Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To, že je Tlustý zhrzený, nikdo nezpochybnuje (ostatně to už je ted Topolánek taky), ale v tomhle má jednoznačně pravdu.
  • Ono je třeba s nimi začít jednat neprodleně a dokud jsou dosažitelní. Stane se,že se nakapsují a adieu na Seychely,či jinam a nám zbude jenom rozkradená země a navíc hodně zadlužená.
  • ODS ,hned od samého počátku svého vzniku, byla zaměřena na kroky,které zákonitě vedly ke zbídačení této země.Klausova teorie,že nejlépe se zbavit státního majetku,a otevřít hranice,aby se k nám mohli darebáci celého světa stahovat ,dala základ zbídačení této země.Na to,jak se tato země valí ke státnímu bankrotu už ODS s nějakou velkou slávou nemůže počítat.Ale s krutým trestem,za podíl na zbídačení této země ano.Pokud je sedumdesát procent ,kdysi státního majetku, v cizích rukou,krize má trvat nejméně dalších pět let a země je astronomicky zadlužená,tak už je státní bankrot na obzoru.Mimo to,vývoj v EU ukazuje tendenci , nastavovat předpisy EU tak,aby vyhovovaly starým velkým zemím EU ,ale drtily ty nové menší z východu.Vychvalování EU,když nás tam lumpové zatahovali byl vlastizrádný a trestuhodný čin.Proto bude s uvedenými,podle toho,v udoucnosti třeba jednat.
  • Je zajimave, jak se pan Tlustyu stale nedokaze smirit s tim, ze v politice propadl.
  • Pan Tlustý má plnou pravdu. Jen zapoměl dodat, že i on sám přispěl k ponoru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit