsi čtverák
-
-
Pan primář mě jen tak nepustí, ještě nemám spravenou kriplkárku!
-
-
soudruhu BTW, pošli mi adresu, na vozík ti přispěji *13*
-
-
teplouši Gayínku šetři si na novou kriplkárku, ona ti otevře svět a pak možná už nebudeš tak blbej!
-
-
geniální myšlenka, vytesat do kamene, měl by jsi tvé fenomenální rady vydat knižně *3*
-
-
přéééééésně a mohlo by se to jmenovat " Můj život a gájínkování na Tiscali "
WOW !!! -
-
Hned bych si koupila pár svazků.
-
-
-
z teplýho Sajmona uděláš onučku
-
-
-
-
Teda já dostat tolik nesouhlasů od diskutujících, tak se asi taky zblázním jako teplouš Semjon Gayínek!!!
Jsem čtverák, jsem!!!
CHICHICHÍJUCHJUCH !!! -
-
táhni do ruska prašivý bolševiku, jsi stejně trapný jak ta hradní becherovka *7*
-
-
Táhni do gay klubu kam patříš teplouši Semjone Gayínku!
. -
-
myslíš plzeňské gay bary o kterých si tu několik let psal ??
WOW !!!! -
-
Jak tam jsi furt, vlastně tam už bydlíš teplouši!
-
-
-
-
-
I po 24 hodinách zde nonstop je teplouš Semjon Gayínek v ráži!!!
CHICHICHÍ !!! -
Kdyby Trump postupoval jako Bush,Clinton,Obama tak tam provede mexické jaro nebo jim doveze demokracii a Sombrero zaplatí zeď a tři patra postaví sám vcukuletu.
-
-
přéééésně, kdyby postupoval jako Stalin bylo by Novočesko v cajku
YEAH !!! -
-
teplouši Gayínku, zatím vypadáš jako vteklej ratlíček, hafinky haf, bezmoc s tebou třepe!!!
.
-
-
-
Otázka není ani to, kolik to bude stát a je už jedno kde., ale co by to dál a dál stálo, či spíše o kolik mnoho víc.., kdyby se tyto hranice, či jiné opatření neudělaly..Mít hranice svého, životního prostoru., tzv..odsud podsud..je naprosto přirozená věc člověka a ten, kdo je nemá, je časem pohlcen sousedy, či někým jiným., zvláště když si to dokonce nechá impotentně a naivně líbit a nebrání se ničemu i nikomu. V "Evropě"., je to nyní přímo životně a bohužel již i sebedestrukčně aktuální téma..!
-
-
Souhlas. Poté co se ruský obr na hliněných nohou sesypal a ruští okupanti museli s ostudou odtáhnout z Evropy do svých stepí, chcípl také komunismus ve východní Evropě a padly hranice východoevropského koncentráku. Evropané začali jásat, co jsme si to jsme si, a začali se těšit na budování jednotné EU, budoucích USE. Mysleli si naivně, že ostatním se to bude líbit a budou to chtít dělat také tak. Zapomnělo se ale na ochranu hranic EU a toho samozřejmě využili ti, kdo v tom viděli možnost vetřít se do Evropy a "podělit se" o to co vytvořili jiní. A nepochybně jsou tací, kdo nadšení pro jednotnou Evropu vůbec nesdílejí, protože se nikdy nesmířili se ztrátou "svých dobytých" území, protože kam jednou vstoupí ruské loupežnické nájezdnické hordy, to v duchu své středověké nájezdnické mentality považují ruští chánové navždy za "své" dobyté území a tak využili naivity Evropanů začali podporovat rozvracení a oslabování Evropy pomocí uprchlíků ze zemí, kde rozvrtali klid a pořádek.
-