Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdo si myslí že miliardář je snad nějakej levičák, ten je pomatenej magor *5* *5* *5* *6*
  • Demokracie je, pokud si volíme idioty sami.
  • ANO je politicky nečitelné, nezakotvené, a nikdo neví, co od něj vlastně čekat. I pan kníže se už začal bát, že mu babiš hned po volbách zabere Orlík pro rozšíření své produkce brojlerů. Spravedlnosti se ale nejspíš nedovolá: českým soudům švancy nevěří a ve štrasburku se toho nejspíš nedožije. Babiš se nechal slyšet, že ve svém zákoně "lex švarcenberk" zakáže panu knížeti nosit číro. A takovou potupu nejspíš dlouho nepřežije...
  • masáž předvolebními výzkumy se to v Babišových médiích jen hemží, stoupají prý preference jeho straně ANO (jak jinak), nejneschopnější straně TOP09 s Drápkem a Kalouskem (prosazení církevních restitucích) a ODS (Vondra, Íčko atd). A levici najednou jako vždy před volbami padají preference. Uvidíme po volbách co je realita a nebo zbožné přán
    • "...masáž předvolebními výzkumy." - To proti televiznímu "PRŮZKUMU VOLEBNÍCH POTENCIÁLŮ" je ještě serioznost sama. Už sám vymyšlený termín je 150%-ní lež. Uhde je dobytek, že nezasáhl.
  • já mám strach z toho,že ti co to tady "kurví" 24let se nenechají jen tak vyšoupnout od vesla
    a to bez ohledu na to v jakých klubových barvách jedou. *16*
  • Jo ale treba s tandemu dvou vyhlasenych hnoju Bobosikove a Klause.Vetsi spinavci se k sobe dat nemohli.Je pekne jedes busem okolo jejich bilbordu a kazdy uplne kazdy pronese jizlivoupoznamku.To uz je co rict.Marne Klaus i ona uz jsou zavedeni spinavci.A TOPaci pokud maji medveda Karlika a medvedare Mirka-spolehlivi odhaneci volicu.
  • A takhle z bimboše ( nebo jinak bimbáse ) strach nemá *1* *2* *15*
  • Slavní ovázankovaní ekonomové, mnoho lidí ale nechce slyšet krutou pravdu. To co se stalo s hospodářstvím republiky po listopadovém převratu zavinily polistopadové vlády. Nenasytné západní banky a podvodníci všeho druhu si berou z majetku státu co se jim hodí a národ v domnění, že získal svobodu volil jednu nezodpovědnou vládu za druhou a jásal.
    Pohled druhy.Světové hospodářství se z různých příčin dostalo do stavu, že jeho další rozvoj se stává nemožným. Lidé s vyspělých zemí se domnívají , že mají právo chtít stále víc a lepších produktů, lidé s rozvojových zemí chtějí to samé. Svět má v současnosti sedm miliard obyvatel. Evropan potřebuje pro svůj život čtyři Země ,obyvatel USA skoro devět zeměkoulí.Země se ale nezvětšuje. Kde je Čína, Indie, Afrika a nároky jejich obyvatel atd.
    Uvědomte si, že tato krize jen tak nezmizí, že bude trvat možná dvacet let, že nastane tvrdý boj o život, že starý Malthus před dvěma sty lety měl pravdu, když rozšíříme jeho teorii o suroviny. Jen se divím, že některým vládním činitelům to ještě vůbec nedošlo. Asi nedávali pozor při výuce marxismu. Komunisté se ale taky pletli, když tu teorii nedomysleli a ve svých plánech podcenili. Současní vládcové bezohledně porušují veškeré přírodní, ekonomické i společenské zákony. Oslabují země prostřednictvím vojenských intervencí a ničí jejich infrastrukturu, aby vyplundrovali jejich zdroje a učinili je ještě závislejšími. Považují se za nadřazené vůči ostatním a domnívají se, že mají zvláštní privilegia nebo oprávnění. Trest za porušení těchto zákonů přijde opožděně. Ve svých úvahách si představte ČR z celosvětového hlediska. Deset milionu lidí uprostřed Evropy. Zrnko písku když spadne do moře tak se nic nestane. Když zvolíte vládu ze samotných andělů, úplně dokonalou, tak ji světové banky lehce převálcují. Návrat ČR k prosperitě je v současnosti téměř nemožný.
    Přeji všem krásný den.
  • Jedna ludra větší jak druhá *16* *12* Množné číslo vulgárně nazvaného dámského přirození *8*
  • Volit komunisty je v současné době opravdu to nejmenší riziko.Žádný návrat před r. 1989 nehrozí, je úplně jiná situace. Pro většinu, zdůrazňuuji většinu obyvatel je to jenom přínos a částečný návrat k morálním hodnotám a jistotám.23 let muselo kromě prospěchářů a zlodějů přesvědčit většinu poctivých pracujících občanů.Nenechte se nadále oblbovat. Za zkoušku to stojí a když se komunisti nepoučili již je volit nemusíte, ale nic horšího než se stalo se už stát nemůže.Tak odvahu a vzhůru k volbám i ti, kteří by jinask nevolili,protože jsou znechuceni současným marastem.
    • Komunisté se nemají z čeho poučovat. Zejména ne z výblitků nevzělaných hlupáků, kteří jsou o sobě přesvědčeni, že jsou světovou nepřekonatelnou moudrostí. Komunisté mají svůj projekt, projekt socializmu, který zabezpečí každému nikoli rovnostářství, ale důstojné podmínky pro existenci svou i svých rodin. Komunisté pouze změnili cestu k takové společnosti, když pochopili to, že nelze svoji představu o společnosti lidem vnutit násilím a hrozbami a jdou nyní demokratickou cestou. Zato jejich renegáti, nalezlí nyní v cizích stranách naopak pokračují v cestě násilí, zákazů a hrozeb !!! Komunisté jako jediní se nepokouší o násilí a krádeže, což nelze říci o všech ostatních stranách i ČSSD !!! Dokonce ani církev nepohrdne hrozbami násilím, už dnes se z Vatikánu ozývá, že kdo nepůjde s církví, toho ufackují k smrti !!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit