Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ČSSD by s takovým hnojem do koalice ani nešla komický člověče, co si říká Kalousek. Ty se té primitivní manipulace se stádem nezbavíš.
  • Pokud jste si povšimli, tak v PS dělal Polčák, 1. komorník jeho výsosti nejen pobočníka, ale především významného hlídače a usměrňovače poněkud nejistého pana" hraběte", který se v jednání ani hlasování příliš neorientoval a tak se řídil Polčákovými pokyny.Jednu chvíli, když evidentně dezorientovaný Schwarzenberk zvedal ruku mu ji Polčák dokonce musel decentně stáhnout a právě tento moment detailně zachytil v přímém přenosu kameraman ČT.Inu pan "hrabě" zatím stíhá fyzicky, ale mentálně je evidentně značně vyčerpaný!
  • Tak jsem se prospal, na snídani jsem si dal deci rumu a hurá na Tiscali. Já a můj duch korektor to těm bolševickejm parazitům teď nandáme. Ať žije kníže Schwarzenberg, ať žije Miroslav Kalousek, ať žije profesor Klaus, ať žijí všichni pravicoví bratři. Tak a teď ještě deci rumu a jdu lepit trafo. Včera jsem byl tak vožralej, že jsem to neslepil.
  • Kalousek uz varuje ,ze to ci ono neudela,a nevi ,kdy nestane posledni den na svobode.
    Tomu se rika Optimismus.
  • Česká televize dnes - dýchánek Drtinová a Kalousek. To je další důkaz strannosti ČT. Hlasatelka pomáhá Kalousovy jak může. Kalousek se tetelí a svoje fantasmagorie vydává za skutečný stav věcí. Nemůže přijít na jméno presidentovi. Uráží všechny kdo mu nepochlebují. Mluví systémem "podle sebe soudím tebe". Zdá se, že má děsný strach z toho na co se ještě přijde. Přál bych mu stejné ne-li horší zacházení, než má Rath. Teď se ještě neví zda nepůjde do voleb v jiné straně. Doufám, že vyjde najevo způsob a prostředky domlouvání na největší zlodějině poslední vlády - církevnní ...stituce. A ještě zajímavější budou toky peněz okolo nich. Kalousek si plete pravici s korupcí a zlodějinami.
    • proč jmenuješ Rátha, který s nima nemá nic společného? I na tobě vymytý mozek zanechal stopy.
  • Vstupte třeba do pece, už jste toho scoorwily víc než dost.
  • Ale vstoupíte: i s ďáblem.Jen aby jste byli u koryta.Máte ovšem smůlu.S Vámi už nikdo nikam nevstoupí.Možná tak jen orgány činné v trestních věcech a ti nato až nebudete poslancem netrpělivě čekají. *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *10* *11* *12* *16*
  • Pane Kalousku, až nebudete poslancem, tak budete muset chodit kanálama. Jinak to bude dršková. Polévka.
    • ... nevíš ani, jak se ta polévka správně píše, primitive :)))
  • Pokud by se Kalousek podíval do minulosti, zjistil by, že jeho stranický šéf byl ministrem za Stranu zelených, to snad ani nebyla pravicová strana. Ale na přeskakování z levice na pravici a zpět se stává našim národním sportem. Není tak dávno, co sám Kalousek, proto aby se udržel ve vládě by se dal do do koalice i s KSČM. Nebo si myslí, že jsme na to zapomněli? Nevím jak ostatní, ale já si na jeho slova dobře pamatuji.
  • Já pevně věřím, že se v republice nenajde tolik pitomců, aby TOP získala více než 5% hlasů. Takže Kalouskovy úvahy s kým vstoupí nebo nevstoupí do koalice, jsou zbytečné.
    • To se budeš Kájo divit. ODS se propadne na 8% a zbytek ódeesáků bude volit TOP. Tento národ je nenávratně zdemoralizovaný. Všichni ti podnikatelé, vexláci, justiční mafiáni, tuneláři, korupčníci a gauneři všeho druhu tu stále jsou.
      • Bohužel Stando, v tom máš asi pravdu. Kalousek Kárla zase nějak nastrojí a najde se dost hlupáků, kteří opět (po kolikáté už) na to naskočí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit