Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je válka v geopolitickém zájmu USA, vedená do posledního Ukrajince. Však vidíte, jak vazalský západ pěkně přikládá pod kotlem dodávkami zbraní Ukrajincům a za oceánem si jenom mnou ruce.

  • Pan analytik tuší, že ve válce bojovaly proti sobě pravidelné armády a tady jakási regulérní armáda proti milicím, teritoriálním silám a ozbrojeným civilistům. 

    Žádné vzdušné a tankové bitvy, ani střety divizí, ale civilisté zalezlí v obytných domech s pancéřovkou a kulometem, kteří si to nevymysleli.

    Připomíná to leda boje ve Stalingradu. 

  • goyim

    Stručně řečeno nemají šanci. Ale to nevadí, nahážeme tam další zbraně, bude víc mrtvol. Logika západu. Ušák povede proxy válku do posledního Ukrajince, zatímco se budou tvářit, že dělají diplomacii. Kolonie jménem EU mlčí, podřezává si větev a čeká na další povel z DC. Ušácké zbrojovky tam právě chystají naházet nové zbraně, na které Ukrajinci ani nemají výcvik. Nemluvím o jejich tajném nákupu hnojiv a ropy z Ruska. Takhle se vydělavá po americku. 

  • Obávám se, že KYJEV nezažil vážné útoky raket a je tam ústředí vedení ukrajinské armády. Pokud by měla být pravda, že se vojáci budou zabíjet stejně jako v II. světové válce, pak si myslím, že nejdříve přijde na řadu likvidace ústředí v Kyjevě a bohužel, už se nebudou brát ohledy ani na civilisty. Výsledek? Další milion uprchlíků před válkou u nás. A USA jsou vysmátí, jak se Evropa sama ničí. O tom se BIDETOVI A JEHO PÁNŮ ani nezdálo.

  • josef.chmela

    Těžké na něco reagovat. Mít vlastní názor na tuto válku, který se liší od oficiální propagandy, je pod trestem vězení zakázáno. Proto mohu napsat jen to, že naše zbraně v rukou nesmrtelných ukrajinských vojáků vítězně postupují na všech frontách.

    • Gorobilypes

      30 let svobody k nesvobodě

  • Gorobilypes

    A od roku 2014 to na východě Ukrajiny vypadalo jak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit