Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tady vůbec nejde o názvy stran a hlásání jejich idejí. Dá se říci,že restaurace Klausova modelu kapitalizmu,náležejíci někam do období prvních manufaktur v Anglii,se vůbec nevydařila. Z politických stran se stalo nepřehledné haraburdí a úschovna pofiderních existencí o kterých nikdo pořádně neví odkud se vzaly,z čehož vyplynulo to,co tu nyní máme.
    • Víte, že žijete v zemi, která byla skupinou amerických investorů vybrána jako experiment, kam až jsou Češi ochotni klesnout bez odporu a až čemu jsou ochotni se podvolit? Tento experiment byl sjednán s Václavem Klausem hned po revoluci, proto tak vystřelil raketově nahoru v jeho kariéře. Zaplatili mu dokonce i psychology a poradce a to vše proto, aby vytvořil co nejefektněji tu nejmocnější konzervativní stranu typu fašistky Tatcherové a uchopil moc v zemi a začal zavádět to, co se nepodařilo v Británii. Češi byli vybráni z důvodu nízké schopnosti fyzického odporu, což bylo pro americké investory, kteří si tento pokus objednali, rozhodující. Bylo nutné vybrat národ, který nebude příliš agresivní v poslední fázi experimentu při očekávaných sociálních nepokojích. Češi byli vybráni také proto, že jejich vlastnost zaprodat za vlastní loajalitu svého bližního, je nebývale silná. Najde se u každé národnosti, ale Češi jsou individualisté s nízkou soudržností. Navíc po nadvládě silně autoritativního socialistického státu měli američtí investoři do tohoto experimentu jistotu, že se národ ani po 10 letech neoklepe a nezačne svorně novou "revoluci". Mezitím se totiž vytvořily sociálně vyhraněné skupiny, které jsou ochotny "střílet do vlastních řad" a rovněž se využilo setrvačnosti Čechů v boji proti komunismu, který bylo odhadováno že vydrží 15 - 20 let. Zatím se české stádo chová dokonce nad očekávání zadavatelů tohoto pokusu. V Česku je vláda připravena zajít až na hranici, kterou si ani židoameričtí finančníci nedokázali představit. De facto očekávali, že se experiment nedožije ani dnešních podmínek. Postoj Čechů ale prokázal, že jsou ochotni se podvolit systematické propagandě a ještě daleko hrubší selekci společnosti a jsou schopni se přizpůsobit i sociálně nemyslitelným podmínkám. Například jsou ochotni se sestěhovat s příbuznými a vlastní byt pronajímat. Nebo jíst méně množstevně i kvalitativně... Tento byznys byl uzavřen v roce 1995 mezi židovskými finančníky v USA a Václavem Klausem, který byl v té době na návštěvě v USA. Pokud budou odtajněny důkazy, bude Klaus v Česku pravděpodobně souzen za vlastizradu. Klaus má po skončení prezidentského období zajištěn majetek a sídlo na neznámém místě v USA.
      • A to jste četl ve Čtyřlístku? Nebo snad ještě v Mateřídoušce? Těžko to brát jinak, než jako humorný pokus o konspirační teorie, když neuvádíte dokonce ani špatné zdroje, natož dobré.
  • Paní Samková,to by musela být ve straně ještě nějaká další opozice než středo levicová. Jen jaksi nevím ke komu by byla TOPka v opozici,nyní se totiž ta tři strany vzájemně mlátí a to hlavně ústně pro pobavení veřejnosti. Jinak bych doporučovala paní Samková, utvořte kolem sebe skupinu slušných a pracovitých romů a založte skutečnou politickou stranu,která bude hájit zájmy vlastního národa a na vlastní národ bude pozitivně působit. Proti slušným pracovitým cikánům nemám naprosto nic a přála bych si, aby jich bylo co nejvíc. Zasazujte se také o to,aby jednotliví politici nezanášeli nevraživost mezi jednotlivé sociální skupiny.
  • Já bych dokončení věty "strano pojďmě do".... viděl jinak, ale je neděle po obědě a chci být slušný...Prostě strano běžte třeba do....."do prášilova"..
  • Tabor uchadit v nebo *12*
  • Už jsem o ní dlouho neslyšel a ani mi to nechybělo ,tak proč v tom nepokračovat.Myslím že se nehodí ani jako díra do řiti.
    • Hm,a asi ani jako díra vedle.
  • Samková ty mět pravda. Zastaň se nás cikánou- postav se jeko naša vedůca a pomóž nám vsem. Ty stále moc pejná. Pametám, jak jsem ´ta ve 14 letech jebával. *16*
    • Ten jebál tak svoji Anču Dlaňovku! *12*
    • Tys tak jebával akorát opici v ZOO a myslel sis jakou nemáš mrdnu, blbe *1*
  • Cigoska Samkova at se stara o sve soukmenovce a nemele do politiky. *11*
  • top ce 09 už nemůže uškodit nic.
  • Tahle strana s tím senilním uslintánkem se teda taky povedla.
    at ta paní je jaká je,ale i TOPKA dostala stát tam jde je ted. *2*
    • To není TOPKA ale ŤOPKA však víte co to je po slovácku.
      • Nevíme.
  • Stále nevím proč tady porád melete něco o bolševicích atd.Vždy jde o to jaký je tady režim!!!
    Bolševiků je velmi málo a i v dnešní KSČM je komunistů poskrovnu!!! Ona demokracie neexistuje a vždy je to diktatura a to buď kapitálu a nebo proletariátu!!! Vždy jde o státní zřízení! Vždy to přirovnávám k dopravním předpisům.Příklad jezdí se v pravo dává se přednost protijedoucím ap.a všichni by se měli podle toho řídit!!! Za kapitalismu platí,kdo si víc nakrade tak je v pohodě !!!Před 89 byl sociální stát,který zaručoval právo a i povinost pracovat no a i dnešní gauneři se museli aspoň snažit !Nechci z toho dělat elaborát myslím,že většina pochopila co jsem chtěl říct! Takže je potřeba změnit systém a né jenom vyměnit některé lidi !!!!!!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit