Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • komu je pres 30 , kvetinove deti Hippies a sedesata leta . Kolik jim dneska je , pokud jeste dychaji ? Takze co noveho ... Kam tu zemekouli dovedli pod tim svym protiatomakem , nebo jak tomu rikali , dosadte si sami.
  • snem všech vládců je mít pod sebou příliš mladí nezkušení stádo, které se dá snadno manipulovat tím, že se mu věší na noc bulík výjimečnosti, Skepse starých rozbíjí toto působení, proto se mladí k nenávisti ke starším cíleně vedou. a vedou je všehoschopní geronti.... ze zákulisí.
  • Taky zestárnou a už vidim jak jsou bezdětní ,zahledění do informačních technologií,slepí po 20letém čučení do počítače a očekávající jak se o ně postarají přistěhovalci z blízkého i dálného východu.Ch cha, řvoucí mimino je budoucnost a ne robotická milenka a 50letá matka která se nechá oplodnit vajíčkem jenž jí bylo odebráno v 25 letech aby se mohla věnovat kariéře spermií 70letého manažera tak to už bude jen třešnička řádně schnilá na týhle perverzi.
  • jistě že člověk bez rodiny je oddaný práci...
    Podle článku bych řekl, že poznaj že stárne když začne v práci trávit méně než 18hodin denně, nebo dokonce chce využít dovolenou, nebo nedej bože nemocenskou... v té době je čas začít hledat náhradu...
    Pěkne manu na pracoviště místo jídla, spacák a hybaj zavřít do kanclu dokud dává výkon... no a až si uvědomí, že to je život naprd, tak kopanec do zadku a "starej se" .

    Tady nejde o to že mladí jsou chytřejší, tady jde o stejný koncept jako zaměstnanci McDonalds... akorát že maj přísnější výběr zaměstnanců :)
  • Některé firmy z Kolína se tím taky chlubí - průměr 24let... nebuďte naivní,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit