Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neboj Marku, já tě v tom nenechám, jedeme v tom přece spolu.
  • Článek je o Dalíkovi a příspěvky o zcela něčem jiném,je vidět z jakých lidí se tady rekrutují pisálci.Čechy krásné Čechy mé,holt jsou lidé kteří nikdy nezklamou a že jich tady je,blbost sama.
  • at zije tiscali ty piiiicooo!((""" etosto sem nikdy nevidel jak super mrrrdaaaam to je piiiicii tiscali!!!! ty piiiico hooovnooo brazil!!! do piiiiciii nato mrrrdaaam ty nyevyhrajou uz ani piiiicu rozmrrrdanou ty piiico jak kuoukaj jak hýbou do piiici na to ti mrrrdaaam piiico gooool ahaaaa!!!!! ooool ahaaaaa§§§ ty piiiico!!! ared ty forbalisti vyhreznou mic na gooolk a jejich navstevnici si to budou prohlížet jen když budou mit udusenou hlavu na hristi v rozjareni a na tiopak hned mrrrdaaam tak drz hubuuu piiiico a nehraj drz hubuuu piiico a nehraj fgoool ty piiiico na to ti mrrrdsssaaam ty piiiico drz hubuuuu a nic se ti mozuna nestane forbalova piiicooo!!!! a ihned budes vedet proc je mstrovistvi světa na televizi a všude protože tay piiicaaaa mrrdaaaa v televizi na msrtivstvi světa ve forbalu proto hned když vysila musí drzet hubuuuu!!!! piiiica jedna jako druha mimo ty piiiici KKKK!!!!!
    • ... blahopreji, další paznecht na obzoru, ...
  • Jsme na tom jako na UKrajině, všichni tu rozkrádali ve velkém a my to za ně platíme , oni se nám smějí , jsou těžce za vodou a nikdy se nic nestane, nikomu se majetek nezabaví, nikdo nebude odsouzen, akorát probíhají hrátky pro vymývání mozků ovčánkům ČR.

    Policie hraje komedie, že něco řeší, gigazloději se jen smějí a kašlou z vysoka na ně, tak jako to přdvádí např. právě Dalík, Rittig, Janoušek a další a mafiánská justice to na konec jistí, takže výsledkem je, že všichni jsou křišťálově čistí , čistší už být nemohou jako Standa Gross.

    Za to když babča dlužila 300 korun za nějaké opomenutí tak přišla díky králi exekutorů Pospíšilovi a spol . o dům v hodnotě 2milionů 800 tisíc korun. Na chudý lid musí být přísnost.

    Už mě to nebaví. HNUS na BLITÍ kam se jen člověk v tomto státě podívá a k tomu ještě UKrajina, kde nám hrozí válka v Evropě a dokonce i ta třetí světová jen díky nenažranosti mocipánů z Bilderbergu v USA a jejich patolotické touze po moci nad celým světem.
  • KSC nesla mimo zakon proto,aby se bolsevicka luza mohla implantovat mezi tzv.demokraticke strany.Jedna se o dohodu z 'Repre' mezi Havlem,Kocabem a komunistickou delegaci.
    Vysledek je dobre znam,pouze pripomenu zakladatele ODS,ODA a dalsich opovrzenihodnych spolku.
    • Blbečku tečko, ti tvý komunisté nebyli žádnými komunisty, ale u-komunisty, kteří jdou do jakékoliv strany bez ohledu na jejich zaměření, protože to jsou odporní kariéristé a zrůdičky, kteří udělají pro prachy a touhu po moco cikoliv stejně tak jako Bilderberg v USA, kteří nikdy v komunistické straně nebyli a chovají se naprosto stejně. Proto je ve světě dnes takový borčus, válčí se, nedodržují se žádné dohody a ni ty, co podepsal Reagana a Gorbačov a zajišťovali a měli dodržovat neutralitu celého východního bloku.

      Takže nelži tady tečko - smrt komunismu -. placený šmejde Topnácků, co tu blinkáš nesmysly non stop denně.
      • Psychotiku-nejsem pan tecka,a dale nam tady dej zaruku,ze v te tvoji komunisticky strane jiz nejsou parazite typu Pruzinsky,Mistina,Dlouhy atd.
        • Smrti komunismu, on ten potečkovaný zapomíná, že komunista je každý kdo se ke komunistické sebrance hlásí. A je jedno, jestli proto, že těm blábolům věří nebo proto, že z toho má výhody.
          • Znám spoustu slušných komunistů a spoustu gaunerů, kteří komunisty nikdy nebyli. A stou tečko jděte už taky do p...
            • Vše nejlepší k svátku Péťo
            • ERAe, přestože komunistická ideologie je zvěrstvo srovnatelné s nacismem, který se od komunistů učil, tak souhlasím. Samozřejmě ne každý gauner musí nutně být komunista, A také jsem znal komunisty, členy KSČ, kteří té zrůdné ideologii naivně nejen věřili, ale sami poctivě pracovali při "budování" socialismu a komunismu a rozhodně z toho neměli žádné zvláštní výhody.
        • Tohle jste si mohl ušetřit, kdyby jste mě četl viz níže. Takže s tím psychotikem klídek.
    • Té smrti komunismu se jen tak nedočkáš.Pokud by si komunisté udělali předčasný sjezd strany, tam vykopali vše co se jim od údajné revoluce drží u koryt a místo toho tam dali ty mladé,kteří ke komunistům vstoupili a ti předložili tvrdý levicový program,tak by byli komunisté jedničkou.Pokud však si komunisté nechají stávající lumpy u koryt,tak půjde revoluce mimo komunisty.Právě pak současní komunisté mohou být ti,.kdo dostane od revolucionářů první katovskou sekerou po hubě.Vedení komunistů se hlavně drží dobře placených koryt,a k tomu občas pouze něco levicového žvejknou.Jejich přínos pro mladou a budoucí generace je nulový.Pokud se začne sjednocovat mladá generace s reálnám levicovým programem,tak zamete i se stávajícími komunisty.Například Ransdorg neumí vyjít ani se svým převelikým platem a dělá dluhy.Přesto ho levicoví blbové znovu zvolili do parlamentu EU.Proto frčí jako vtip,že až se komunisté dostanou k moci,tak,že s Ransdorfa udělají ministra financí.
      • Jardo,pros se treba radovy obcan na Zapade ma o mnoho lepsi,nezli obcan v CR?Neni to prave tim,ze nevoli komunisty? *3*
    • Zapomněl jste na prognostický ústav
      • Vzdyt kazdy vi,o jake luze je rec. *16*
  • Je zajímavé, že na to, kdo bude odsouzen se čeká jak na výsledek na olympijských hrách. Ale tady je výsledek jasný.
  • Opět se to zahraje do ztracena jak je obvyklé. Vrána vráně oči nevyklove.
    Jó, takhle komunistickému gaunerovi přimalovat tykadla...
    • To zní od gaunera co je volil, jako fraška.
      • Jsi mimo,tento pan ODS nikdy nevolil.To volili ti dnesni zastanci komunismu,jez privatizovali v kuponech.
        • Já jsem se také kuponové privatizace nezúčastnil a ani podnikové akcie nebral.Bylo nás takových málo.Právě tehdy bylo dost českách blbů,kteří se velkozlodějny zvaná privatizace zúčastnili.Nyní mizí v důchodu a země je na pokraji státního bankrotu.Proto je třeba,v zájmu mladé a budoucích generací,začít těmto důchodcům vyplácet spravedlivé a zasloužené důchody a to na holý zadek bejkovcem.Pokud budou proti této výplatě důchodů remcat,tak jim ubalit nějakou násadou od krumpáče po hubě a oni remcat přestanou.Je třeba,aby pak výplatci zasloužených důchodů,z řad mladé generace, dělali svoji práci pořádně.Vždy tak rozsekali,každému zlumpačelému důchodci zadek na maděru,že bude do další výplaty důchodu trpět pořádnou kulhavkou na ani ve snu ho nenapadne jít do ulic,proti mladé generaci demonstrovat.Bude rád když mu bude doma jeho bába dávat ,na maděru rozsekaný zadek,studené obklady.
          • No,ja jsem se ty slovensky zlodejny na ceskem narode nezucastnil-treba proto,ze jsem neminil odevzdat vydelany litr.
  • Prej půl miliardy:-))) A co tupolánek, co ukradl z důch pilíře 65 mld? To je ok? Vše skončilo v solárech a ho va da ho ještě volí.
    • To ukradl par mesicu pred nim s.Pruzinsky,ktery ma z dani obycejnych lidi placenou ochranku.
      *4* *4* *4*
      • Chce to krutou revoluci.Potom všechen ten lidský dobytek,který se po komunistech prolhal k moci,odporážet na katovských mučírnách co nejkrutějším způsobem.Navíc znárodňovat veškerý majetek těchto vlastizrádných rodů.
  • Se divím, že takového hajzl.ka si křišťálově čistý a poctivý absolvent vojenského učiliště (nyní expert-možná finanční poradce a krizový manažer), vybral takového spolupracovníka!!!

    Určitě Topolánek o ničem nevěděl, páč absolvent vojenské školy, bývalý předseda SSM v podniku, kde šéfoval Top. senior, je vždy čestný, pravdomluvný a vždy připraven k boji za vlast a Komunistickou stranu.

    Takže si společně s námi oddechne, že jeden hochštapler, nemakačenko a vyčuránek, který vrhá i na něj špatné světlo, skončí tam kde takoví končit mají.
  • Nevěřím, že ho spravedlivě odsoudí. Ještě ten šmejd bude požadovat milionové odškodnění, za křivé obvinění a ztráty dobré pověsti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit