Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je to vůbec zajímavý systém tady doma. některé výrobky musí ze zákona opakovaně být prověřeny zkušebnou a na požádání vám prodejce musí dát prohlášení o shodě s normami a na straně druhé nás fikaní výrobci a ještě lépe prodejci krmí šmejdem, někdy vyloženě jedovatým bez omezení. A pak čumíme co se třeba přidává do očkovacích vakcín pro velké i pro dětičky. A bonbónek - na co potom máme tu spoustu chytrých kontrolních institucí, kde odborníci určitě nesedí za 10 hrubého. Když to neumí uhlídat, tak ať jdou domů. Ale oni umí! jenom jsou "ošetřeni" třeba jen vhodnou legislativou.
    Kam až ta špína povede? Aby lotři z obchodů vydělali, tak všichni chcípneme- viz. rozmach rakoviny, Azlheimera a podobných zabijáků. Přeji vám všem hezký den a hurá do Kauflandu!!
  • Pro vás, co si tu zas stěžujete na obecně špatnou kvalitu potravin: kdyby lidé nakupovali normálně a ne jen samé šmejdy za levno nebo ve slevě, tak by se tu prodávalo i kvalitní jídlo. To samé v restauracích. Když se někdo chce kvalitně najíst, musí za samotné jídlo (bez polévky, pití) dát prostě stovku, a ne chodit do vývařoven, kde se prodávají sekané z plastu, polévku z prášku a pivo s vodou - dohromady za padesát korun.
    Jestli si někdo myslí, že český zemědělec se může cenově vůbec přiblížit španělským (a jiným), tak by se měl jít těch zemědělců zeptat, co si o tom myslí.
  • tentokrat to nevyslo,na smejd se prislo,tak dovezou nejaky jiny...skonci nekdy doba,kdy v masnem,mlecnem atd. vyrobku bude vic masa,mleka apod. nez nejakych nahrazek?? *12*
  • mražený krém s rostlinným tukem, vanilkový s mléčnou čokoládou a mandlemi

    Ty arašídy jsou místo mandlí??
    • To nevíš, že "Polské mandle" jsou vlastně buráky ? *1* Polský výrobek - no, vypsané ingredience pochází kdoví odkud a kdoví z čeho, od výrobků Made in Poland raději dál
  • Moje žena jí arašídy i bez zmrzliny
  • Myslím, že je už nejvyšší čas, aby v obchodech byly zcela zřetelně označovány potraviny vyrobené v Polsku. Nebo ještě lepší, aby byly zakázány prodávat. Jsou sice laciné, ale stojí to za naše zdraví?
  • Mě se to jeví jako další kost hozená psovi.Protože někoho by mohlo napadnout zapátrat, odkud vlastně jsou potraviny "vyrobené v EU" a co se v nich nachází. Až by se dostatečně vyzvracel, zmrzlina s buráky by mu připadla jak nejkvalitnější pokrm.
  • Z Polska je hoooooooooooooodně potravin hlavně v diskontech ( Lidl ,penny , kauf ) :D
  • Je to chybné značení. Místo toho by mělo být zveřejněno KDO -firma a kde - to vyrobili. Bejvávalo to /ještě před 010ti lety /třeba piškoty a sušenky z Opávie - dělali v Maďarsku a pPolsku tehdy to bylo povinné aby výrobce byl zveřejněný.. ale bylo to tak šikovně schovaný v záhybu balení a tak mrňavými písmeny. Ale bylo. Teď už všechno zastřešuje... paardon zakrývý "vyrobeno v EU . a šejdíři díkz anonymitě mají prééé *12* *12* *16*
  • Rád bych kdyby se ke kvalitě potravin, které se nám dnes prodávají vyjářil Miloš Zemen, který chce být dokonce prezidentem. Byl to totiž prvě on, který článkem "světově uznávaného prognostika" v Technickém magazinu v srpnu 1989 vyděsil národ tím, že konzumujeme nezdravé proti západu potraviny, které jsou dokonce nebezpečné. Pomohl také k aktivizeci vyděšených k provedení převratu v listopadu 89. A dnes - zatím nezveřejnil a ni solidní stanovisko a svou sebekritiku ( přiklad - velikost a kvalita burských oříšků) , ale ani jeden jemu vlastní bonmot k tomu, jak hluboko se mýlil. (nebo se nemýlil a jenom lhal??? - řekl bych že to druhé sedí. ) Nakonec se ukázal jako socdemák, ,který vždy pracoval pro ODS !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit