Přejít na výpis diskuzí
To se Vám vymstí, pane prezidente. Dopady amnestie na Klause
2.1.2013 | Lucie Hyblerová
106 příspěvků
-
Bohužel,celá klausiáda,kompletně,nebyla ničím jiným než velkým fiaskem.
-
A co jste čekali od zlodějského prezidenta ,který se nestydí ukrást pero v přímém přenosu. Stydím se za náš stát a za to , že jsem občankou tohoto vytunelovaného státu. Není to pan prezident nýbrž gauner velkého kalibru. Po něm pouze potopa a zubožený stát se souhlasem dalšího gaunera Nečase. *1*
-
-
Zase rakce jedné blbky,která si hájí své komunistické ego.A všimni si blbko,kdo byl hlavně propuštěn.Sám cikán a cikánka.Te´d se můžeš zařadit mezi tz cikány, kterým fandí akorát tak Džamila či proutník KocábA NEBO PROSTODUCHÁ Šimůnkov
-
-
Vážený občane, bude mi bezmála 60 let a nikdy jsem v komunistické straně nebyla ani v SSM
taky jsem nemohla studovat a pod. ... jestli je někdo blb tak jste to především Vy! *16*
-
-
-
Asi nejčastěji jsem se styděl za to že jsem Čech - za panování tohoto podivného tvora....
Myslím, že je nejvyšší čas toho starého pomateného nevyhraněného pána internovat v některém z ústavů zabívajících se duševním zdravím pacientů. Když odcházel Havel, svítilo na hradě srdce, teď by se tam hodil spíš jistý geometrický tvar *1* -
P.S. A kampak se z Tiscali poděl článek s tím co řekla vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová,že tato amnestie se týká i 13 velkých kauz např.H-systému??? V podvečer jsem si ho s velkým zájmem přečetl a večer už ho na Tiscali nějak nemůžu najít!!!Že by zasáhla nějaká lobby??? Nebo že by paní Bradáčovou chtěl někdo odvolat??? Ona pravda je ješitům nepříjemná. -Musím se Tiscali omluvit,článek je na Seznamu,doporučuji všem si ho přečíst,normálnímu člověku se z toho musí chtít zvracet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
mafie je volná-církevní restituce můžou jet naplno!Bravoooo!!!Pane Pružinskij-klobouk dolů...To tu ještě nebylo...
-
Pane prezidente vy jste se jiz opravdu zblaznil!
Tohle si pratele jiz opravdu nesmime nechat libit!
Proc se porad toho xindlu bojime, nechapu to, vzdyt oni se boji nas!!! -
Ano soudruh Klaus jde na to opačně . Nejdříve na výsluní jako šéf tunelářů v ODS, potom presidentem a nyní cítí s tou elitou vedle do cely vedle Ráta . Jenom tam nebude moci pěstovat salát. A tak už nebude škodit státu. A do podnájmu na celu si může vzíti i ministryni
Pikču .
Všichni naši Hlavy státu byli nejdřív zavřeni ale Soudruch Klaus to vzal opačně, vždyť s nimi i tak cítí.
Petr Bubeníček *15* -
Vypadá to tak že antiparoubek,korektor, kulisák a tečka Žiga jsou jedno velké pošahané vemeno že tečko? Aby to maskoval stále odpovídá sám sobě na druhý nick, ale to ti tečko nikdo nesežere,žejo?
-
-
Tvé ukoktané zakomplexované prázdné myšlenkové pochody nikoho nezajímají, výmrde.
-
-
Kamarád psycholog mi na základě Tvých příspěvků vypracoval Tvůj psychologický profil: Cituji:jedná se o muže ve věku 40-50 let,dosažené vzdělání středoškolské,zakomplexovaná osobnost s psychopatickými rysy,problémy v sexuální oblasti(nevěra partnerky případně problémy s potencí),počínající schizofrenní chování,zkratové jednání,sklon k násilí.Při osobním styku může být nebezpačný druhým.Měl by co nejdříve vyhledat pomoc psychologa,případně psychiatra. Tolik slova psychologa.Tak tedy korektore(antiparoubku,kulisáku či tečko), dělěj s tím něco než bude pozdě.A pozor na alkohol,ten to ještě zhoršuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Houbeles, to znám, stačí pár facek a naskočí *1* Podle mě je to jen obyčejnej rejpal, co musí být pokaždé v opozici to se ovšem nevylučuje s tím, že je to obtížná havěť leč neškodná. Prostě dopřejte mu těch 5 minut slávy, doma ho nikdo neocení tak jako my, že na něj reagujeme
-
-
-
-
Mně se chce blejt velebnosti!!!
-
Tak, tak, Kikina už nyní patří tomu soudu Nejvyššímu, který si ho poddá až přijde jeho čas...Tam už mu oblbování lidí a prognostické poučky o "neviditelné ruce trhu" budou houby platné....Každému co jeho jest...Po zásluze *3* *7* *9* *13* Však se jeho"neviditelná ruka" dosti přičinila pro své blaho. *1* *3* *7* *8* A co ten KOREKTOR diskutér je za Klausovu podržtašku, to je vskutku neuvěřitelný pazdrát.. *7* *8* *9*
-
-
Ten "korektor" mu asi chodí na záchod čistit jistou část těla jazykem, aby se náhodou neškrábl do tak citlivých míst...Prý platí slušně...
-