Přejít na výpis diskuzí
Teroristé si brousí zuby na Pražský hrad. Zeman je na ně ale připraven
18.8.2016 | Tomáš Chalupa
389 příspěvků
-
Pozóor k noze zbraň!
Vašku, zas ho máš venku ty dobytku. *7* -
Kandidát na prezidenta (bývalý člen KSČ) Miloš Zeman v prvním televizním duelu tvrdil, že byl u StB veden jako nepřátelská osoba a že potom odjel do Anglie, což je nestandartní postup. Registr svazků však ukazuje, že nemluvil pravdu, že byl na něj zaveden svazek (PO), tedy prověřovaná osoba, který byl následně změněn na svazek signální (S). Krátce po 17.listopadu 1989 bylo zřejmě rozkazem gen Aloize Lorence rozhodnuto o skartaci dokumentace, což může mimo jiné znamenat, že Miloš Zeman byl využíván i jako informátor StB či vlivová osoba.
Také se domnívám, že by měly ve sdělovacích prostředcích zaznít informace, že za premiérování Miloše Zemana byla BIS úkolována aktivitami, které měly zločinný charakter viz např. kauza Markéty Regecové, skupování knih o Janu Kavanovi a další, včetně vyrábění podvržených důkazů o kolaboraci šlechtických rodů s nacisty. -
Zeman vstoupil do zločinecké organizace KSČ a Klaus se o to samé několikrát pokoušel neúspěšně. Byl odmítnut nikoli z hlediska ideologického, nýbrž charakterového. Prý se jedná o pragmatického opurtunistu, jenž by členství v KSČ zneužíval pro svůj vlastní prospěch a kariéru. Ostatně, Zeman činil totéž, ale na rozdíl od Klause se mu podařilo projít. Toto píše komunista Zeman ve své knize:
„Dostal jsem nabídku, abych vstoupil do komunistické strany. Zeptal jsem se svého vnitřního hlasu sebeúcty a dostal jsem odpověď, že námitky nejsou...Na vysoké škole jsem už byl, práci jsem měl zajištěnou...Proto tento vstup nezahrnuji do kategorie svých politických omylů.“
Tito dva „křišťálový“ charakterové Zeman a Klaus, začali bojovat proti komunismu až po „sametovém převratu“, který pro ně učinil disident Václav Havel. Samozřejmě, že se oba s touto osobností nikdy neidentifikovali a raději se Havlovi vyhýbali, aby je nezastiňoval svou morální velikostí.
Zdroj: http://berwidbuquoy.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=486545 -
Prolezeš svět, prošmejdíš vesmír a ejhle, blbej teplouš Semjon Gayínek je pouze jeden!!!
CHICHICHI, WOW !!! -
-
Tak to je. *5*
-
-
Pozóor k poctě zbraň!
Vašku, zastrč ho ty prase. *8*
-
-
-
V Reflexu udeřili na prezidenta:Takhle to dopadá, když Zeman lže
Zeman řekl, že mu Bohdalová pláče do telefonu, Bohdalová to popřela
Zeman řekl, že ho podporují Franz a Fischer. Oba to popřeli,
Zeman řekl, že zprávu o Posseltovi má z Britských listů, Britské listy takovou zprtávu však nemají.
Zeman a jeho tým řekl, že na rodinném zámku Karlovy manželky visí nacistické obrazy s hákovým křížem. Byl to kříž jeruzalémský a Hardegg rodině již 300 let nepatří -
Protože se neustále zvyšuje počet lží, které Miloš Zeman vypustí do éteru, pokusil jsem se jejich část ucelit a předložit našim čtenářům. Nejde ani tak o to, že se pomocí lží prosadil až do funkce prezidenta, ale především o to, jak nadále, pomocí lží, manipuluje společností, resp. tím zbytkem jeho příznivců. Připravte se ovšem, že těch lží, které Miloš Zeman sdělil, je opravdu neuvěřitelné množství a již nyní mohu tento svůj komentář řadit mezi naprosto nejobsáhlejší, přitom neukončený, on totiž Miloš Zeman stále lže. Tímto komentářem nemohu obsáhnout veškeré lži, které tento naprosto nečestný a prolhaný člověk sdělí lidem, protože on lže snad pořád. Tento komentář budu i nadále doplňovat, aby z něj vzešla taková ucelená vazba:
Zemanova lež Před 10 lety se ze státního rozpočtu vydávalo 30 procent výdajů na investice, dnes je to 10 procent - . (PRAVDA – pouhých 6,6% za Zemana, nyní přes 10,3%, k roku 2011) -
Dneska sem si dal zas 20 zmrzlinových pohárů. Rumíček mi v nich obzvlášť chutnal tak sem v pekle lupnul flašku. Jó na Hradě to byly časy, tam se píchalo a lilo. *6*
-
Má cenu zmiňovat Jana Kavana, předražené přestavby ambasád, spolupráci s Karlem Srbou, odsouzeným za plánování vraždy novinářky Sabiny Slonkové, Český dům v Moskvě, otevřeně korupční aféru Gripeny, Lesy ČR atd..? Pamatuje si někdo ještě dnes jména později zkompromitovaných Zemanových milců - Stanislav Gross, Karel Březina, Jaroslav Palas, Jaroslav Tvrdík atd, atd
To vše se odehrávalo za vlády a zodpovědnosti Miloše Zemana. Nic z toho se nesmělo až donedávna vyšetřovat. Zeman bude dál předstírat, že nic z toho neexistuje a on sám, bojovník proti korupci, s tím neměl nikdy nic společného. Nejbližší „poradcovské“ okolí z korupční minulosti teď pro Miloše Zemana organizuje prezidentskou kampaň. Tak to, prosím, nekažte, a nikdy se kandidáta neptejte na korupci nebo zodpovědnost. A už vůbec ne na fakta a dokumenty. A pokud chcete někdy být na Českou republiku hrdí, tak Miloše Zemana nevolte. -
je Shapirův řiťomilec, oba jsou teplouši nejhrubšího zrna!!!
-
Aféra Dálnice D47 – červen 2002
Vláda Miloše Zemana bez výběrového řízení rozhodla, že bude uzavřena smlouva pro výstavbu ostravské dálnice D47 s konsorciem Housing & Construction (H&C). Na podzim téhož roku smlouvu napadl ministr Šimonovský (KDU-ČSL) a označil ji za krajně nevýhodnou pro stát. Špidlova vláda smlouvu s H&C v březnu 2003 vypověděla (pozn. pokuta za vypovězení smlouvy činí 650 miliónů Kč). Policie pak prověřovala, zda nebyl při rozhodování Zemanovy vlády o přidělení zakázky konsorciu H&C spáchán trestný čin. Nakonec se rozhodla kauzu odložit. D 47 je předražená o stovky milionů korun a je slavná jako nejzvlněnější silnice v Evropě.