Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pehe a názor? Na to jste přišel jak? Pehe je zakomplexovaný člověk, jehož jedinná pohnutka k sepsání knihy je přetlak nenávisti k úspěšnému Václavu Klausovi. Přes letitou a cílenou kampaň vůči VK se neschopným pravdoláskovcům a zneuznaným komunistům nepodařilo zadupat do zemně schopnějšího a úspěšnějšího Václava Klause.
  • Už je otázkou krátkého času,než půjdeme slibovanému kapitalistickému ráji na funus.Otázkou je co potom.Zda bude výhodnější čestprácovat,nebo jiná varianta,například hajlovat.K něktrému z uvedených nás dotlačí falešná humanita ke zlodějům.
  • To víte pane Pehe,když si uděláte vlastní názor a napapouškujete to co hrad a modrá garnitura chce slyšet tak jste ten nejhorší.Ale myslím,že se blýskne už na lepší časy a slovo demokracie nebude jenom prázdný pojem.
  • Za zemského škůdce je potřeba označit pana Klause. Ten byl u zrodu ekonomických problémů této země a drze se tváří jako spasitel. Je to pokrytec a zbabělec.
  • Hloupoucke "Pehe" opet nepochopilo, ze nikdo neprotestoval proti jeho blabolu, ale proti jeho tuposti, jiz se pasoval na nejhloupejsiho politologa Evropy (pokud se "to" politologem vubec da nazvat). *1*
    • Tento stát si nezaslouží dobrého politika, pokud s něm žijí takové kreatury se silnými prvky fanatismu a agresivity jako jsi Ty. Co takhle používat selský lidký a normální mozek?!
  • Pehe jiří,v internetových diskuzích vesměs zvaný "to Pheheééé" se těžko může divit,když někdo odsuzuje jeho dílka bez čtení.Pověst šmoka,profláklého politologa a rektálního speleologa humanitárního bombometčíka Havla je v lidech tak zažraná,že jenom těžko bude někoho přesvědčovat,že tentokrát třeba skutečně píše objektivně,bez nenávisti a postranních úmyslů.Co si člověk svými činy a chováním jednou vybuduje,jde s ním životem i dál.Pro mně bude už navždy Pehe nedůvěryhodným a na objednávku píšícím mazalem.
  • Pane Pehe, také nepatřím k Vašim kdovíjakým zastáncům, ale v tomto případě jsem ABSOLUTNĚ na Vaší straně a držím Vám palce. Klaus dlouhodobě a podle mě velmi cíleně škodí této zemi a pod jakoukoliv záminkou ji chce odpoutat od západní Evropy a znovu propojit s ruskou sférou vlivu. Způsob jakým byl zvolen, tolerance korupce od fotbalu až po plzeňská práva, nedůsledné ač jím osobně slíbené dotažení kauzy trestně obviněného místopředsedy vlády, nebo privatizace - to všechno jsou jeho pomníky, v civilizované Evropě neporovnatelné a s takovou reputací chce poučovat celou Evropu, nechá čekat půlmiliardy lidí na svůj několikrát slibovaný podpis Lisabonské smlouvy - to je opravdu neuvěřitelná figurka!
    • ... tolerance korupce od fotbalu až po plzeňská práva, nedůsledné ač jím osobně slíbené dotažení kauzy trestně obviněného místopředsedy vlády, nebo privatizace ... ----------- no, a kdo toho všeho využil? Slušní lidé ne, ti čekají na důchod, na který odváděli státu peníze z mezd a platů, když byla ještě práce, zatím co vy, co tu brojíte na všechny světové strany a čekáte na výdobytky kapitalismu, řvete a řvete, až se sežerete .... a na to čeká kdo ? ? ? Zkuste už myslet a ne se nechat vlíkat státy, které touží ovládat naši zemi a země od nás na východ a hájit si tak svoje zkrachované hospodářství.
    • Asi proto je mnohymi povazovan za nejvetsiho soucasneho politika Evropy, vidte? *1* *1*
      • říkají na hradě,že je nejlepší?Já pokud jsem si všimla tak třeba v usa většinou přednáší před prázdným sálem,ale to se nechce dívat jenom na naše TV tam se to odvysílat asi nesmí
        • To, že naše média nepíši o to, že Václav Klaus je ve světě přijímán positivně, není chyba Václava Klause, ale lidí, kteří ovládají média, hlavně ty veřenoprávní, které taky nepíší o negativních reakcích na Václava Havla. To je taky důvod, proč Pehe napsal nenávistnou knihu o VK. Peheho knihu neusí nikdo ani číst, aby věděl, že je plná nenávisti. Na knizr Pehe určitě nezbohatne, protože ti, kteří by si ji rádi přečetli si j nekoupí, protože je pro ně drahá a ti kteří peníze mají je Pehe a joho bláboly nezajímají. Třeba ji bude rozdávat jako Paroubek nebo Rath. Klausovi knihy tento problém nemají.
  • Jestli je v této republice někdo vlastizrádce, tak je to právě Václav Klaus a Václav Havel a jejich přisluhovači, kromě toho mají mají oba na svědomí ještě nejméně: spolčování se s cizí mocností (Havel - NATO), podvody značného rozsahu (Klaus-privatizace), brání rukojmých (Havel- 17.listopad a studenti), zneužívání svého postavení a zostuzování České republiky (Klaus a jeho knihy o změnách klimatu, projevy na cizích universitách, projevy v EU), rozbití Československa (Klaus) atd. Za každý z těchto uvedených zločinů přináleží trest absolutní ! Pane vlastníku těchto stránek, nepokoušejte se dělat cenzora, ˇUstava ČR Vám to nedovoluje !
    • Ano, vlastizrádci jsou Klaus a Havel. Kromě výše uvedeného bych ještě přidal slavné zavření slovenských zbrojovek Havlem jako úplata za dlouhou podporu v disentu, které mělo za následek obrovské snížení HDP a posléze rozpad republiky. To jsou činy...vlastizrádné!!! napsání jakéhokoliv článku těžko může být vlastizradou, to může napadnout jen komunistu...:-)) *12*
    • Takove plky ani cenzurovet neni treba. Kazdy se jen usmeje do noveho dne. :)
  • Pane Pehe ,prosímvás proč se divíte,že někdo protestuje proti vaši knize ačkoliv ji nečetl..Já se v této zemi nedivím nikomu a ničemu,vzdělanost za posledních 20 let šla rapidně dolů,vždyť,kdo ještě čte a pokud se chce někdo poučit ze sdělovacích prostředků,tak ze kterých? Oba víme ,že většina jich je ovládána pravicovými majiteli.Takže , já ač jsem kdysi nebyl vašim příznivcem ,vám přeju mnoho úspěchů v další práci ! Nenechte se znechutit!Milan
    • JEstli averze k levici nebude tim, ze dovedla Evropu do tezkeho vsestranneho upadku, kde se hrouti jiz nejen jednotlive firmy, ale cela odvetvi i mravnost... ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit