Přejít na výpis diskuzí
Teroristé si brousí zuby na Pražský hrad. Zeman je na ně ale připraven
18.8.2016 | Tomáš Chalupa
389 příspěvků
-
U nás se dovíte pravdu schválenou samotným vůdcem Putinem. Jsme totiž nezávislá a demokratická TV!
-
Vždyť ho za to platí terorista Putin. Mizerně, ale Semjon je rád, že nechcípne hladem jako jeho spoluobčané v rusku.
-
Ruská ambasáda kliká záměrně mínusy i sobě v domění, že jim na to někdo skočí. Tady nejsi v rusku, Ivane, tenhle národ není jeden velkej vychlastanej mozek jak roSSia!
-
Teplouš Semjon Gayínek prudí a nudí, nic novýho, samý ty jeho přihřátý voloviny!!!
YEAH !!! -
Terorismus je dítě rusáků, a to jsou přece Zemanovi přátelé. Čeho se tedy Miloš bojí? Zase hraje jenom divadlo, aby se na ruský původ terorismu zapomělo!
-
Je třeba rozbít EU!
-
Vůdce Putin uvolnil nekolik milionů rubléj na opravu klikáčnaje mašínky, tak už ste zase bez pravdy, demokrati!
-
Soukmenovec Mynář zamává nad hlavou prověrkou a všichni teroristé utečou zpět do Ruska! Uráááá!
-
ZAVÁDĚJÍCÍ NADPIS.Nevím co bychom potom ukazovali turistům.Pademokracii ala havel,myslím,že by sem již nikdo nejezdil.
-
v pohodě
-
Dobré ráno, mohu poprosit všechny místní přispěvovatele aby nečetli včerejší diskuzi, byl jsem trošku pod vlivem a s těma homosexuálama jsem to tak nemyslel, jsem hetero *3*
-
jen klikej čtveráčku BTW *15*
-
Zeman si nakálel strachy do trenek s islamistů kteří tady nejsou a jeho rudá soldateska tu kvičí na jeho podporu, jste ten samej vystrašenej póvl, styďte se poseroutkové, to je váš vzor ?
-
táhni ty ruskej šmejde, pokud možno tak ihned *11*
-
Ber to tak že v té turisticky zajímavější části východní Evropy jsme zatím v pohodě. Kdyby se ale někdo chtěl uprostřed dne odpálit, nebo začal střílet do lidí na Karlově mostě.Nikdo s tím nic nenadělá. A mrtvejch a raněnejch bude hafo.
Osobně mě ujišťování našich politiků,že nám nic nehrozí. Spíš ujišťuje abych byl obezřetnější.(Titanic byl taky nepotopitelná loď). *5* -
Fakt je nesmírně větší pravděpodobnost, že tě někdo sejme autem (myšleno normální řidič), než se by ses stal obětí teroristického útoku.
Jako jestli si někdo myslí, že lze nějak zabránit útoku, když už se děje, tak je hodně naivní. Ani, pokud bude zcela zrušeno soukromí, tu útoky takových jedinců budou, a policie, i když bude vědět o každém všechno, tomu beztak nedokáže zabránit. -
zalez...
-
nekvič...
-
Titulek změněn snad 5x. Nová móda žurnalistiky? *3*
-
Okamžitě pryč z EU! .. Okamžitě rozpustit zločinecké NATO! .. http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/zpravy/migranty-nevyuzijeme-jako-pracovni-sily-nebudou-chtit-pracovat-vubec/