Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

    Zbytečně vyhozené peníze za zbytečné jednání vlády, protože výsledek byl už dopředu známý v EU. Vypadnout z toho EU spolku neschoných příživníků co nejdřív.

    • mun.go

      Neprojednávali jenom střídání času - viz "jednání vlády 13.9.2021"

      Ale toto bylo nejjednodušší - prostě celý ten nesmysl se střídáním zrušit a nechat obyčejný standardní středoevropský (zimní) čas.

      Trvale se přechod na letní čas v Československu zavedl v roce 1979. Přes třicet let (od roku 1945) stálý čas s nejkratšími stíny v pravé poledne /* nikomu nevadil a teď nás bude otravovat dalších pět let.

      /* Pravé poledne, kdy je Slunce na obloze nejvýš a přesně na jihu - astronomicky nastává během zimního času kolem dvanácté hodiny.

      • mun.go

        Interaktivní mapa rozšíření letního času od roku 1916 do dnešního data je zde.

        Krásně můžete vidět, že letní čas je celosvětově na ústupu. 

    • Nic Ti nebrání přesídlit do CCCP, soudruhu. Ale nechtěj, aby se naše zem opět stala ruskou gubernií, tj. kolonií. Takové řeči by mohly být označeny jako vlastizrádné.

      Naše zem od nepaměti patří do Evropy a ne do východních stepí. 🤮

      • josef.chmela

        Tak za prvé: nějaké CCCP neexistuje tak tam logicky nemohu přesídlit. Za druhé: jsme gubernií (kolonií) EU a teroristů USA, a za třetí: s vlastizrádnými kydy mě polib pr..., protože největší vlastizrádce a zaprodanec tady byl v minulosti jakýsi Havel.

        A mimochodem, východní stepi jsou krásné tak jako další zajímavosti této planety. To ale ty, se svým v minulosti zamrzlým myšlením, nikdy nepochopíš.

        • Tak za prvé: CCCP se pouze přejmenovalo na Ruskou federaci. Je ale fakt, že ztratil své kolonie a tím mnohé zdroje.

          Za druhé: USA ani EU žádné kolonie nemá, jsou to svobodná demokratická země. Zatímco v CCCP stále vládne středověk. Pokud nechápeš tak si vystuduj večerně základní školu. 

          Za třetí líbat Tě nebudu, takové východostepní zvyklosti nemám.

          Za čtvrté Václav Havel, byla osobnost, které si stále váží celý civilisovaný svět.

          Ano, východní stepi jsou krásné. Také jsem byl nejednou ve východostepní říši, ale také ve svobodných západních zemích i v USA.

          O tom kdo z nás dvou má zamrzlé myšlení si každý alespoň trochu soudný čtenář jistě udělá svůj úsudek.



        • Jen taková lidská sra.ka jako koblihotupoň Chmelík může ze sebe vyzvracet takové chlísty.  Tak a teď pepíčku zpátky do klece, od pana ošetřovatele dostaneš studenou sprchu na zklidnění.

          CCCP je jen mizerně přemalovaný název té dnešní teroristické smečky rusáků, nejodpornějších a nejpodlejších světových teroristických štváčů a lidských sra.ek. Jen vlastizrádná hnída s IQ houpacího koně jakýsi chmela může být příznivcem něčeho tak zrůdného jako je rusko.

          • josef.chmela

            Nováku, tak jsi tu opět vyzvracel svůj veškerý mozkový potenciál, tak teď můžeš jít ke korytu se nachlemtat té tvé břečky a neobtěžuj tu slušné a vzdělané lidi.

  • Jó, jó - furt se něco děje...

  • A proč jako jednali? To bylo dopředu jasné, že bez EU si ani neuserou....

  • KIMCID

    díky za nic??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit