Přejít na výpis diskuzí
Teroristé si brousí zuby na Pražský hrad. Zeman je na ně ale připraven
18.8.2016 | Tomáš Chalupa
389 příspěvků
-
co mluvíš za občany socko ? kdo pracuje na jídlo má, to že tu smrdíš 24 hodin denně bude asi tou příčinou proč jsi vychudlý trotl
-
ty hladové netáhlo, hlavně že máš na PC a internet *11*
-
zlejBTWhomotrolle, nebuď naštvaný a napiš nám co je nového na východní Ukrajině, zase něco o statečnosti separátů, nebo o raketově stoupající ekonomice Luhanska a když přidáš BRICS bude to super, děkuji
-
Otázka: Co by dělali komunisté po WW3?
Odpověď: Rozpadli by se na radioaktivní prach a škodili by dál.
Jak je vidět, bývalý komunista je totéž co bývalý černoch. -
Také se přidám, blink blink blink ...
Další letní víkend blink blink blink amrdolské slinty v prohulené garsonce u Ostravy. -
Po ulicích Moskvy se nikdy procházet nebudu, to vím určitě, co tam máš dál ty ruskej kašpárku ?
-
já mám zájem *14*
-
Vejdi do ulic a zopakuj to, zuby budeš dlouho hledat. mm
-
Vidím chlapče, že máš hlad jako většina slušných a pracujících občanů. Grr chrr chvist, tady máš přídavek.
-
souhlas, Havel byl prezidentem čechů, ne smradlavejch rusáků *3*
-
Havel nikdy nebyl naším prezidentem. Díky Bohu už shnil, ani pes mu na hrob neuchčije.
-
Píšeš ozrůdách - no to máš pravdu - větší zrůda jako zeman na hradě ještě nebyla. To i soudruh Heidrych byl proti té oblubné kretury člověk.
-
http://zpravy.aktualne.cz/domaci/okupace-ceskoslovenska-21-srpna-1968-rusko-se-i-dnes-chova-j/r~618e53be626311e6bff10025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-2
-
Jestli jen ten populisticky žvástavý vlastizrádný gauner zeman tvůj sprasident tak dobře ti tak.
Neoznačuj však tak normální slušné lidi, kteří to uslintané žvástavé ožralé klátící se obludné nechutné monstrum nemůže pro jeho zvrhlost ani cítit. -
Tak si to shrneme náš prezident : ožrala, sebestředný psychopat, soudem uznalý lhář a teď ještě největší poseroutka, který si s peněz obyčejných lidí udělá z Hradu pevnost před islamisty.
Při příštích volbách dostane účet, parazit. -
Vyjádřil jsi se přesně rusofilní vlastizrádče zemane. Jsi jen nechutný populistický žvástavý odpad.
-
mlask hlt chlemt, dobrá večeře
-
blink blink blink
-
Většina našich spokojených občanů již zapomněla, že válku rozpoutalo nejen fasistické Německo, jak nám léta tvrdili, ale že jim vydatně pomáhalo i Rusko, které se s fašisti poctive rozdělili o Polsko. Nakonec vyvraždění polských důstojníků v Katyni ještě dnes Poláky nenechává klidnými. Chvála Bohu.
3.Milí Noční Vlci, už jste se byli podívat v Katyni? Či na hřbitovech na Ukrajině. Kde se Váš milovaný režim projevil? Hromadama mrtvol nevinných lidí. Možná by to bylo víc na místě než se klanět mrtvým, kteří neměli na výběr a hnáni Čekou umírali na bojišti často beze zbraně. Také když už jste tu navštivte hrob Palacha, pokud tu lítost chcete opravdu projevit. -
Protože jsem koukotem, proto jsem Simonem.