Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nečmárej nesmysly který nikdo nečte Tečko a poď si vrznout. Sem celý jen tvůůůj. *14*
  • Web: www.club-misa.cz *3*
  • vivat Novorossija
  • dearputin.com
  • Pan prezident ing. Miloš Zeman je borec. Já byl jen hulič amerických pér, prodejná děvka, Chlast mi dočista vymazal palici. *7*
  • pan prezident ing. Miloš Zeman, byl zvolen drtivou většinou občanů ČR a příští rok tomu nebude jinak a pražská kavárna se může vztekat a kopat nožičkami jak chce *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • tvá frustrovanost a osamělý boj je smutná věc, zlejBTWtrolle zakopeme válečnou sekeru ?
  • Kdo se chce líbat? Nejraději líbám zahnědlé prdelle. *14*
  • věřil jsem že máme prý demogracyjy. A že funguje skvěle. Jenže má fanatická víra byla vážně otřesena volbou Zemana a Putina z nichž mám noční můry a panický strach. Teď jsemť vnitřně rozpolcen....buď máme demogracyjy pak je v pořádku že volba byla jaká byla a je tam mnou nesnášený Zeman anebo Zemana nezkousnu a tedy demogracyjy nemáme....tím je ovšem má životní jistota vážně narušena......CO DĚLAT? ČEMU VĚŘIT? poraďte mi.......jsem na životním rozcestí....váš ztroskotanec tečka.....
  • tady to máš, od nich by jsi čekal měsíc na odpověď :Adresa: Černická 9/11, Plzeň, 301 00

E-mail: info@club-misa.cz
    Web: http://www.club-misa.cz
  • Špulím, tak honem. Nebudu tu šlapat věčně. *13*
  • zlej homotrolle, jedno ti musím přiznat, lidi si sem z tebe choděj dělat imerveré psinu a ty se zlomit nenecháš, jsi excelentní splachovák *15*
  • Mám prdell dokonale vybělenou. Kdo si chce zastrčit? *14*
  • Pisni adresu, prosím. *14*
  • Můj vůdce se nikoho nebojí! Nemá se čím bát! Nemá mozek!
    Já jsem mu tak dobře poradil s prověřeným Mynářem.
  • Vyšpul prdell ať si líznu. V pekle sem akorát jednu slíznul. *7*
  • včera jsem potkal Tečku v kauflandu a dal jsem mu takovou ránu, že utíkal do nejbližšího gay baru kde dělá mámu
  • Tečkovi zásadně hulí Zeman, Ivane.
  • Chceš se líbat Simone? Jsem ready. *14*
  • Jo jo, Zeman hulí Putinovi. Máš pravdu, Ivane.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit