Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasperny

    Tahle šméčka se tady bohužel pořád tak nějak dějí. Já jsem rád, že jsem dal děti do autoškoly České Budějovice, která u nás má fakt dlouhou tradici a vím, že když udělaly obě holky řidičák, tak uměly řídit. Samozřejmě že to nebyly hned profíci, to je jasná věc. Ale uměly ten základ, že když někam jely, tak jsem se nebál je pustit samotné

  • Nevím no, když člověk vidí jaká je ta situace u nás, tak mě ani nepřekvapuje, že u nás něco takového fungovalo. To já jsem si řidičák udělala před patnácti lety poctivou cestou. Je ale pravda, že prvních cca 8 let jsem prakticky vůbec neřídila a během té doby jsem toho spoustu zapomněla. Mimo jiné jsem zjistila, že mi dělají problém dopravní značky. Ty jsem se ale naštěstí doučila.

  • Tyo, tak to jsem moc ráda, že jsem se rozhodla udělat si autoškolu u Autoškoly NOBE! :)

  • Jakubíčku, kolikrát jsi dělal zkoušky na ŘP ty? Jízdy s panem Wachtlem a Šafránem? Kolikrát tě vyhodili? To už se nepochlubíš, na to totiž nemáš koule. 

  • Už někdo Kubíčkovi rozbil tlamu?

    Ne?

    Jistě se tak brzy stane!

  • kluk1966

    Konice vadí a Magistrát města Prostějova Mgr. Vendula Bonková zkušební komisař+420 582 329 823 vendula.bonkova@prostejov.eu; https://www.prostejov.eu/cs/obcan/odbory-magistratu/odbor-dopravy/ panu redaktorovi nevadí? Autoškola Bonková a Bonk, podobnost čistě náhodná, :-).

  • Bartrovy obchod a úplatky jsou dvě rozdílné věci. 

    To razítko samo o sobě hodnotu nevytvorilo, to co to razítko reprezentuje ovšem ano. Otiskem razítka úředník hodnotu nevytváří, ale orisknute razítko hodnotu má. Opravdu se o bartrovy obchod nejedná. 

    Třeba když ke mě domů když přijde řemeslník že když ho vyberu na výměnu oken dá mi do kapsy 10% z ceny zakázky formou kupónů na odběr piva, tak ok, protože to platím že svého. Jiná věc je pokud se stejnou nabídkou přijde k vedení druzstva. Vedení druzstva to neplatí ze své vlastní kapsy ale piva půjdou do jejich vlastni kapsy... Nelze nahlížet na tu nabídku jako na bartrovy obchod ale jako na úplatek, i když fakticky se jedná o výběr výhodnější nabídky z hlediska rozhodovatele, stále je to úplatek, nikoliv kapitalismus.


  • Článek je nepravdivý - u pana Kalvody "zadarmo" řidičák nikdo nedostal.

    Testy (písemné) jsou zde přísnější, než v jiných autoškolách, při absolvování jízd se zapotí i nejeden profesionální řidič, jdoucí na povinné přezkoušení.

    KONKURENČNÍ BOJ - NIC JINÉHO.

    Jiným šíbrům jde o likvidaci firmy pana Kalvody, proto jednají, jak jednají! 

  • mun.go

    Barterový (směnný) obchod

    Směnný obchod (též barterový obchod či jen barter) je výměna zboží nebo služeb za jiné zboží nebo služby bez použití peněz, nebo při alespoň částečném započtení hodnoty zboží nebo služby jiným zbožím nebo službou.

  • Podle mě jde čistě jen o závist ! u Kalvody je ochota, příjemný přístup a potom jde vše mnohem líp.  Mluvím za sebe  . Mám řidičák 2 měsíce a nemůžu si je vynachválit.  A řidičák jen tak někomu nedají!  Semnou tam byla jedna co šla dělat testy po 3x a kluk který to neudělal.  

    Takže co si na ně vymyslíte teď?

  • Nevím nevím... Toto je normální spíš v socialismu, kde razítka že známosti nebo za protisluzbu jsou přímo legendární.. kdy na úřad se nechodilo jinak než s bonboniéru či obalkou.



  • TheGGG

    v kapitalismu přece naprosto normální... hlavní je zisk, vše ostatní je vedlejší

  • Jo též jsem slyšel.Ochotný pán se jmenuje Bc.Tichavský. V podstatě nepohrdne ani protislužbou.Ale na druhé straně když chce, tak dokáže pěkně zatopit.On se vydává za takového malého Napoleona.Zkouší co všechno systém unese.Když je třeba tak zapojí i kolegy z práce.Ale nedá se nic dělat.Někdy to jinak nejde.Já jej nemít, tak mám spoustu problémů.A některých věcí bych nikdy nedosáhl. Zejména má ale dobré kontakty.I tam uvnitř policie. Pokud něco potřebujete, tak u něj to jde jako po drátkách.

  • Tak nedivim se v prostejove tam pusobi Fi Tar Trans s.r.o prostejov dluži ridicovi 70 000 kč . Chtel sem školeni zaridime jen by mne neudivilo kdybi bili spolčeni no hold prostejov

  • mun.go

    No co co?

    Normální tržní přístup ...

  • U koho se pan majitel nemajitel asi přiučil co myslíte? :-))))) No správně u toho nejvyššího přes finance. Když on není ve střetu zájmů tak přeci ani pan Kalvoda nemůže být :-)

  • To třeba Policie v Novém Jičíně funguje jako skvělá zakázková organizace ve věci péče o děti.Zadáte tamní sociálce problém a tady policajti se věci horlivě chytí.Zvlášť když jeden z rodičů pracuje ve zdravotnictví.Horliví policajti šetří, zařizují, vyřizují .....Člověk až žasne co lze u nás přes PČR zařídit.Kluci telefonují, když je třeba tak zajedou, pohrozí. Hamáček daleko a Bůh vysoko.Ono to tam spíš vypadá jak na četnické stanici v Mukačevu.
  • Ani nevíš co byla ČSSR, vždyť si ještě nebyl na světě Sajmone ročník 1990

  • Na silnicích je to následně znát. Prostě všechno se dá koupit. To je výhoda, ale i nebezpečí trhu. 

  • Ale co je to proti ČSSR - Čechoslovackaja sovětskaja socialističeskaja respublika.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit