Přejít na výpis diskuzí
To je náhodička! Fischerův sponzor buduje obří zásobník plynu
11.7.2013 | red
47 příspěvků
-
Já chci taky sponzorský dar,ale vážně co pak někdo někomu dá peníze jen tak????Vůbec se mi to nelíbí,to byla třešnička na dortu!!!! Jinak fandím a chci nové volby!!!
-
-
Doufám že zase budeš volit gestapo co tu kradlo 23 let
-
-
Nevím sama koho mám volit, ,jen mám názor.Byla bych jen ráda,aby policie šetřila!!!!! *16*
-
-
Kdo ŠETŘÍ, má za tři!
-
ok
-
-
-
-
Ten jeho hlavni sponsor by mu nedal ani vindru.Takze strycek Standy Grosse?
http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bulvar-Tahle-pani-zna-izraelskeho-sponzora-Jana-Fischera-Ozvala-se-nam-278534 -
Tak on nemusí nabízet nic,on totiž jož nejen nabídl.ale zaručeně i zajistil u pana Rusnoka,že žadateli bude vyhověno. Neznám toho,kdo by zaplatil nekrytou směnku na několik miliónů. Korupce se již rozjela!!!!. Hurá začněnme pane prezidente pokračování Vaší akce "ČISTÉ RUCE",SE VŠEMI DŮSLEDKY Z TOHO PLYNOUCÍCH,ale proboha ne tak,jak jste ji ukončil když jste byl premiérem.
-
-
dědo mysli, povolení muselo být už dááávno vydáno a ještě.. o využití vyrubaných uranových dolů se mluvilo nejmíň 10 let. protože nikdo po jejich uzavření nevěděl co s tím.. Ona to asi nebude žádná sranda rubalo se tam celé minulé století....
Ale novinářům se hodí vymejšlet.. a špinit... -
-
Vím,že povolení bylo dáno,ale jde o souhlas užívání tohoto díla státem,to je totiž najvýnosnější džob s vysokým ziskem,hlavně když se dojedná výhodná cena nájmu.
-
to je jedno, že je to gauner gaunerů futrál je fakt, a to nepopřeš
-
-
-
Jak jsem již psal, přál bych si vládu bez politické příslušnosti, bez cizáků a židů. Tyhle kreatury co mohou za druhé největší svinstvo po daru církvi bude třeba vyhubit, jedině tak se již nikdy nevrátí a nebudou otravovat slušným lidem život. Fišo táhni do prd... *16*
-
-
Podle způsobu tvého vyjadřování,ty nemáš mezi slušnými lidmi co pohledávat.
Naopak ! -
-
Polib mi pr.... *10*
-
-
-
mně z těch novinářů klepne. Jestliže už buduje, to znamená, že povolení a pod,. bylo vydáno už nejmíň loni , ale ono se hodí špinit lidi, kdyby se raděj koukli sami na své nesmysly, než překrucovat a zceA NELOGICKY PRAVDU A PŘIZPŮSPBOVAT SI JI JK SE JIM TO HODÍ. jESTLIŽE SE UŽ STAVÍ, TAK NEMŮŽE DODATEČNĚ COKOLIV OVLIVNIT... je to děs
-
-
Nejde totriž o zakázku,ale o využívání státem,který bude platit drahý pronájem. Ten vynese víc,než budování díla.
-
-
To je odborníků na energetiku.Já vystudovaný si připadám jako nýmand.Ten statistik může dělat i raketoplány.
-
jenže ta výstavba probíhá už alespoň rok a tudíž v tom nevidím nic špatného. *2*
-
Vůbec by mně nepřekvapilo pokud by se ukázalo,že dluhy za Fischera,zaplatili pravičáci.A to tak,že až uvedené bude policie prošetřovat,by se ukázalo,že tyto peníze pocházejí z podezřelých zdrojů.Ta rychlost zaplacení dluhů skutečně ukazuje,že jde o past na Fischera,do které se nechal vlákat.ODS by se pak uvedené vrátilo po parlamentních volbách tím,že by takto ohlupovbali voliče a ti by jim zase pomohli ke korytům,aby to byli zase oni,kdo bude ve velkém krást.Chce to zprovoznit katovské mučírny a všechen politický dobytek,který se po komunistech prolhal k moci,tam zhačít odporážet.
-
-
takovou konspiraci tam nehledej proste je to porat uz od 90tych let jedna parta ktera to spolu tahne a lidem jako ty co veri na ceskou pravici a levici se akorat tak 24 let smejou!!!
-