Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • doghouse
    No nic, autobusaka zavreme a ostatni propustime. On se presi navazel do politiku, to neni jen tak nejaka vrazdicka. Za tohle by melli zavrit Klause.

Aleson, ze si prilepsi vsichni, kdo budou mit kvuli tomu zvysenou pohotovost, policie, soudci, herny a nonstopy atd.. *3*
  • Udělal za svojí politickou vládou Dlouhou, Tlustou (špinavou) čáru, po vzoru svého předchůdce a doufejme, že nebude i krvavá. Podle jejich hesla:“Nejsme jako oni, jsme daleko horší“. Kardinál Duka s námi a zlé pryč! Ámen.
  • výroky pisálků. Brzy skončí i svoboda vyjadřování.
  • Áby se jisté osoby dostali na svobodu, musela být vyhlášena široká amnestie. Takže vy také pane preztidente? Moc jsem se zmýlil, když jsem si myslel, že né.
  • Zaslechl jsem zajímavý názor, že Wenca wod Klauzů měl místo aminy podpořit poctivě pracující, do škol dát nějaké prašule na stravování nebo na startovní balíčky učebnic a pomůcek byť jen pro sociálně slabší, starým a nemocným lidem mohl ulevit na nákladech na léčení, důchodcům s malými důchody alespoň kilčo přidat. Ale on ne, senilní modrý pták. On pustí z lochu zločince, kteří se za katr nedostali jen tak z něčího plezíru, ale za horentní průšvihy. *16*
  • Korektor(e)ty kdybys nebyl blbec tak nejsi vlastně vůbec nic.A až si to uvědomíš tak se s toho p o s e r e š.
    • Neposere, on si to nemá čím uvědomit, v tom je ten háček
      *4*
    • Souhlas,podívej se níž na jeho psychologickej profil!
  • Nezbývá než se zasmát a zatáhnout oponu. Za Havlovi amnestie zde byla ještě funkční armáda a policie. Tyto dvě složky jsou v rozkladu, spolu s propuštěním těch, kteří se opravdu dostali do vězení nedopatřením což je tak 1/100 se dostanou ven cikáni, podvodníci a zloději nejvyššího kalibru. Jednoznačně mám dojem, že je zde pokus o destabilizaci republiky a sleduji to již dlouho. Nevládne se, asi už to nemá cenu, už není co krást, Zatáhněme oponu *6*

Jo ještě k Jáklovi, tento čin je hodný zločince nejhrubšího kalibru, tudíž neobhajitelný.
    • Tento výstřelek senilního zlodějíčka mě utvrzuje v názoru, že chce opustit funkci ve zcela rozvrácené zemi a svalit vinu na EU.Potom začne zachraňovat a radit. Je to vůbec nejhorší prezident v celé historii naší země, protože promarnil nevídanou příležitost život u nás navrátit na evropskou úroveň. Místo toho přivedl na světovou úroveň své zlodějské přítelíčky a ty které se podařilo chytit, teď amnestovat. *12*
      • Není to nejhorší prezident, ten byl Havel ale tímto ho skoro dotáhl.
  • Co náš Alexander Novák, v nemocnici prej není, trest nenastoupil, asi cítil amnestiu. *5*
  • To vypadá na amnestii šitou na míru určitým lidem aby nepřišli o nakradený peníze !
    • Stejně o ně přijdou, stačí aby se lidi konečně nasrali *10*
  • Šup na kutě!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit