Přejít na výpis diskuzí
Teroristé si brousí zuby na Pražský hrad. Zeman je na ně ale připraven
18.8.2016 | Tomáš Chalupa
389 příspěvků
-
Já si chvilku počkám a až budeš spat tak to tu všeko překlikám.
-
No, tak tohle může udělat a vymyslet jen de (lalala) bil. Jeden den tam protáhne "zbraně", pak to všude zveřejní a když přijde reakce, tak to kritizuje. Jak prázdný hlavy mají někteří, nevím kým živení rádoby novináři. Já být na hradě, tak dám jeho číslo a adresu k tomu vchodu s kontrolami, ať poděkujou jemu, když to zavinil. Jako je vlastně celý průšvih se Sýrií apod. Nám tu mažou med kolem huby, PR agentura vlády nám bude říkat, co je pro nás správné a jaký názor máme mít, ale začalo to rozbíjením dnes válkou pleněných států američany, že? No a dnes přiznají, že jaderné zbraně se možná stěhují do Rumunska. Včera zase ukázali nějakýho usáka, který za svý miliardy dolarů řídí svět, tu krvavé rozbití Ukrajiny, tu kdo bude kde ve vládě..., který stát budou podrývat pro něčí zájmy... Je mi z toho zle!!!! Ať žije mírumilovné NATO, USA, jejich světový mír, pravda a láska!!!! *1* *1* *1*
-
-
Bravo Ivane! Možná pustím za tvoji snahu jednoho tvého haranta z gulagu!
-
Konečně soudruhu. Už se to tady z tou pravdou nedalo vydržet!
-
-
Jeden ruskej kolaborant, druhej pablb bez prověrky, třetí mluvčí kremlu....
Nó, to je sestava. -
Naši přátelé z Ruského konzulátu chodívají zadem, bez zbytečných kontrol. Jsou to přece moji chlebodárci!
-
Úplně zbytečná opatření. Hradní ochranka by se měla soustředit na to, aby zase nezaútočil ten pes, co na Hradě shrnuje koberce.
-
Tohle si necháme líbit, soudruhu Zemane?
-
-
Už jsem volal na pomoc soudruha Putina!
-
-
Miluji vás soudruhu. My Estébáci a Kágébáci přece musíme držet pospolu!
-
-
-
Lépe 1000 muslimů, než jeden ruskej fašista!
-
Za každý klik do mínusu na pravdu platí náš vůdce jeden rubl!
-
Islamisty do ČR pošle až náš Vůdce Putin, po té, co ho soudruh Zeman požádá!
-
-
Nějake Ameryčan ti klikl do mínusu!
-
-
Každý diktátor a vlastizrádce má o svůj bídný "život" strach!