Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ...Stanjura má jasno...

    No nazdar...!

  • Copak Stanjura...

    • Copak Janak...

  • Vláda, která zdraží pivo 🍺 by měla podnout...

    U nás to, ale jaksi neplatí - už dřívější vlády zdražovaly ...

    A u korýtek seděli všichni dál...

  • Když už se tak bojuje za dobro a zdraví, cigarety se pravidelně zdražují, pivo má mít vyší DPH atd., tak proč už za ty roky není zavedena spotřební daň na víno? (je pouze na šumivé). 

    Ano, beru to sobecky jako kdokoliv jiný. Nekuřáci často namítnou, že oni sami nekouří, tak ať cigarety stojí klidně 300,- za krabičku. No a já víno nepiji, tak ať litr vína stojí klidně 500,- za litr.

  • Nenecháme nikoho padnout 

  • Abstinent a zásadně se nemyjící Staňůra má jasno. 

  • Nelze do nekonečna lhát lidem do kapsy. Na loupežníkově ministerstvu vlaje převeliká ukrajinská vlajka.A tady je ten problém.Proč my se máme tady uskromňovat. V penězích službách důchodech? Když přivandrovalci mají jen samé výhody.Hrazené námi všemi. Balík na poště? Zdarma! Ale jeho poslání zabere pracovnici přepážky času a času. A fronta roste a roste.Zdravotní systém?Mají zdarma.My si nuceně přispíváme na pojištění a oni si užívají v ordinacích výhod. Loni na jaře.Střihli důchodcům po slevách jízdného.Ale přivandrovalci si rajtovali měsíce zdarma.Po celé EU. Nelze nám tady vnucovat turecké hospodářství. A vnímat práci ministra financí jako simulaci a trenažér kapitalismu. Formou zkouška/omyl.

  • Domnívám se že vláda dělá jednu chybu za druhou.

    Vezme peníze důchodcům kteří nemají peníze navíc takže až utratí co mohou nezbudou jim peníze na jiné produkty či služby které dříve využívali třeba i více zdaněné(benzín, hospody, alkohol, cigarety....) takže co ušetří nevybere se na daních a mnoho služeb si bude hledat na úřadu práce marně nové zaměstnání. Další díru v rozpočtu udělá zvýšení dph neboť státní, obecní, příspěvkové.... organizace které spotřebovávají téměř 60 procent ročního státního rozpočtu budou mít společně s ostatními běžnými občany také větší  výdaje a nižší příjmy.

    Pomohla by jedině decimace úspor nejen u důchodů která již byla i díky inflaci provedena ale všeho nejen státem, obcemi,kraji či příspěvkovými entitami placených z našich daní včetně platů senátorů, poslanců(příklady táhnou)......soudce, či zaměstnanec státu který by podal žalobu by se mohl stát 10 v řadě....

    Pokud by stát ušetřil 10% svých vlastních výdajů znamenalo by to úsporu nejméně 250 miliard korun, a nebylo by vůbec  potřeba zvyšovat daně.

  • ODS nic danit nebude je volební slibotechna no co si lidi zvolili to mají.

    • Diwa

      Naprostý souhlas.......nicméně bych se Stanjurou souhlasil za předpokladu, že celá vláda bude mít oficiální průměrný plat a to každý z nich !!! Něco za něco......daňová reforma ? Dobře, občané souhlasí, ale Vy budete mít pouze průměrné platy, každý z Vás !!! Takto bych to nastavil..........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit