Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ODS i ČSSD jsou kryptobolševické strany, které na sebe sočí, ale když jde o koryto tak se klidně spojí, jako to už udělaly za Klausa a Zemana. V každé civilizované zemi, kde jsou občané a nikoli ovcané by obě partaje dávno skončily v propadlišti dějin. Ale co si lidé zvolili to mají. Volili i ti co nešli k volbám.
    • Na socanech to nezáleží. Kdyby se dohodly ODS a TOP neměli by šanci. Když se nejsou obě pravicové partaje schopné dohodnout, tak připadá už jen varianta TOp nebo ODs se socany. TOP 09 hodila socany přes palubu a tak toho využila na koryta natěšená ods - jejich problém. Tohle Kalousek prokaučoval. *1*
    • Pokud si dobře pamatuju, tak kampan top 09 byla postavena na kritice pražské ODS, osočovali je fest (ano, právem) a ještě ted je nešetří, ale zároven u nich až nedůstojně žebrají o spolupráci kvůli korytům. *1* Kdyby si sami nezavřeli dveře ke spolupráci se socany, mohla být koalice top a ČSSD. Jiná varianmta nepřipadá v úvahu, když ODs svým "podvodem" se sedmi volebními obvody vyšachovala malé strany ze hry.
  • ODS a ČSSD má skutečně dostatek zkušeností ve vzájemném kriminálním politickém kšeftování. Pro nás bohužel.
    Proto jsme volili ty méně zkušené a tedy zatím méně kriminální. Doufali jsme, že než se zaučí, stát by se mohl trochu vzchopit. Zdá se ale, že mafiánské vazby jsou silnější než výsledky voleb, jak píše pan Boris. On je ŠŤASTNÝ a my SMUTNÍ.
    • Chápu správně, že jste volili top? A že chcete, aby se ti méně zkušení a méně kriminální dali do holportu s těmi zkušenějšmí a víc kriminálními? Pak teprve budete spokojeni. Pak se ale neohánějte touhou po změně. A jak souvisí stát s koalicemi na komunální úrovni? Hůř než za Béma, Jančíka, Blažka, richtra, klegy, burgermeistera, dvořáka být už v Praze nemůže a ods ted vládla čtyři roky absolutisticky sama...
      • Holport TOP 09 s ODS předpokládá změny v celém personálním obsazení ODS. TOP 09 má své podmínky. ČSSD zřejmě kvůli své prohře podmínky mít nebude a tím nechá ODS aby zachoval svoje obsazení které tak dobře známe a to bude pokračovat v dosovadních praktikách. Myslím že komunálnípolitika v Praze má rozhodující dopad pro celý stát.
        • Neznám žádného komunálního politika, který odmítne, je - li mu nabídnuta účast v radě. Jestliže jsou na radnici jen 3 partaje (3 zastupitele za komouše nepočítám) a ODS chce socany, jimž dá konkrétní nabídku a třetí strana se na socany vykašle, pak nevidím jediný důvod, proč by měli socani odmítnout. Ano,mohou si hrát na zásadové jako Dienstbier a říkat se špinavou ODs nepůjdeme, ale pak nechápu, pročř stejně zásadová není TOP s Tůmou, Laudátem a spol. Té evidentně spolupráce s ušpiněnou ODS nevadí, ačkoli ji před volbama kritizovala stejně jako socani. Proč by teda měla vadit čssd? Řekněte jediný logický důvod. Ideální by bylo, kdyby v Praze utvořili koalici zelení, snk-ed, vv, top případně socfani a ods vyšachovali, ale ods se povedlo změnou obvodů vyšachovat je. A nevěřím tomu, že s top bude ods čistší, jediná varianta je opozice pro ods, jenže ta není možná kvůli top, která nenabídla nic socanům - zřejmě kvůli idiotovi Kalouskovi, protože ještě před 14 dny byla ČSSD pro top stejně přijatelná jako ODS. Tak at se ted top nedivcí. Zavinila to ona. Socani by s ní klidně šli, ODS ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit