Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Souhlasím s tím, že hodně dělá to, jak dlouho pracujete a jak dlouho se před spaním koncentrujete na práci, případně jak moc koukáte do displeje. U mě samozřejmě je zase ten problém, že potřebuji naprosté ticho a klid. Takže kolikrát i doma nosím na spaní špunty do uší, to když mám třeba noční a přijdu ráno a manželka s dětmi jsou už vzhůru. To bych se fakt moc nevyspal.

  • Já nevím, podle mě jsou tohle vlastně hodně užitečné rady. Já sama v poslední době měla docela problémy se spánkem. V mém případě za to mohla ale hlavně matrace. Teď už mám novou matraci i postel a musím říct, že od té doby se mi spí mnohem lépe. :)

  • Když je tu řeč o lepším spánku, tak určitě se na něm bude podílet i postel, povlečení, matrace ale i samotná náplň do polštářů. Čím máte vyplněný polštáře vy? Řešíte to vůbec? Já osobně preferuji, když je ten polštář pořádně měkký, že do něj ta hlava úplně ,,zapadne", ale asi bych si měl zjistit, jak je to dobré pro moji postavu(páteř, krk atd...)

    Nevíte někdo? 

    Díky

  • ivanka386

    Já jsem teda na kvalitu spánku zkusila snad úplně všechno. Sklenici vody před spaním, teplé mléko, zacvičit si, protáhnout se, procházka. Samozřejmě žádné displeje a modré světlo hodinu před spaním. A nic. Nic nezabralo. Nakonec mi začaly trochu pomáhat produkty z cbd. Díky nim nemám problém s usínáním a zaberu poměrně rychle. Navíc to funguje i dobře na uvolnění, což byl nejspíš můj problém. Nedokázala jsem se uvolnit. :) 

  • Já si myslím, že naprosto zásadním aspektem pro pořádný zdravý spánek je určitě kvalitní matrace. Spánek totiž ovlivňuje kvalitu celého dne a když se vyspíte špatně, pochopitelně se vám nebude moc dařit ani přes den.

  • Nas ucili,ze pred spankem je dobra na uklidneni prochazka do prirody a uvolnit se ve vane plne vody s penou,to byly casy,coz v teto dobe uz nelze,voda je moc draha,odbyde se rychlim sprchovanim.Pred spankem ma byt klid,aby se telo dostalo do stadia klidu,kdy se spankem funkce v tele tlumi,cviceni krev rozproudi a telo v noci pak bdi.V teto dobe lidem preji mene stresu,aby zvladali zla,co nyni vsude v nastrahach jsou,a mohli usnout bez strasidelnych snu,co je ceka,zas hromada starosti apod...Mizi laska,cit,porozumeni,lide se boji druhych,je neduverivost.chybi vzajemna pomoc,je smutna bezmocnost lidi,je stale vic brutalnosti,nedorozumeni mezi lidmi,bida,snad se nejaka generace dozije lepsich zitrku,kdy zmizi nenazranost,hamiznost,podvody a ruzne klamy,zla...Priroda nabizi tolik,ovoce,obyli,zeleninu...,krasne kytky,zivocisi atd.,jen se lide zapomeli divat,jsou ve spechu,hlidaji cas a ml.se tak nezajimaji,jako o pocitac,ziji ve virtualnim svete,coz je oddaluje od reality,prestavaji mluvit,vnimat plne realitu,ochuzuje je to o hodnoty v zivote......
  • ostapkotab
    ty zkurv€nče,čumim do pc furt,ALE mam Linux aaaaaaaaaaa spim vic nez dobře *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit