Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve středověku katolická inkvizice fanaticky likvidovala každého kdo se snažil zpochybnit její vedoucí roli tvrzeními například, že je Země kulatá, že Ježíš hlásal Lásku a chudobu tak proč se církev zabývá nenávistí a majetkem, že léčba babek bylinkářek a energetických léčitelů funguje, doplatili nato Bruno, Hus, Kathaři a tisíce jiných neznámých........pak přišel Nacismus a začal tvrdit že za všechno zlo na světě můžou Židé.......pak přišli Komunisti a tvrdili že všichni a všude, kteří zpochybňují oficiální ideologii, jsou kulaci a imperialističtí špioni.....pak přišli Kapitalisti a dověděli jsme se, že celý svět je ohrožován teroristy, kteří nenávidí demogracyjy.....no a poslední třešnička na dortu jsou Svědci Covidovi kteří tvrdí že za všechno můžou odpírači očkování, tedy to malé procento lidí, které si zachovalo zdravý rozum. Je to pořád stejné napříč staletími, nějací mocenští m..goři a vyhulenci fanaticky prosazují svou ideologii a pronásledují svobodomyslné lidi se zdravým rozumem, kteří mají odvahu jejich náboženství zpochybnit.😯

  • Marcelskrc

    Očkování mělo pomoct,pak se  tvrdilo že je potřeba druhá dávka a že to bude stačit.Teď už je potřeba třetí, protože pomůže ochránit jen z 90%.A Izrael očkuje už čtvrtou kvůli omicron. Už to není vůbec humorné.

    • josef.chmela

      Ano, očkování pomáhá proti závažnému průběhu onemocnění. Nikdo netvrdí, že se očkovaný nemůže nakazit.

      Vypadá to, že se budeme přeočkovávat každý rok, stejně jako u chřipky. Co je na tom divného a k nepochopení?

      • Tak první podivná věc je původ celého slavného covidu. Nechci zacházet do detailů, byla by to diskuse na velmi velmi dlouho, ale kdo se v těchto věcech dlouhodobě vzdělává, vidí že takzvané "konspirační" teorie jsou patrně mnohem blíže pravdě než oficiální blekotání mainstreamové propagandy. Druhá věc údajná "nebezpečnost" covidu. Chápu paniku před dvěma lety, nikdo nevěděl co se děje a co máme čekat. Myslím že všichni chápali počáteční drastické kroky lockdown atd. Ale ukazuje se, že imunitní systém, jímž nás vybavila moudrá Matka Příroda, si s tímto umělým laboratorním výtvorem puštěným do světa umí poradit. Za poslední rok jsem měl covid už dvakrát. 

        -Poprvé loni v listopadu pět dnů teploty 39 stupňů slabost nechutenství ztráta čichu. Léčil jsem se doma sám bez pomoci zdravotnictví. 

        -Podruhé letos v prosinci. Kdyby mi to náhodou nezjistili ve firmě kontrolními testy, o ničem doteď nevím.  Teplota 35 stupňů, chuť k jídlu bez problémů, fyzická síla a stav nad normu. Čich taky mám. Po týdnu poflakování doma v karanténě jsem si udělal několikrát testy a vše je v pořádku. Opět bez zdravotnictví. Příroda si s tím za pomocí vitamínů a zdravé vody a stravy evidentně poradila sama. 

        A tak to funguje patrně u 99,9% lidí. Takže by mne zajímalo.....--JAKÝ SMYSL MÁ OČKOVÁNÍ U ORGANISMŮ  S NORMÁLNĚ FUNGUJÍCÍ IMUNITOU???? --a POKUD MÁ NĚKDO VLIVEM DRUHOTNÝCH NEMOCÍ OSLABENOU IMUNITU, JAK MU MŮŽE OČKOVÁNÍ TU IMUNITU VYLEPŠIT???

        Mám z toho spíš pocit, že vakcinace JE SPÍŠE NA ŠKODU A MÍSTO ABY LIDEM POMOHLA, NAOPAK JIM JEŠTĚ OSLABUJE IMUNITU. Tím spíš mám pochybnosti, když dlouhodobě vím o plánech CABAL neboli DEEP STATE, BILDERBERG, ŘÍMSKÝ KLUB a podobných spolků na likvidaci populace planety a když vidím jak politici tlačení nadnárodní mocensko-průmyslovou klikou hystericky tlačí podivná mnohdy nesmyslná opatření a když v pozadí vakcín stojí takoví pochybní lidé jako Gates a spol. 

      • Marcelskrc

        Že od začátku co ten bacil je,všichni lžou.V tom je problém!! Prvně očkování bude dobrovolné(myšleno pro všechny),pak že nebudou neočkovaní  nijak omezováni(a jsou i omezováni očkování), no a hlavně že jim ty počty vakcinací vždy vyšli ze budou stačit a nestačí.

  • tenhle vykulenec je uplne jinej level !!! na rozdil od minulejch ministru je to navic moravskej nacionalista zneuznanej herec a fanatickej popleta !!!!

    • C Новым годoм 2022...

    • Dneska je ti rozumět. Co se stalo? Primář ti změnil medikaci? 😯😉

      • ne !! nas je vic !!!

        • A nebojíme se vlka nic...

  • HEZKÉ PROŽITÍ SVÁTKŮ VÁNOC

    PF 2022 

    • K tomuto přání se rád připojuji a adresuji ho všem uživatelům tohoto diskusního fóra.🙂

      • Také přeji klidné svátky🎄...

        🛴

  • tobro

    Kuk sem, než to smažou https://youtu.be/uv7vnAJvkBQ 

    Pána bych mohl doplnit o další detaily, ale to teď není to nejpodstatnější.

    UDÁLOST už začala..😎

  • řešení je nasnadě vratit všem lidem možnost bezplatných testů a konečně si uvědomit že očkování nechrání před nakažením a roznášením , takže žádné dělení na lid 2 kategorií . Jinak jsem si přines z rachoty tu americkočínskou chřipčičku a žádnej šlágr to neni , to jen tak na okraj pro ty co si myslí že je to vymysl.

  • Nějak nefouká žádný čerstvý vítr od Válků. nějak čím dál tím stejné.

    Stejná opatření, stejné chyby, jen zaplať Bůh očkovaných přibývá.

    A pan Válek? Jako radiolog dobrý.  

  • Vyhýbej se lidem se znamením, protože přinášejí zlé věci.

  • josef.chmela

    To bylo "kompetentní" a promyšlené plácnutí do tmy na základě konzultace s "jejich" odborníky. Nic neříkající řešení a omezení, to jsou ty změny ve vládnutí tzv. fialových odborníků. I samotní hoteliéři a hospodští jsou opět z toho zmatení.

    • Myslíš, 🐒, že jsou zmatení víc, než po prohlášeních Vojtěcha...?

      Fakt je ten, že by Válek potřeboval překladatele...

      • Zatím si ti dva nemají moc co vyčítat. V tomto resortu zatím žádná revoluce.

        Takže buď to dělal Vojtěch poměrně dobře, nebo Válek žádné nové řešení nemá.

        Třeba je to i dobře. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit