Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Asi se valná většina přispěvatelů shoduje na tom, že celá TOP je vlastně už politická mrtvola. Pak je mi ale nejasné, jak je možné, že Kalda se vyjadřuje (většinou jako jediný!!) v naší tzv. nezávislé veřejnoprávní ČT ke všemu, počínaje zemětřesením kdesi v Pacifiku až po Ukrajinu apod. Kdo vlastně hlídá vyváženost ČT?
  • Tato strana už se měla dávno propadnout do pekel.
  • Nevím jstli to je kocovina nebo demence pana autora článku Rádi tady hovoříte-píšete za lidi, zatím to napsal nějakej Franta Kocourek. Že naše pravice je v průšvihu je pravda. Ale pravice i levice je nám potřeba. Jedna vyvažuje druhou. Navíc kopat do mrtvoly je docela chucpe. Leda že by pan autor psal na objednávku Babiše. Psát, že Schw. vlastní lidi ... je docela pitomé a zavádějící. Babiš zaměstnává ohromné množství lidí. , Které Babiš nechal vozit v pracovní době autobusy na své předvolební mítinky. Následně pak dostávali tito zaměstannci od svých šéfů doporučení koho mají volit, vždyť je zaměstnává.../moje osobní zkušenost/ kdo koho vlastní? Navíc povinnost novinářů je hlídat ty, kteří jsou teď u vesel místo tohoto řiťolezectví. Ono totiž mezi vlastníky medií je nepsané pravidlo, že se vzájemně nenapadávají. To je, podle mne, asi hlavní důvod, proč Babiš koupil Mafru, která je ztrátová. Má klid, protože ví, že na něj" kolegové nepůjdou, protože by jim to bohatě vrátil. Zajímavé by bylo zabývat se jeho podnikatelskými začátky. navíc je hodně zajímavý jeho postup vůči ÚSTRU, kde jim byly odebrány fin. prostředky, následně pak přislíbeny pod podmínkou, že provedou reorganizaci. Zajímavé je, že byl odejít člověk, který svědčil proti Babišovi na Slovensku. Tady se zabýváte pravicí, která nemá žádnou moc nebo vliv něco ovlivňovat. To se to podniká a funguje, když máte informace z první ruky, popřípadě si ty informace-dotace sami nastavujete na svou potřebu a velikosti firem. Včera jsem dostala nabídku dotačních titulů pro zemědělství. Probírala jsem se tím celý večer a je to opravdu šité na míru pouze velkým firmám a ta největší samořejmě sežere nejvíce. Kontrolní otázka: Kdo je u nás největším zemědělcem a zpracovatelem? Takže tady se vedou ideologické půtky, zatím zájmová skupina si tady rozparcelovává republiku. A ještě jim k tomu většina národa tleská.
  • ONI JEŠTĚ NEJSOU V ČUDU?? Už dávno měli být se lhářem z největších, mimo parlament.Dočkají se sokolíci.Půjdou tam kam patří,na smetiště politické verbeže.A to je dobře.Pokud každý kdo se bude chovat jako tato suita, nedostane co si vysloužila,tak to tady bude pořád stejné.
  • Sázka na fašismus je program na ůpadek a spící blekota Kchárl s hakenkrajcem pod klopou je odpudívý dědek, no a Kalda je trapákem jak se vylhat ze svého ničemného působení na financích. *12*
  • Po přečtení příspěvků musím konstatovat,že se národ konečně probouzí z kocoviny,ale za jakou cenu.Spálená a rozkradená země.Ke Kalouskovi,který byl ve straně ,kde se falešně plácá o desatero božím přikázání ,kde je nepokradeš a ne kradeš jako straka,jeho násilnické projevy na veřejnosti se sranda postihy na mě dělá dojem,že k pokání a katolismu má tak daleko jako já se stát kosmonautem.Nevytýkám,že byl v NF,to byl někde každý,pokud tam neměl nějaké úkoly.Jeho dvojník jehož intelekt byl stejný jako toho,kdo ho tam dosadil.Zkrátka dvojka k pohledání jeden žvatlá a druhý kecá.Kdy nás tato společnost zbaví obouch?
  • O to větší důvod, postavit TOP mimo zákon! A jejich činovníky potrestat.
  • Kalousek opustil lidovce ze zcela jiného důvodu.Po utulaných skandálech ještě ve funkci náměstka na ministerstvu obrany a rozbujelých rozkrádačkách měl být umístěn v nápravném zařízení a ne v další funkci k rozkrádání.Tomu,že v ničem nejel může věřit pouze hlupák.Pokud ze dne na den vznikne politická strana,která pro vznik hlavně potřebuje finance,tak ať nikdo nevykládá,že neulil značné finanční prostředky už s ohledem na přesun různého vojenského materiálu na soukromé firmy.Pak z toho jsou výbuchy skladů,pokoutné prodeje střeliva teroristům a další a další. *16* *1*
  • hurá
  • No s tím materiálem, co tam je, tak není divu. Největší lump české politiky a polodementní cizák to vedou. Doufejme, že se nad nimi po příštích volbách zavře voda a o Kalouskovi uslyšíme již jen v případě jeho trestního stíhání.
  • pár jich tam opravdu je,ale ve které straně či hnutí nejsou?
  • TOP 09 vedená těmito kašpary už dávno v politice nemá co dělat.Kníže se konečně může prospávát doma,ale co z Kalouskem,ten lempl neumí nic,takže opět bude muset přestoupit do jiné strany a kydat špínu nadále.
  • Kéž to samé popadne i ANO, která je hejnem příslušníků STB.Modlím se za to
  • Ta "lůza " ta sedí !!! To je "ONA TA LUZA" která tvoří veškeré hodnoty i to co jíte a i ty sekrementy od vás lividuje ! To je ta podle vás "LUZA " !!!
    https://www.email.cz/web-office/NHWtEC9tODj2mDPspe0lN3YANlIqXuKu6fnvoWQAjvzJpKIUNQQMee3A94p5zIOWNNgPooA/Babi%C5%A1%20vyzrazuje%20v%C3%BDsledek%20dosavadn%C3%ADho%20hospoda%C5%99en%C3%AD%20nov%EF%BF%BD%EF%BF%BD%20republiky...%20to%20je%20s%C3%ADla.doc
  • http://www.verejnydluh.cz/
  • Dobre jim tak. *1* *1* *1*
  • Připomenu čísla:
    rok 1989 Praha Letná - 80 000 blbů - státní převrat,
    rok 2011 Praha Václavák - 110 000 nespokojených občanů - výsměch a nadávky, že nejede metro!
    rok 2014 Praha Albertov - 100 chcípáků se znovu za dohledu policie pokouší o státní převrat a vydává se za národ!
  • Tenhle "charkter", jinak zločinec chtěl i do koalice s KSČM, jenom aby měl koryto!
  • Náš manager říká, nová krev, která zažhne pochodeň!
  • Viděl jsem je číst jejich prohlášení v TV. Četla to nějaká nová tvář TOP09. Bohužel neuměl ani přečíst co mu připravili.
    Prostě nový svěží vítr. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit