Přejít na výpis diskuzí
Téměř polovina Američanů souhlasí s drastickými metodami CIA
12.12.2014 | art
95 příspěvků
-
Nejlepčí agent na svjetě je náš velyký Vůdce nadsoudruch Putin!
-
Ani 1000 agentů CIA nemá na našeho Vůdce agenta KGB Putina!
-
USA jsou fašistický vřed téhle planety. V žádném jiném státě není tolik fízlování a rasismu jako v USA. A to, že polovina populace mučení a zabíjení obhajuje tento fakt pouze dosvědčuje.
-
Ani 1000 ameryckých katů nedokáže to co dokáže náš milovaný Vůdce nadsoudruch Putin!
-
A co na to ten nacistický trpajzlík z Kremlu?
-
-
Ten má jiné starosti: rubl už nemá žádnou hodnotu, poddaní umírají hladem, a cena ropy stále klesá.
-
-
Já taky!
-
Každý, kdo obhajuje mučení, je stejný parchant, jako ten, kdo sám mučí. Žádný "vyšší princip", pro jeho omluvu, není možné podsouvat. *16* *12* *16*
-
-
Všechna ta prasata, která mi dala mínus, by zasloužila přes držku! Hon na "čarodějnice", mučení nevinných, mučení politických odpůrců... je také mučení,...možná i vaši příbuzní byli mučeni a vy, dobytci, to schvalujete?! Ale raději, za "bukem", v bezpečí anonymity mínus kliknutím, jako praví zbabělci. *12* *16* *12* V hlavách máte očividně nasráno a nedej bože, aby ste se dostali na mučení sami, to by bylo bezpráví a jekotu, že? Ale, co teď není, může jednou být! *16* *16* *16*
-
-
Komu chces kazat,pane "spravedlivy"... Minus jsi nedostal ze to odsouzeni muceni,ale ze ti ještě nedoslo,ze to proste uz jinak nejde... jak by se ti libilo,kdyby ti někdo jen proto,ze jsi včas nevedel,zabil deti...??? to by jsi najednou byl schopnej obhájit jakykoliv způsob aby jsi to vedel dopředu a mohl tomu zabranit... jenze ty si budes hrat na lidumila a kdejakej smejd by toho vyuzil aby te obral i o to nejcenejsi... Teda pokud vůbec vis,co je to bat se o nejblizsi... Nikdy jsem neobhajoval,spise naopak,Ameriku a jeji krvavou politiku... Nemam a nebudu jejich systém mit rad a taky nejsem z tech kdo by nekomu chtěl ublížit... Ale taky se nikdy nebudu štítit ublížit nekomu o kom budu vedet,nebo mit duvodny podezreni,ze by chtěl ohrozit moji rodinu.. a pokud tohle nepochopíš pane "spravedlivy" tak se radsi k temhle nafouknutym novinarskym bublinam ani nevyjadruj... a ted mi klidne nadávej a pis,jakej jsem hajzl a nelida atd... ja svoje vyjádřil a stojim si za tim na 100%!
-
"Ale, co teď není, může jednou být!" -- To jako, že se zas dostanou komunisti k moci?
-
-
Z četby a porozumění textu byste musel dostat známku čtyři mínus.
Ale to u lidí vašeho typu(co mají plnou hubu demokracie,ale jen tehdy,pokud vyhrává ta jejich strana) není nic překvapivého...
-
-
-
-
Obama: Je nepříjemné, že se takové věci dostali ven.
CIA: Chápu...
Obama: Je třeba zabránit dalším stížnostem na mučení.
CIA: Jak to máme zařídit?
Obama: Po výslechu useknout hlavu. -
A ty k tomu všemu tady ještě planceš jednu blbost za druhou.A spíláš třídnímu nepříteli.Není nic hezčího než tvoje bezmoc s tím vším něco dělat.Prostě to tak funguje a tečka.Nic naprosto nic s tím neuděláš.
-
To je zase voda na rudý mlýn! A co CCCP, který se malého středověkého knížectví neustálými nájezdy, výboji a zabíráním a drancováním okolních zemí a vyvražďování a zotročováním jejich obyvatel stal za několik století šestinou světa, nepočítaje v to jeho kolonie v Evropě a jinde? Počet mrtvých obětí komunismu, který uvedli v život Rusové se odhaduje na 100 milionů a jsou odhady i dvojnásobné. Není to tak dávno, co Rusko poskytlo "bratrskou pomoc" Čečensku: spálená země a postřílené vše co se hýbalo. A ta zvěrstva KGB, která se od nich učilo i Gestapo.