Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •       Nové varianty,  vzniklé mutací virusu 2019-CoViD  (patří do skupiny IV  (ssRNA virus 

    s pozitivní polaritou) -  jsou proti protilátkám, vytvořeným organismem k předchozím 

    variantám tohoto virusu oddolné. 

    A tím pádem i proti protilátkám po podání očkovací látky... 

        Ale varianta omicron 2019-CoViD způsobuje mnohem mírnější onemocnění - více 

    se přispůsobila možnému hostiteli...

          Je to podobné, jako se každý rok dělá nová varianta očkovacích protilátek proti 

    virusu chřipky, patřícího rovněž mezi RNA virusy,  a sice z čeledi Orthomyxoviridae.

    • Stejně je pozoruhodné, jak rychle se dokázal 2019-CoViD rozšířit z laboratoří

      armádního výzkumu ve Wu Chan (ČLR) do světa rozšířit a jakou paseku dělá...

      • oh víra v přírodní původ už některé opustila , ted jenom zda jde o havárii či úmysl a jestli se to svinstvo začalo šířit od Wuchanského institutu či z laborek Pfizeru (tahle možnost je též možná) . V každém případě financování rizikových výzkůmů v Číně USA  je doložitelné na 100 % a zrovna ksindl Fauci (, Shi zhengli a Daszak ho dokonce pochválili jak je bystrý když tvrdí že to je jen přírodní původ) k tomu ví nejvíc . Tak demokracii zdar a nepodléhat globální .ebilitě , jak to je dneska jednoduché , co píše internet je " pravda" i kdyby náměsíčnej netopýr v - 20 stupních obletěl zeměgulu.(chuděra netopýr to odsr.l za ty nenažrance z řad čínskejch komunistů i amerických investorů ).😎

        Jinak ono když se dvakrát upraví nakažlivost původní varianty Sars a ještě se umožní šíření aerosolem (2 roky nás přesvědčujou že tomu tak není a jedná se o kapénkovou nákazu viz. facebook )není se čemu divit a v amerických i čínských (možná i jiných) laborkách již leží totéž s MERS a to by bylo jiné točo - 30% umrtnost .

  • Slavili jsme bujaře za přihlížení nové vlády a nečinnosti staré vlády svátky a ona se nám chřipečka opět připomíná. Ono je vždycky něco za něco.

    Snad se s tím naučíme nějak vycházet a média si budou muset najít jiného favorita.

    Kdo chtěl je naočkovaný, kdo ne, tak se tím musí nějak vyrovnat po svém, třeba si udělá kulicha z alobalu.


  • Tak to že nikdo neřeší že netopýr v zimním spánku létá 1600 km se už ani nedivím , evidentně lži vyhovují jak ČLR tak USA . Zázračné vakcíny taky nějak nefungují  jak by bylo záhodno , že Pfizer  a pod.za ním stojící fondy Vanguard a Blackrock používají mafiánské praktiky vydírání celých států už taky nikdo nekomentuje . EU pomalu dochází že ty boostery nějak nefungujou a že očkovat každého 4 x do roka asi nebude pro lidičky uplně to pravé , ale nenažranci z USA bankovních fondů by nejradši očkovali každý den , vypadá to že nejenom Daszak , Fauci ale užitek z toho má celá banda politiků od USA až po EU , vyjímečně se v tom nemotá soudruh Putin , ale ten zase rozjel svojí hru jak prostému lidu vysvětlit proč se má blbě.

    • Ten čínský virus šířící covid (comunist virus demention) tady už řádí několik let. Údajně prý unikl z tajných vojenských laboratoří ve Wuchanu a roznesli ho netopýři. Za jakým účelem tam byl takový specifiky nebezpečný virus vyvíjen?

      • uplně první ho měli ve Fort Detrick , Maryland není uplně v Číně , jestli ho Čínané ukradli to nevíme , ale že se za dolary z USA dělali výzkum kerý v USA zakázali víme na 100 pro , a že soudružka řiditelka Shi Zhengli je členkou mnoha vědeckých skupin na Západě taky víme , vše dohledatelné oficiálně , to že Pfizer a spol .vydírá celý svět asi taky víme neb ty začernené smlouvy o něčem vypovídají , jo nejenom komunisti lžou ale i ten západ nějak kulhá . Vše spojuje Eco health aliance , aliance pro ekologii a zdraví taky dobrý. No a o investorech do vakcín typu Vanguard a Blackrock tak to už je jen a jen písnička soukromých bank z USA , škoda že prezidentem není Obama , ten alespon občas do toho svinstva praštil . 

        Demokracie umírá v temnotě  - tak snad se nešeří , ale vypadá to tak.😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit