Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak zavřete kohouty z naší strany .aby nám ti Rusáci ten nepotřebnej plyn násilně nevnucovali !!!

  • Ale my ho přece nechceme !!!!

    • josef.chmela

      To, že plyn nechceme, jsou pouze kecy našich vládních šašků pro jejich mentálně opožděné voliče a pro rusofoby.

      • Diwa

        To že ho nechceme je asi pravda, když se k tomu vyjádřila i EU včetně našich politiků !!!  Problém je pouze v tom, že hurá názor EU nikdo nedomyslel do konce !  Pokud někdo nechce ruský plyn, musí ho logicky vzít někde jinde.....jenže kde ? Ale všichni budou hrdinně vystupovat s názorem, že plyn z Ruska ne !

  • A u nás je tomu podobně. Váleční štváči ze Strakovky si dali pauzičku.Nabírají síly.Ale přijde září.A ze Strakovky zase budou sršet gejzíry pitomin. Oblíbená trojice zdejších vládních bezmozků bude opět hrozit pěstmi na Kreml. Budou opět přicházet svěží neotřelé myšlenky jak převelice vytrestat panáčka v Kremlu. Ale hoši tady není zájem ani vůle na nějakých sankcích.Tady je zájem přečkat zimu.V tradičních cenách od tradičního dodavatele. Své gejzíry blbbosti můžete předvádět v Bruselu nebo USA. Jste jako nějaký Jakeš. Sami jako kůl v plotě. O co?

  • Prodávají nám Němci plyn, který k nim proudí za stejnou cenu za kterou ji berou od Ruska? Pokud ne, tak by nám to měla naše vláda vysvětlit proč dává naše peníze Němcům.

    • Diwa

      Protože celá naše kouzelná vláda, kterou NAŠI čeští občané volí, nedokázala za těch "X" let udělat přímý kontrakt s Ruskem !!!! Plyn by byl mnoho násobně levnější !!! Radši berou plyn od německého překupníka, který nám ho prodává 5x dráž než je běžná cena !!!  To je to co říkám už leta letoucí, začít zavírat a sbírat těmto politikům majetky a odsuzovat za velezradu !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit