Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vážení přátelé, ať je tak či onak, tady stejně na NETu kulový vyřešíte. V Rumunsku jdou lidi do ulic, na Slovensku jdou lidi do ulic, ve Francii stávkují v letecké dopravě a v jiných zemí se berou lidé za svá práva, jen v ČR se plká na NETu!!! Jedinné řešení je, aby protivládní iniciativy se spojili, na NETu vyhlásili datum, kdy se jde do ulic a pak musíme všichni zvednout zadky od PC a jít také!!! Jiné řešení neexistuje!!!
  • Ať co nejspiš zbankrotuje a potom nastane spravny tanec .
  • keksicekkolacek
    Drahý přiteli avyboji.ČSSD považuji za stranu levicovou a nedá se řict,že živnostniky dřela z kuže.Je pravda,že zde byla progresivni dan,ale nyni plati lidé s vysokymi přijmy i lidé s minimální mzdou 15 procent,což je podle mého usudku přitažené za vlasy.Je logické,že vyše daně z přijmu by se měla vypočitávat podle hrubé mzdy. *14*
    • Levicovostí ČSSD oblbuje nejen tato strana,ale i pravice.To proto,že v ČSSD je takový výkvět lumpů jako v pravicových stranách.Když jde o politické koryta,tak se tito lumpové vždy domluví,aby byli u koryt.To co melou je podružné.To co si opravdu cení,to jsou ty politická koryta.ČSSD ,když byla u moci,tak nechala zloděje krást a bby bylo na vše tak si dlužila.Pravice ta dělala totéž.Na takové vládnutí není třeba žádné inteligence.Takto dokáže vládnout každý blb.Proto u mne není ČSSD žádná levicová strana,ale strana lumpácká,která žene naši zemi ke státnímu bankrotu.Skutečná levice,zloděje tvrdě zavírá a rozdává jenom z toho co se vyprodukuje.Proto uměli komunisté čtyřicet roků vládnout bez zadlužování této země.To,že by se měly nasekané astronomické dluhy také začít splácet ,to je zde přes dvacet roků,nad duševní chápání mocných.A to se ještě tito hlupáci sami nazývají politickou elitou.Vyhnout se státnímu bankrotu znamená nastolit tvrdou levicovou vládu a s těmi,kteří tuto zemi zbídačili,krutě zatočit.
    • pro keksicekkolacek-Prosím nepleťme si osoby v zaměstnaneckém poměru (jejiž výši daně uvádíte) s výdělkem OSVČ,kde mnohdy nedosáhne po odečtu pojištění,náklsadů ns energie a ostatní režijní náklady ani na minimální mzdu zaměstnaného člověka. Za vlády soc. dem bylo takových,kteří museli na provoz své firmy doplácet z úspor z předpodnikatelské doby. Zařazujme lidi do správných skupin.
  • Pro Jirka.Dělám budoucího zasloužilého revolucionáře.
    • Spíš placenýho komentátora
      • Jediný kdo mně to zaplatí by mohl být Bůh po mojí smrti.Pokud existuje.jinak to dělám zcela zdarma.Spíše to beru jako povinnost k národu.Vždy jsem se snažil vyniknout v jiném oboru ,než je politika.Celkem úspěšně.Ve hře"Balada z hadrů" se praví:"Nejlepší ženy rodily děti.Nejlepší oráči orali zemi.A ti ,co nebyli v ničem nejlepší dělali politiku."Proto je u mne pravděpodobnější,že bych mohl někdy dělat kata,než že bych dělal politika.Mně se ti političtí lumpové hnusí a žádného z nich neobdivuji.Ale existuje několik obyčejných lidí,kteří se mně připletli do života a těch si vážím velice.
    • Pro výbole- takové jako jsi ty,jsem zažil v mládí,byl to předvoj totalitní vlády a ponižování schopných lidí. Neboť tobě rovni a i ty nesnášíte jiné,kteří jsou ale chytřejší a nespokojí se jen s práznými hesly,které potom poruší.
      • Meleš hlouposti.Naší rodině také komunisté znárodňovali.I domovní prohlídku,kdy musela matka přelévat i mléko,zda v něm nejsou ukryty náboje,jsem zažil..Ale nejdůležitější poznatek,který jsem si z této doby odnesl byl,že měnová reforma,ani komunistické znárodňování,těm s holým zadkem vůbec nevadilo.Proto čím více současné vládní bandy ožebračí více obyčejných lidí,tak je další nové čestprácování jistější.Tebe život pod vládou komunistů v ničem nepoučil.Kdyby si komunisté nezačali stavět politické paláce a proto jsme jim začali říkat "nová šlechta",tak pravděpodobně zde vládli do dnešních dnů(jako vládnou komunisté v Číně).A pro tuto zemi by to bylo mnohem lepší,než kam to přivedla ta vláda lumpů,která přišla po nich.
  • Milí podnikatelé!Státní kasa je už tak prázdná ,že už chce Kalousek i něco na vás.Raději mu to dejte,bez remcání.Pokud se dostane k moci tvrdá levice,tak na tom budete ještě hůř.Ti nejen,že podnikatelům znárodňovali ale je i mnoho živnostníků a podnikatelů pozavírali.Na stavu tomto neutěšeném stavu země máte také veliký podíl.Bezhlavě jste volili lumpy ,jen když se oháněli pravicovostí.Ti pak tuto zemi úspěšně rozkradli.Takže zavřít ústa a platit!
    • Souhlasím , proč by měli platit jen ti s n ižším příjmem, vyjímek máte hafo, tak taky platte, nebo vás hanba nefackuje, že by daně m ěli polatit ti s menším příjmem, na co si to hrajete. *16*
    • Milý příteli. Ty jsi taky krásně trefený. Zajímalo by mne co děláš. Protože v jakémkoli článku zde na tiscali se to tvými příspěvky jenom hemží. *12*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit