Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Míloš naš čelovjék! Mi go nědáme!
  • Moje trencle raději nechtějte vidět. *14*
  • Zase se začíná mluvit o homosexualitě a o právech homosexuálů. S tím, jak v Evropě probíhají známé akce Gay Pride (ta pražská se koná v srpnu) se na Facebooku zvedla nová módní vlna. Lidé včetně těch s heterosexuální orientací barví své profilové fotky do duhova, aby tak vyjádřili podporu této menšině.
    • A jinde na světě se to děje pořád. Takové Rusko homosexualitu dekriminalizovalo až v roce 1993, a dokonce až do roku 1999 ji tu oficiálně považovali za nemoc. A navzdory zákonům proti homosexuálům většinová společnost celkem ostře bojuje.
      • www.club-misa.cz
        • nic moc tenhle pajzl *3*
          • na Plzeň dobrý *3*
            • to hlasování už blbne roky, nikoho to nezajímá *3*
            • nějak jim blbne hlasování ne ?
    • Na jednu stranu je to dobře. Konečně je to otevřené téma a nikoli žádné tabu, za které se člověk musí stydět, a co víc, musí ho tajit, aby předešel problémům. Alespoň tady v Česku to tak už naštěstí funguje. I když není to tak dávno, co oblíbený časopis Mladý svět málem zanikl poté, co otiskl krátký článek o homosexualitě. Tohle se v sedmdesátých letech vážně stalo.
  • Naši přátelé z Ruského konzulátu chodívají zadem, bez zbytečných kontrol. Jsou to přece moji chlebodárci!
  • Tak klucí šupky duupky. Prdell mám dočista vybělenou. *14*
  • Zvítězím!
  • Pan Miloš Zeman, miláček celého národa, je nejlepší prezident všech dob!!!

TAKTAK !!!
    • Tak to je.
  • Zeman se boji teroristy Putina. Proto ho poslouchá na slovo!
  • a trošku hudby
    https://www.youtube.com/watch?v=iSxi57gZcek&feature=youtu.be
  • Na hrad se nesmí dostat ani jeden jediný Rusák. Tam hrozí největší nebezpečí!
    • a co ruští kolaboranti bez prověrky?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší