Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsem byl na dovolené v Římě. Když jsem si vystál příšernou frontu ke vstupu do Vatikánské basiliky došel jsem k detekčnímu rámu a pásu s rentgenem hlídanými několika gorilami. Vyložil jsem mobil a foťák na pás a sám jsem prošel rámem. Zapípalo to a gorila se málem nervově zhroutila. Musel jsem se metr vrátit. Ukázal jsem prázdné kapsy že fakt nenesu vodíkovou bombu ani pilníček na nehty opět jsem prošel rámem opět to zapípalo a gorila mne v hysterickém záchvatu div nezastřelila. Tak jsem se opět vrátil, sundal vestu na které jsem měl ozdobné kovové sponky nechal ji projet rentgenem a gorila mne milostivě pustila dále. SLÁVA SVĚTOVÝ MÍR BYL ZACHRÁNĚN A TERORISMUS DOSTAL DALŠÍ VÁŽNOU RÁNU. Po tomhle incidentu a tlačenici davu v chrámu mne ta komedie už celkem přestala bavit, udělal jsem rychle pár fotek vnitřku basiliky a vypadl z toho cirkusu ven.......co je proti tomu současná situace na Hradčanech.....
    • tak tomu rozumím. zeman je pro IS stejně významný, jako papež. *14*
    • Přece je jen malinký rozdíl mezi papežem a naším milovaným zemanem. *14*
    • Fantastické Ivane. + 25 rubl!
      • to se ti to Helmute rozdává co z našich peněz?
        • Zdravstvuj tovoryšč. Budujeme stejnou společnost!
          • tak to ne Helmute. My bolševici jsme jak sám tvrdíš horší. Vy fašisti jste přece dementkrati.
            • *1* *1* *1* *1* *1*
  • Nuže mám také jednu slovní nadsázku, Netvrdím, že všichni voliči SPO – ZEMANOVCU jsou agenti Ruska a zkorumpovaní lidé, ale všichni agenti Ruska a korupčníci v Česku jsou členy SPO – ZEMANOVCU“.

Jistě nás nepřekvapí, že hlavním sponzorem Miloše Zemana a jeho aktivit jsou firmy napojené na ruské zdroje (například Lukoil), nebo bývali komunističtí funkcionáři, jako je Miroslav Šlouf. Již na příkladu Šlofa je vidět pragmatizmus zemanismu. Neboť tento komunistický funkcionář s kontakty na spoustu bývalých pracovníku STB, KGB a komunistických elit se těší vřelému přátelství a podpoře Miloše Zemana. Zde již pokulhává Zemanuv proti-komunistický a proti-muslimský postoj na cele čáře. Také by bylo zajimavé získat přístup ke spisům o obchodech a vztazích Šloufa s arabskými režimy a vývozem zbraní do těchto zemí.
  • Máte fajn prezidenta. Ten náš je srráč. *7*
    • Ano. fašista Putin je srráč!
  • Něfungůjeť nam klikáčnaja mašínka. Ňet Rublój!
    • Také mi to je divné, co se stalo, že by se multinick zlejhrdinaPutinBTWKulihrach dal do sebe ?
  • Všecku pravdu překlikáme, překroutíme a zakážeme!
    • Chudaku Simone, hloupy Simone.
      • Kulihrachu, ach ten pravopis. Simon může být jedině hloupÝ. v 15 letech by to člověk už měl vědět. *1* *2* *15*
        • Prece jsi jenom hloupy Simone..hi..hi
          • Nenene, on je hloupi, s kratkym měkkym!!!

WOW !!!
  • Příchodem Miloše Zemana do funkce předsedy vlády česká politika zvulgárněla a zarogantněla, a jeho vládu provázela řada, někdy až neuvěřitelných, afér. V roce 1998 se provalil politický skandál, který začal už v roce 1996, kdy Miloš Zeman s Karlem Machovcem vyrazili do německého města Bamberg na utajované jednání s českošvýcarským podnikatelem Janem Vízkem. Vízek měl tvrdit, že za místa ve vládě dostane ČSSD dar v hodnotě několika set milionů a kompromitující materiály na představitele ODA a ODS. Miloš Zeman náhle ztratil paměť, Tvrdil, že se s tímto "psychopatem" sešel na pět minut a vyrazil s ním dveře. Ale Česká televize zjistila, že těch schůzek bylo pět. Zlom nastal v roce 2001, kdy deník MF Dnes (který Miloš Zeman tak "miloval") zveřejnil rozhovor s účastníkem schůzek, s Jaroslavem Vlčkem. Ten v rozhovoru potvrdil Vízkova slova a zároveň uvedl, že Vízek na schůzce podal zprávu o černém kontu ODS, což vedlo v roce 1997 k pádu vlády
  • nechápu proč tady plkáte když zrovna parta ruských feťáků bojuje o olympijské medaile *7*
    • To má být vtipný? Zaber Sígler ! *15*
  • připosránku, měl by jsi být poddaným ukázkou statečnosti, ne si za jejich prachy dělat z Hradu pevnost před svým strachem, fuj tajbl *11*
    • I když očekáváme příjezd našeho soukmenovce Zemana, čas na překlikání pravdy si vždy najdeme!
  • Pane jo, koukám že jste v ráži vy bukvice *15* ,prezident pokáklej strachy a vy si tu mastíte salámy. Běžte ho podpořit na hrad, bude mít radost.
    • vytáhni si prvně ten ocass z té mastné drštky a zeptej se pánů,zda můžeš promluvit ty matkomrde
  • Nemyslím si, že by chtěl kdokoliv z arabským negrů oddělat toho ruského klauna který momentálně okupuje Hrad, mělo by to asi stejný dopad jako kdyby v Kazachstánu spáchali atentát na "Borata".

Zeman si je natolik jistý svou důležitostí, tak že zapomněl, že je mezi evropskými státníky za největšího outsidera a i kulky je pro něj škoda.
    • Jsi b l b a nevidíš to.
      • hm

YEAH !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit