Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A bude hůř. Čím víc bude těch skopových hlav sedět v parlamentu, tím víc pitomostí se objeví v zákonech. Připadá mi to, že se při schvalování jakéhokoliv zákona sem tam proberou a plácnou co je zrovna napadne a ostatní, kteří se také zabývají vším možným jen ne projednávaným problémem, zvednou pracky a neštěstí je hotovo. Stačila by jich polovina za dvojnásobek průměrného platu a hlavně bez náhrad. Každý jiný žije z platu a žádné náhrady. Komu to nevyhovuje, ať dělá svoji profesi.
  • No a za tot zase chtějí přidat peníze na odstupném.......Spš klackem mezi......
    • Souhlas,souhlas,souhlas,-kéž by se někdo odvážil a použil nejen klacek,ale defenestraci na ně-zloději bez skrupulí,bez zodpovědnosti a bez trestu--hanba! ,,Zlatý komunisti,, se mi chce řvát,když nemám na bydlení,moje doštudované dítě ani já práci-dítě kvůli nedostatku praxe a já kvůli věku/nikoho nezajímají zkušenosti a etika,o lidské mravnosti nemluvě!?! Takže nejen klackem někam---chce to defenestraci a koupat ve Vltavě!!! o.
  • A co se poslancům povedlo? Nemohu si vzpomenout!
  • A kdo za toto může, jejich zkur........... legislativa , kdo ponese odpovědnost , přeci nikdo !To, že tady legálně nechali vědomě okrádat 22 let lidi, že vládne pouze zlodějna z vyšších pater a lichva a stát to vůbec nezajímá, a ani s tím nehodlá stát nic dělat když z toho má profit.
  • To podle mě nemohlo už vzniknout chybou, ale úmyslem. Zřejmě si někdo připravuje půdu pro akci. Je to jako ty sluneční elektrárny a další výdobytky našeho Čechystánu. Dokud si budeme myslet, že to udělali ti "hloupí" poslanci, vždycky budou mít nějakou ochranu, za kterou se budou moci schovat.
    Kdy si rozhodující většina lidí konečně uvědomí, že jsme malá země s dost špatnou komunikační infrastrukturou a a velkým rozdílem centrum - venkov; tím pádem stačí ovládnou pár klíčových bodů ve správě státu a spadne vám do klína všechno. Např. Chicago ve 30. letech s mnohem lepší komunikační a hlavně sociální infrastrukturou (hlavně sociální kapitál = spoluúčast obyvatelstva na správě veřejných věcí) ovládal jeden "malý" gang Al Capona a jediné co je zachránilo před totální přeměnou v mafiokracii byl zbytek Ameriky. Proto se dlouho říkalo, že americká dmeokracie má "zdravý" základ.
    Celkový počet obyvatel České republiky = přibližně velikost aglomerace Chicaga, jen ten sociální kapitál a komunikační infrastruktura je u nás mnohem horší. Nás nikdo zachránit nepřijde, není kdo. Pokud to neuděláme sami alespoň účastí na protivládní demonstraci, staneme se, pokud jím už náhodou nejsme, stát na 99.99 procent prorostlý mafií = korupcí a zločinem. Bohužel "demokracie" nás zkrátka zastihla s kalhotami na půl žerdi...
  • Co může vymyslet tupá hmota...Zasypat to vápnem !
    • ... a přitom je to tak jednoduché, stačí zaheslovat a bez hesla je přístup nemožný ... *1* *1* *1*
  • Referendem odvolatelnost poslanců jinak se toho hnoje nezbavíme *10*
    • ... a přijdou další hladoví ... *12* *12* *12*
  • Tak dlouho budete kurvyt život lidí až vás defenestrují.Za svůj život jsem neviděl takovou koncentraci kreténů a zlodějů v čele státu.Vůbec bych se nedivil kdybvy někdo vzal spravedlnost do svých rukou. *8*
  • A ještě musím podotknout, že jsem tuto sebranku nevolil a jsem na to hrdý.
  • Co by mohl člověk očekávat od stáda stupidních hlupáků, kteří si vznešeně říkají vláda. Jejich zájem končí u čísla jejich kont a že zde žijí lidé, kteří jim dali do rukou moc a čekali, že se jim to zúročí a za své hlasy budou po zásluze odměněni kvalitními zákony které je budou chránit před zloději, vandaly a násilníky. Ale opak je pravdou, zákony jsou udělané tak, aby chránili zločince před poctivými lidmi. Vyzkoušejte si naší justici, odkloňte si někam 16 milionů a počkejte, jak to s vámi dopadne, pokud se nejmenujete Kocourek, tak určitě špatně. U nás se za malé přečiny dávají velké tresty, za velké přečiny milost. Stydím se za naší vládu, justici a všechny jejich přisluhovače.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit