Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kníže chce prolomit Benešovy dekrety a posluhovat Germánům

    Schwarzenberg chce vrátit majetek sudetským Němcům, Německo je pro něj nejdůležitější zemí, sám to mnohokrát přiznal. Řekl, že jeho prvním úkolem jako prezidenta by bylo vycházet vstříc Němcům.
    • Přestaň se ohánět těmi zpráchnivělými Benešovými dekrety. To je totéž jako kdyby se Němci oháněli nacistickými rasovými Norimberskými zákony.

      Nehledě na to, že "prolomením" Benešových dekretů straší hlavně Klaus, který dostal z Moskvy za úkol dělat všechno, aby se naše země opět vrátila do lůna východostepní říše. A blbečkové tomu věří, protože nechápou, že ty Benešovy dekrety "prolomit" nelze, protože byly určeny pouze pro jednorázové použití a dnes už dávno neplatí. Dnes už je to pouze historický artefakt, svinstvo a skvrna na cti našeho národa.
      Nevadí ti, že ze svétoznámých Karlových Var se staly Ivanovy Vary a že tam Rusko má residenturu ke špionáži a znovuovládnutí střední Evropy?
      • Ty jsi ale pěkný hlupák, Pišto. Schwarzenberg sem pozve sudeťáky a ti nechají sebrat všechby cikány včetně tebe a šup s nima za Ural ( za Hitlera šli rovnou z vagonů do plynu ). A tak se jistě ocitneš tam, kde, jak je o tobě známo, asi těžko chceš být. Opravdu si myslíš, že Němci jsou takoví hlupáci, aby tu zadarmo živili cikánské hordy, jako my , Češi ??? Ti s vámi udělají krátký proces, v historii už ukázali, že to umí... Tak jen si je hezky na sebe povolej !!!
  • Aby mohl kníže v Česku restituovat, musel i uplácet, což ministr později sám přiznal. „Nechme to být. Nešlo o nic velikého. Ale jiná cesta prostě nebyla. Bylo to k uzoufání. A po dvou letech, kdy se všechno zablokovalo... Nebyl to přímý úplatek, šlo řekněme o jistou protislužbu. V té době jsem ještě vůbec nebyl v politice. Dodnes z toho mám špatné svědomí,“ řekl v roce 2010 v rozhovoru pro MF Dnes o svých zkušenostech z 90. let. A to má být morální autorita pro celou zemi! A ještě je tu případ úředníka „jeho“ ministerstva zahraničí! Jakub Klouzal, který upozornil v létě 2010 Schwarzenberga na podezřelé zakázky na nákup počítačových sítí, nakonec sám přišel o místo a kníže s tím nic neudělal
    • Karolíno, bojovnice proti korupci, konej!!! Ministr, vicepremiér, kandidát na prezidenta se v přímém televizním přenosu přiznal, že korumpoval státního úředníka. Co s tím budeš dělat, Karolíno??
    • Ty taky pojedeš do Chuchle!
  • Kníže nadává Čechům
    Podle Schwarzenberga jsem hulváti a rasisté. Dodám citát: „Samozřejmě jsme rasisti. Stačí v nejbližší hospodě delší dobu naslouchat. Ostatně obdobné je to i u jiných národů. Amhárci i Japonci, Číňani, Íránci, Britové a tak dále se vidí jakožto nadřazení. Málokdo to však dává najevo tak hulvátským způsobem jako my. Trčíme ještě v době před osmdesáti lety. Romové jsou tací, jak jsme si je vychovali,“ řekl pro ParlamentníListy.cz Karel Schwarzenberg. Necháme si takhle nadávat od svého vlastního prezidenta?!
    • ZEMAN DĚLÁ Z ČECHŮ HLUPÁKY. Nebo si myslí, že si nepamatujeme jeho působení v Prognostickém ústavu, že jsme v roce 1988 a 1989 nečetli jeho články v Technickém magazínu. Že nevíme, kdo ho v roce 1970 v době nejtužší normalizace a působení akčních trojek poslal do Velké Británie. Že nevíme, kdo je Klausův patolízal, kdo s ním uzavíral OPOSMLOUVU? *11* *11* *11* *11* *13* *11*
  • Ano vy nepoučitelní volte cizáka, zasaďte poslední smrtelnou ránu české státnosti, majetek si již rozkradli cizákům a zbytek jste dali Vatikánu. Zbyly zde pouze levné pracovní sily, které budou živořit v důchodu pod paláci zbohatlíků ze zlodějiny. Jen tak dál lide český.
    • 90% nejhorších rozkrádačských kauz vzniklo za vlády Mlhoše ZEMANA - H- system, Berka, Union banka atd. Tito lidé si uvědomovovali tolerantnost zemanovy vlády ke zločinu a korupci. Ostatně i ve včerejší debatě Zeman lhal o Prognostickém ústavu i o své službě komunistickému režimu. *16*
      • Já , ale vím, že největší tuneling a rozkrádačka vznikla za vlády ODS a nynější trojkoaliční vlády, takže s takovou agitkou můžeš jít akorát na nějaké d e b i l y.
  • Pokud Kadlíkovi chemik Kalousek nenamíchá nějaký pořádný životabudič, tak to Kadel už podruhé nepřežije.
  • Stařík by mněl sedět u krbu na tom svojem hradě v Alpách a ne se tu tlačit do politiky v pro něj cizí zemi !!!!!
  • Volíte jako prezidenta ČR Karla Schwarzenberga? Potom volíte člověka, který nám více jak dva roky lhal o radaru v Brdech, když byl ministr zahraničí Topolánkovy vlády .. Nečekaně ho ještě nenapadlo se za to omluvit..
  • Schwarzenberg by také druhé kolo nemusel přežít, měl by raději odpočívat a uživat si majetku, nehledě na to, že většina pravých čechů ho jako "cizáka" na hrad nechce, proto volte Zemana, nebo budeme ještě platit němcům. *2*
  • Kníže Schwarzenberg je pro přijetí eura co nejdříve a pro vstup do bankovní unie EU. Takže čeští střadatelé budou platit řecké dluhy.
  • http://www.youtube.com/watch?v=5-ywNyQOzJY

    k tomu videu netřeba dodat více..

    Prezidenta, který nezvládá státní hymnu nechci.
    • K volbám naštěstí půjdou i lidi, nejenom komunisti.
      • Správně !!! Otázka je, kteří a s jakým názorem. Komunisté nejsou jediní odpůrci Schwarzenberga. Zejména ne důchodci. A jestli jim to dojde a přijde jich k urnám dva apůl milionu volit Zemana, tak Zeman ani žádné komunisty potřebovat nebude..,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit