Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vůdce Putin uvolnil nekolik milionů rubléj na opravu klikáčnaje mašínky, tak už ste zase bez pravdy, demokrati!
    • Ruská ambasáda kliká záměrně mínusy i sobě v domění, že jim na to někdo skočí. Tady nejsi v rusku, Ivane, tenhle národ není jeden velkej vychlastanej mozek jak roSSia!
  • Soukmenovec Mynář zamává nad hlavou prověrkou a všichni teroristé utečou zpět do Ruska! Uráááá!
  • ZAVÁDĚJÍCÍ NADPIS.Nevím co bychom potom ukazovali turistům.Pademokracii ala havel,myslím,že by sem již nikdo nejezdil.
  • Dobré ráno, mohu poprosit všechny místní přispěvovatele aby nečetli včerejší diskuzi, byl jsem trošku pod vlivem a s těma homosexuálama jsem to tak nemyslel, jsem hetero *3*
    • v pohodě
  • Zeman si nakálel strachy do trenek s islamistů kteří tady nejsou a jeho rudá soldateska tu kvičí na jeho podporu, jste ten samej vystrašenej póvl, styďte se poseroutkové, to je váš vzor ?
  • Titulek změněn snad 5x. Nová móda žurnalistiky? *3*
  • Okamžitě pryč z EU! .. Okamžitě rozpustit zločinecké NATO! .. http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/migranty-nevyuzijeme-jako-pracovni-sily-nebudou-chtit-pracovat-vubec/
    • táhni ty ruskej šmejde, pokud možno tak ihned *11*
      • jen klikej čtveráčku BTW *15*
        • copak Krabs nebo vlastně Avasta?
  • tak jses prý tady zamiloval do Simonky. Čicháš jí klín a vyznávaš lásku. Jistě ji vezmeš domu do chlíva mezi prasata.
  • tak jses prý tady zamiloval do Simonky. Čicháš jí klín a vyznávaš lásku. Jistě ji vezmeš domu do chlíva mezi prasata.
  • Teroristé mají dozajista políčeno na mluvčího Pasáčka.
    *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit