Přejít na výpis diskuzí
To se Vám vymstí, pane prezidente. Dopady amnestie na Klause
2.1.2013 | Lucie Hyblerová
106 příspěvků
-
Zaslechl jsem zajímavý názor, že Wenca wod Klauzů měl místo aminy podpořit poctivě pracující, do škol dát nějaké prašule na stravování nebo na startovní balíčky učebnic a pomůcek byť jen pro sociálně slabší, starým a nemocným lidem mohl ulevit na nákladech na léčení, důchodcům s malými důchody alespoň kilčo přidat. Ale on ne, senilní modrý pták. On pustí z lochu zločince, kteří se za katr nedostali jen tak z něčího plezíru, ale za horentní průšvihy. *16*
-
Ale fuj, takové slovo. Vydírání, to tedy ne. Ale že se bude hrát hra něco - za něco? To určitě bude.
-
Tento výstřelek senilního zlodějíčka mě utvrzuje v názoru, že chce opustit funkci ve zcela rozvrácené zemi a svalit vinu na EU.Potom začne zachraňovat a radit. Je to vůbec nejhorší prezident v celé historii naší země, protože promarnil nevídanou příležitost život u nás navrátit na evropskou úroveň. Místo toho přivedl na světovou úroveň své zlodějské přítelíčky a ty které se podařilo chytit, teď amnestovat. *12*
-
Hlavně, aby to podříznutí bylo demokratické. *5*
-
Byli demokraticky zvoleni, tak proč by stejně demokraticky nehájili především své demokraticky nakradené prachy. No nééééééééééééé ? *8*
-
Neposere, on si to nemá čím uvědomit, v tom je ten háček
*4* -
Stejně o ně přijdou, stačí aby se lidi konečně nasrali *10*
-
Houbeles, to znám, stačí pár facek a naskočí *1* Podle mě je to jen obyčejnej rejpal, co musí být pokaždé v opozici to se ovšem nevylučuje s tím, že je to obtížná havěť leč neškodná. Prostě dopřejte mu těch 5 minut slávy, doma ho nikdo neocení tak jako my, že na něj reagujeme
-
Souhlas,podívej se níž na jeho psychologickej profil!
-
Kamarád psycholog mi na základě Tvých příspěvků vypracoval Tvůj psychologický profil: Cituji:jedná se o muže ve věku 40-50 let,dosažené vzdělání středoškolské,zakomplexovaná osobnost s psychopatickými rysy,problémy v sexuální oblasti(nevěra partnerky případně problémy s potencí),počínající schizofrenní chování,zkratové jednání,sklon k násilí.Při osobním styku může být nebezpačný druhým.Měl by co nejdříve vyhledat pomoc psychologa,případně psychiatra. Tolik slova psychologa.Tak tedy korektore(antiparoubku,kulisáku či tečko), dělěj s tím něco než bude pozdě.A pozor na alkohol,ten to ještě zhoršuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Korektor(e)ty kdybys nebyl blbec tak nejsi vlastně vůbec nic.A až si to uvědomíš tak se s toho p o s e r e š.
-
Nezbývá než se zasmát a zatáhnout oponu. Za Havlovi amnestie zde byla ještě funkční armáda a policie. Tyto dvě složky jsou v rozkladu, spolu s propuštěním těch, kteří se opravdu dostali do vězení nedopatřením což je tak 1/100 se dostanou ven cikáni, podvodníci a zloději nejvyššího kalibru. Jednoznačně mám dojem, že je zde pokus o destabilizaci republiky a sleduji to již dlouho. Nevládne se, asi už to nemá cenu, už není co krást, Zatáhněme oponu *6*
Jo ještě k Jáklovi, tento čin je hodný zločince nejhrubšího kalibru, tudíž neobhajitelný. -
A kdo se ptal Tebe ty 4 v jednom?
-
Co náš Alexander Novák, v nemocnici prej není, trest nenastoupil, asi cítil amnestiu. *5*
-
To vypadá na amnestii šitou na míru určitým lidem aby nepřišli o nakradený peníze !
-
Šup na kutě!
-
Antiparoubku běž už spát, umýt vyčistit zuby a na kutě, už jsi těch kravin napsal dnes dost.Je jedno jak si říkáš jestli antiparoubek korektor kulisák tečka či jinak.
-
No jen aby ty důkazy byly skartovány. Po Listopadu se také postaral o skartování důkazů o své spolupráci s StB (možná i KGB), za což mohl např. studovat na Západě. Netušil ovšem, že v Moskvě mají kopie a budou ho s nimi vydírat.
-
A jak tak ser.š ty balíky tak sis na.ral i do hlavy
-
Ptal se tě na to někdo?