Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Tesla se podle mě hodně brzy dostane do stavu, že bude lepší pujceni Tesly více než její pořízení. Pokud to mám jako reprezentativní vozidlo, tak určitě. Což, co si tak všímám, má poměrně dost podnikatelů. Nebo to bude tak, že na českém trhu začne Tesla ztrácet na úkor BMW nebo nového Enyaqu. ;-) 

  • Díval jsem se po elektromobilu, ale to asi ještě není úplně ekonomické auto v ČR. To asi člověk kupuje akorát z přesvědčení. Díval jsem se teď spíš po nové octavii. Poradíte mi někdo, kde bych mohl sehnat výhodně pojištění na auto? 

    • Také jsem to řešil, protože mi přišlo, že platíme zbytečně moc. Pojištění na auto jsem sjednal výhodně online, a to díky srovnávači pojištění, kde si vlastně rychle porovnáte nabídky od všech pojišťoven. Když se vám bude některá z nich líbit, tak si vlastně pojištění můžete i rovnou online sjednat. 

      • Na kterém tom srovnávači pojištění? Docela by mě to zajímalo a určitě bych se tam chtěl i podívat. 

        • Tak se podívejte na stránky srovnávače pojištění https://www.klik.cz/ Ono je to vlastně zdarma, takže si můžete pojištění porovnat a vlastně díky tomu pak sám uvidíte, že se dá pořídit za fakt dobrou cenu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit