Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Švýcarský kanton odhlasoval zákaz burky
    Za nošení burky či nikábu na veřejnosti hrozí ve švýcarském kantonu Ticino pokuta v rozmezí 100 až 10 000 franků (zhruba 2500 až 250 000 Kč). Příslušný zákon podpořily už v roce 2013 dvě třetiny místních občanů v referendu a odhlasoval ho v pondělí tamní parlament. Výjimky nejsou povoleny ani turistkám.
    • No, v případě čecháčkovského Kocourkova bude naopak nařízeno povinné nošení fezů, pod hrozbou pokuty. Kocourkov musí míz vždy něco echt. *14* *14* *14*
  • Dají. Už před půl rokem jsem tu psal, že čím více bude v EU islámských imigrantů, tím větší je pravděpodobnost teroristického útoku. Počet islamáků v EU je přímo úměrný počtu teroristických útoků. A je to tu. Dobře to dělají soudruzi z USA a blízkého východu, velice dobře.
    • jj přesně, opět jsme dokázali že je země kulatá, v 89 jsem hodily h . v . o na východ a teď se nám v podobě sra.ek vrací od západu... *16*
      • Souhlas,.velice dobře napsané.
    • Souhlasí až na tu poslední větu.
  • na to není třeby vědy stačí selskej rozum, když si evropa pozve k sobě domů muslimy tak je to jen velká násobilka co vám zpočítá kolik atentátů tady bude a že jich bude časem víc a víc...
    • Ano, stačí se jen řídit selským rozumem, ale tzv. elity toho nejsou schopny. Je jasné, že např. pár kobylek vrzajících k večeru v trávě příjemně ladí uchu, ale milionová hejna už nadělají spoušť.
  • Eurohujeři v čele s Merkelovou a Junckerem vykonali obrovský kus práce pro to, aby Evropa byla co nejvíc ohrožena terorismem džihádistů.
  • Teroristické strategie se nevytvářejí v mešitách. Tam musí být ticho. Atentáty se plánují v barech, ve fast foodech nebo na fotbale," dodává. *15* *15* *15* Pán zjevně nebyl nikdy v mešitě a taky neviděl dokument o člověku, co se tajně dostal do užšího okruhu muslimů v pražské mešitě. Nebo to vidět nechce. Doporučuji tedy siderické kyvadlo, to bude mít úúúrčo stoprocentní přesnost odhadu. To snad není ani možný, co z těch zaprodanců vypadává za hovadiny!!! *7* *12* *12*
  • Já profesor, doktor Jiří Koumavý jsem ve své hlavě, která má výkon vysoce převažující současné špičkové PC, sestrojil program, který svými výsledky šokoval i mne samého.
    Musím ještě zkontrolovat, jestli to není chyba, ale zatím výsledkem je, že s přibývajícím počtem nelegálních imigrantů a ingnorací platných zákonů EU a schengenu politickými představiteli zemí EU se riziko teroristických činů ZVÝŠÍ!!!

    Ale berte to jako nezaručenou zprávu, možnost chyby vždy je a já na rozdíl od Merkelové, Hollanda, Junckera a dalších nejsem neomylný.
  • Opatření-s okamžitou platností vytvořit ve všech místech soustředění migrantů náborová střediska a oslovit všechny mladé muže k tomu aby vstoupili do osvobozenecké armády proti terorismu.Kdo odmítne a bude schopen bude okamžitě vyhoštěn z Evropy.Provést výsvik ve zkráceném termínu z přísných bezpečnostních opatření a vyslat tyto bojovníky do bojů v Syrii, Lybi, Iráku - všude tam kde okupuje teroristické seskupení IS.Tytovojáky potom platit z peněz těch co dnes je platí jako migrany.A sjednotit protiteroristycký boj tak aby jej podporovala letecky vojska NATO a Ruska pod jednotných společným velením. Vše zaštítit rozhodnutím OSN. Pokud budeme podporovat migranty a chtít vlstní silou bojovt proti IS potom zde v Evropě vyroste jeho pátá kolona a teroristické útoky zde v Evropě budou narůstat ato bude mít dopd jk na ekonomiku tak i společnost ve všech Evropských státech. A prováděná opatření Evropu zničí a do20 let ji ovládnou teroristé a Islám- který zavede v Evropě středověké zákony.
  • tato evropská banda je nepoučitelná,místo, aby islám vypráskala z evropy tak budou raději předvídat a hádat jako honsová počasí,no to bude v evropě vypadat
  • Buďme rádi, že musulmani nemají zájem jít k nám, protože jinak by jich zde bylo jako much. Žádná naše vláda by nás neochránila a to je na tom to nejhorší.
    • Na to stačí jedna direktiva EU, která určí, že dávky musulmanům (a jen jim) v ČR budou stejně vysoké, jako v Německu. Tyto dávky bude EU dotovat a nepůjde o diskriminaci českých občanů, protože toto opatření je humanitární podporou uprchlíků před válkou a těm se pomáhat přeci musí.

      Jednoduché, ne? *1*
  • velice jednoduše se dají předvídat! jsou a budou všude tam kde je islám!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit