Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Babička je ráda, viďte..."

  • Okoune, on má ochranku při výkonu funkce, ale ne při jeho soukromém mejdanu. Tam je obyčejný občan. Na to si mohl zajistit, a zásadně za vlastní prachy, soukromou ochranku. Toto, co provedl, považuji za zneužití pravomoci. U něj je to ale obvyklé. Viz chlubení očkovacím střediskem, kam přijel nezván s ochrankou, aniž by měl jakoukoliv zásluhu o toto středisko. Kdyby to neprozradila starostka, (všechna čest jí), tak by zase v televizi čvachtal, my jsem zajistili, my jsme vybudovali.

  • mun.go

    Jo, a také máme skoro největší inflaci v EU, navíc ta inflace trvá již desítky let.

    Inflace - 2021, míra inflace a její vývoj v ČR od roku 1990 do roku 2021

    Proč má ČR nejvyšší inflaci v celé EU?

    Dluh je výhodný pro dlužníky  a zadlužování je výhodné pro banky. A banky (resp. jejich vůdčí banksteři) vládnou světu.

  • Milouši milouši. Premier má ochranku a policii k dispozici. Ze zákona.Zejména proti zdivočelým bezmozkům hlupáka ze sněmovny. S takovým sněmovním odpadem Volným  i jeho podržtaškama se dělá rázný pořádek. Jo panečku kdyby někdo napadl tebe. To by byla legrace. Lidi by se smáli, fandili by.Způsobil by jsi mnoho veselých chvilek. Všem.

  • josef.chmela

    To je fakt. Babišova vláda rozdala podnikatelům a jiným nemakačenkům 44 mld. z našeho. A nic s tím nenaděláš, ANO stejně vyhraje volby a ty jen budeš zlostně prskat ty své nesmysly o nějakém Burešovi (kterého ani neznám).

  • Okoune, Bureš a tlustá Berta prohlašovali, že jsou nejlepší. Hlavně, že vzkvétá za cizí peníze Burešfert. Teď se blíží volby, tak začneme rozdávat z cizího. Už lump Bureš zaplatil za ten zásah policie na "jeho ochranu?" Čeho se soudruh agent bojí? 

  • Varane a toto má být jako směšné? Zas pokus o socialní humor? Jo Kalousek. Nebo pacholci od socanů. To by byl jiný fofr rozpoštění státní kasy.Prostě život v pandemii tomu tak chtěl.

  • vanhorne

     Čau lidi, bude lip nebojte sa. Ja nejlepsi krizovy manager a nejlepsi mistrova financi to zvladnem tak mistrne, ze i vnoucata nam za takove bohate deditsvi budou se slzami v ocich vrele dekovat!🤣

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit