Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • když vidím toho blba Kalouska jak se provokativně usmívá tomu,že je z politické scény nemůže nikdo smést je neuvěřitelné.Ti zloději a Kalousek,který v nejčestvějších údajích přivedl Českou republiku již skoro ke dvoubilionovému dluhu chce škodit dál a plundrovat tuto zemi,která před příchodem Kaloska byla v minimálním dluhu a narostl za jeho působení k závratným částkám.ČSSD měla možnost sestavit vládu,president jim to nabidl,Sobotka to však odmitl,ale ČSSD má určitě větší nárok na sestavení vlády,nežli ODS ,která byla po volbách až na druhém místě.Orgány pověřené trestním řízením by si měli pospišit,ať ještě před hlasováním pozavírají ty zloděje z vlády a koalice,kteří rozkradli co se dalo o uplatkážství ani nemluvě.
  • cha chá.... takže sOBOTKA SE S KALOUSKEM DOM LUVIL.... a jé je... že se to dalo čekat... OBA MAJÍ STRACH, ABY VLÁDA ODBORNÍKŮ NEBYLA úspěšná a oni by utřeli nos... Jo socani... jak vidno věřit se jim NEDÁ... JSOU NEVOLITELNÍ
    • Na to hrají už dlouho, co začala ODS padat...koalice ČSSD s TOP 09. Sobotka kašle i na svou členskou základnu, která takovou koalici nechce, ale několik desítek poslanců ČSSD by se dalo přemluvit. Tady si politici udělali z ČR pokusnou zemi, na které si mohou vyzkoušet zlodějny, abychom byli světovější. A tak si tu hrajeme na pitomost, že 101 poslanců je většina národa !!! Myslím, že Zeman ale Sobotku v druhém kole jmenovat premiérem nebude, takže se bude opakovat situace dneška. Ale na jmenování si může vzít čas a protáhnout to do řádných voleb. Pak ale spláče nad výdělkem Sobotka s Kalouskem !!!
  • Invazní komando? To mluvíš Kalousku o sobě? Paměť nám ještě slouží.
  • Tak nějak pan Kalousek asi neví, že koalice nemá většinu.Vůbec si neuvědomuje, že strana lidem nemá vlastně v poslanecké sněmovně co pohledávat. A je to velká chyba v ústavě, že je možné, aby se stalo, že najednou je ve sněmovně parta lidí, kteří tam nemají vůbec co dělat.Takový slepenec přece není žádná většina koalice.Kromě jiného pořád prosazovat Němcovou na post premierky nad tím zůstává rozum stát.To jste všichni zapoměli, že si dovolila půjčit služební auto svému synovi k jeho osobní potřebě a navíc ještě s kartou na pohoné hmoty.To kdyby udělal, kterýkoliv člověk v zaměstnání, tak na hodinu letí.A vy všichni pravičáci z ní děláte čistou paní.Nejsem hulvát, ale bohužel tohle jednání je opravdu na zvracení.Ještě bych tady měl podotknout jak Vondra vyznamenával vrahy Mašíny a pokračovat bych mohl až do rána tím vším svinstvem co tady tak zvaná pravice napáchala.Ale zároveň se omlouvám skutečným pravičákům, protože to co se dnes vydává za pravici je smečka bývalých veksláků, zlodějů a křiváku z KSČ.
  • Jmenoval bych do příštích voleb vládu premiéra Rusnoka,
  • KALOUSKU,jsi arogantní LUMP uvědom si že jsi tady pro lidi a z vůle lidí,měl by jsi dostat po papuli za své keci,žádná 101 ale předčasné volby je velmi čisté řešení,ržíš se u moci díky straně LIDEM kterou nikdo nevolil,už si tuhle skutečnost uvědom a zkus přijít mezi lidi bez ochranky možná se dočkáš nějakého překvapení,Tvoje favoritka NĚMCOVÁ je u koryta dostatečně dlouho aby vědělao všem co se v této zemi děje.
  • Kalousek, takový grázl a chtěl by rozdávat karty? *12*
  • Možnost rozpustit Sněmovnu a vyhlásit předčasné volby není v ústavě proto, že se to tak má udělat tehdy, když se vláda nelíbí lidem nebo, když lidi nadávají na vládu.
    .....................................................

    Ta situace právě nastala, pane Kalousku.
    • Proč je tedy v Ústavě Možnost rozpustit Sněmovnu a vyhlásit předčasné volby a jaká situace právě nastala? *7* Prosím o vysvětlení.
      • Nastala situace, kdy většině lidí se nelíbí fungování současné vlády a vláda nemá důvěru lidí. Co je na tom nejasného. Problém je v tom, jak tuto nedůvěru objektivizovat, protože ti současní političtí magoři zákon o referendu tak zku... - a to úmyslně-, že je v podstatě nepoužitelný. A pan Kalousek - arogantní hov... - si je toho moc dobře vědom, proto se chová tak jak se chová. Ale já věřím, že i na něj dojde, když ne teď tak po řádných volbách, protože on se preferenčními hlasy do sněmovny nedostane a bude mít po imunitě...
  • Pane Sobotko, potěšilo mně, že Vás pan Kalousek poctil, že nejste cizorodné těleso.Pro mně jste teď hnůj, který se snaží zachovat dosavadní darebáky u moci i přes odpor většiny lidu a prezidenta. Rozbijete ČSSD, a o to Vám asi jde.
    • Ty seš de,bíl. v hlavě vygumováno máš.
    • Asi málo čtete, nebo vždy po šesti pivech. Pan Sobotka se snaží zachovat dosavadní darebáky u moci? Kde jste to slyšel ???
      • No, je to napsáno v tom duchu, ale není to přesné. Sobotka je domluvený s Kalouskem tajně, že po volbách dají dokupy trojkoalici ˇCSSD+ TOP 09 a KDU. Věří, že získají většinu, jelikož proti zůstane jen KSČM, SPOZ a pár ODSáků, což by byla slabá a navíc rozdělená opozice. Ale náš lid by se tak dostal doslova do jejich otroctví, z něhož by se už nevymanil, a případnou nespokojenost by potlačili zbraněmi. Dělali by si tak co by chtěli a kradli s trojnásobnou intenzitou. Proto pospíchají na volby, dokud má TOP 09 kolem 15% a ČSSD počítá s 30 procenty a 7 procent by dodala KDU. To by byla většina, a další 4 roky stále tvrdší bídy !!! A to je i záměr Sobotky, který zrazuje nejen lid, ale i svou stranu !!! Proto nyní je potřeba je odstavit a Rusnok ví, že je jen dočasný, ale stihl by vylepošit image SPOZ i komunistům. A tak by to nemuselo pak těmhle spiklencům vyjít !!! Jistě, že Sobotka nepřizná, že to tak chce, to by to prosral, a nedostal by tu většinu. Ale Kalouskovo usmívání se "pod vousy" moc a moc napovídá, co maj za lubem...Levice pozor - důvod k jásotu není !!! Ukolébavka uspí a pak přijde výbuch !!!
  • Zeman to nemá jednoduché a neměl by to jednoduché nikdo. V situaci názorově rozděleného národa může těžko být prezidentem 80-90% většiny, jak mu teď třeba vyčítá bez argumentů miliardář Babiš. Provedl řešení, které schvaluje dle průzkumu 54% občanů, proti je 46%. Když to ale vezmu obráceně myslíte si, že v případě navržení z boží vůle Němcové by to neznamenalo koneckonců 46 % schvaluje a 54% je proti. Sice malinko nechápu, když např. proti církevním restitucím je 80-90% občanů, proč není stejný počet pro nejmenování Němcové, ale to už je asi jen můj problém.
    • Ale je stejný. To je jenom prolhanost agentur a novinářů ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit