Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se Srbskem se jim být nechtělo svým Albáncům pořád ustupovali, tak ať si společně pěkně užijí
  • už začíná být problém.Až to dorazí k nám, věřím že bleskově budou vojáčci staženi z různých výletů do bývalé Jugošky a podobně.Protože ústava je v úkolech armády zejména placené námi všemi nekompromisní.Pevně věřím že se najdou kecalové, zejména na vládě kteří považuji obranu hranice za dostačující.Já si teda svými daněmi platím ty zelené.Když nebudou bude to na ústavní stížnost.Ale do té doby ........ jsou tady myslivci, sportovci, uvědomělí občané kteří ukáží africké chátře kde je jejich místo.Možná i po zlém.Bude třeba jít ostatním Evropě vzorem.Záporných vzorů, třeba z řad jakožeakademiků už bylo dost.Tihle akademici jsou schopni jim přes plot podat rohlík před kamerou.A my ostatní bychom je měli léta převychovávat a začleňovat? Ta převýchova asi začne co nevidět.Rovnou na státní hranici.
  • Mírumilovní a přátelští imigranti se běží radostně přivítat se svými novými živiteli.
    Je to prostě krása,
  • neziskovky si pronajmuly lodě a tahají z moře běžence ve střed moři..které vozí na břehy řecka a itálie .pro mě děs...
  • Snad se to jednou změní. Najdou se lidé, kteří se propojí napříč Evropou a začnou ji chránit. A poté, co skončí ten boj o evropské přežití bude ustanoven podobný tribunál, jako byl po druhé světové válce, před nějž budou postaveni europolitici a politici jednotlivých států, kteří proti invazi nic nepodnikly nebo ji dokonce podporovali. Doufám, že dostanou hodně tvrdé tresty a to pro poučení dalších politiků, aby si uvědomili, že nemohou rozhodovat proti vůli převážné většiny obyvatel. Tedy pokud si tady přejeme opravdu demokracii a ne tu totalitu, co se jen jako demokracie tváří. A já demokracii chci. Takže bychom se co nejdřív měli zbavit těch totalitních hajzlíků, kteří absolutně nerespektují zájmy Evropy a jejich obyvatel
    • Souhlasím s Vaším příspěvkem ,ale dokud budou evropští politici v bruseli jen maňáskovým divadlem ovládanými herci v pozadí ,nic se nezmění.. a toto je poplatné i naší politické scéně ,německé atd...pokud se evropa zbaví své závislosti na svém našeptávači ,může se toho hodně změnit ale to není tak jednoduché i když nechci použít slovo nemožné...
    • Je to o to smutnější, že Evropa již má svou evropskou armádu. Evropské jednotky vytvořily společně tzv.Battle Group, ve kterém máme i my své zastoupení. Otázkou je, proč například k demonstraci síly nebyla tato jednotka již aktivována. Proč byla potom stvořena?
  • Evropa již dávno měla vyhlásit válečný stav, tak jako to udělá každý normální národ, když je napaden hordami organizovaných zločinců. Kdyby u nás byla válka, a naši muži by utíkali, média by z nich dělala největší vlastizrádce a zrůdy. Když utíkají muslimové a Arabové, tak média z nich dělají chudáky uprchlíky a hrdiny, kteří jsou ochotni jít za lepším životem. Zdá se, že ten, kdo organizuje invazi do Evropy, ovládá evropská média i politiky. Islámský stát nám za několik měsíců bude ťukat na hranice, a smát se kolik svých oddaných bojovníků má již uvnitř Evropy. A když nedorazí za několik měsíců, pěkně se mu tady ti bojovníci namnoží. Chování evropských politiků je vědomá sebelikvidace.
  • Už dlouho neměla Evropa takový pech na své politiky. A tady jde opravdu do tuhého. Není přece logické, natož normální, aby naprostá většina společnosti měla jiný - špatný pohled na věc, než vládnoucí elity!!! Politici, co je pouze pro vás politicky korektní, to smrdí!
  • Podle médií dorazí letos do Německa na 800 tisíc uprchlíků. Převážně Syřanů, mladých silných mužů. Malý dotaz, proč tito mladí silní hrdinové nebojují doma proti IS? skoro 800 tisíc mužů je už pořádná armáda, ne? Jsou tito muži zbabělci? Nemyslím si to. Takže, invaze do Evropy začala...ale bude jiná, než ta v roce 44.
  • Proč ti arabáči a afričani chtějí jen a jen do Německa, VB a Francie? Popřípadě do Holandska, Belgie, či Švýcarska? Proč nechtějí do Čech, na Slovensko, do Maďarska, Rumunska, Bulharska...? Kdo jim tohle cpe do palic? A Proč? Kdo je platí? Kdo těm chudáčkům s plnými baťohy eur doporučuje ty destinace a proč? Na čí rozkaz?!

    Politici, nechrápejte, tohle je invaze, o které se vám ani nesnilo!!!
  • Na co jsou tam ti vojáci když neumějí střílet???????
    • Vojáci střílet umí. Povel - svolení, ale vydávají politici. A ty Evropa bohužel nemá, pouze bandu pokaděných multikultizaprodanců, kteří nevidí dál, než trvá jejich volební období. Napříč všemi partajemi. Každý jejich volič by si měl nafackovat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit