Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neměla náhodou Homolka (Sanops) sloužit po roce 1989 těm nejpotřebnějším z nás? neskládali jsme se náhodou pro nio na gamanůž? *1*
    • http://www.vfischer.wz.cz/

      *5*
    • V tomto státě se již 25.let skládáme na vše pro nás,žebrá se na každém rohu,ať je to v Praze nebo na venkově a z toho tyje sebranka,kterou jako hlupáci volíme každý rok pořád dokola.Co jsem záhy pochopil sametový podvod a byl trvale okraden o majetek po rodičích a mě navíc důchod díky synáčkům komunistů u komunistů,musím konstatovat,že nejsem překvapen a jsem rád,že nejsem ovčan 3.kategorie.Stačí se podívat na žebrání pro naše lidi při onkologickém onemocnění.Na nic nejsou peníze,právo,poctivost.Je hnus žít v tomto státě,ale kde ? Když noha vojáka USA rozeštvala svět.MUDr byl vždy uznáváný člověk,ne ty co se cpou do parlamentu atd.President se stará o Ukrajince,údajně s českými kořeny,dnes lituji,že jsem ho volil a dal mu druhou šanci.Doufám,že Zaorálek a vláda neustoupí.Již bylo dost laškování s UK.Starejte se o naše lidi a pak teprvé o další lotry.Jsme okrádáni na každém rohu .Můj hlas nebude za vdolek ani buřta,ale za charakterního lékaře,právníka ,zkrátka občana,který chce něco udělat pro stát a jeho lid a ne výtah k moci a penězům.
  • Zlatej muž na radnici, nebo žena za pultem, co dědku? Zbejvá už jen jedno, hodit si mašli *1* *1* *1*
    • Jseš pořádný hlupáček,protože ten dědek má pravdu.Takže tu mašli bych doporučil spíše tobě,protože jsou hlupáci nebo dočasně pomýlená individua než pochopí co se tady před 25.lety stalo.
  • Nemoc zvaná moderní společnost. Zde jsou její příznaky.

    Zloději jsou považováni za tzv. tržně úspěšné. Slušný člověk který nekrade je naopak
    buď blázen nebo neschopná socka.
    Sprejování domů je prý umění. Chrlení nadávek a braní drog prý k muzice patří.
    TV se změnila na samé akční vraždící seriály a humor nahradila sprostota.

    Malé děti dokáží již ve 3 letech ovládat mobil ale čtení je pro ně velkým problémem.
    Téměř v každé práci požadují po lidech vzdělání ale co z toho když si dnes tržní dětičky mohou diplom jednoduše koupit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit