Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    V maroku podřezali dvě turistky ale tiscali se zaobírá ounama

    • Ono běhat nahoře bez není asi nejlepší ani u seveřanek.Škoda holek, ale trochu mi to připomíná ty dvě děvčata z Čech které se domnívali jak jsou v Pakistánu vždy jen hodní lidé.V každém případě jsem jako turista host v dané zemi tak se musím přizpůsobit dané zemi a ne se chovat jako doma.Stanování samotných žen v těchto zemí?Prostě si koledujete o průšvih , bohužel se tak stalo.

  • Karel

    Ještě redaktor "zapomněl" napsat že nejvíce pasažérů bylo Amerických vojáků a kontraktorů ze speciálních sil(svědčí o tom přítomnost vysokého důstojníka CIA) a možná si někdo nepřál aby doletěli,  nejspíš udělali něco co mělo být utajeno jako ti co "zabili" Bin Ládina (všichni zahynuli ve vrtulníku o týden později) . Ve skotském parlamentu tenkrát bylo velké pozdvižení o stopě jiné než byla oficiální verze jenže téměř všechna média(včetně Rudého práva) o tom mlčela.

    Pak se divíme že z kontraktorů(zejména zahraničních) se stává islámský stát jednak se bojí o p_rdel a jednak jdou za tím kdo nabídne víc. Jen mám obavy aby kontraktoři v Americe neudělali "islámský stát" přímo tam V USA. To nejsou lidé jako některé sekty, které FBI společně s Národní Gardou střílela jak králíky.

    • Odkud máte tyto informace?

      • Karel

        Nepamatuji si zcela přesně, ale celkový obraz do sebe po letech zapadl.

        Z dobového vysílání  rozhlasu zejména na krátkých vlnách ze západu i z východu.(tenkrát nebyl " internet" )

        BBC informoval o neshodách ve skotském parlamentu ohledně vyšetřování a rozporu s "oficiální verzí" a Amerických vojácích obětech kteří se nedostali na vánoce domů, Albánský rozhlas tenkrát sledoval za tímto atentátem stopu CIA,(tenkrát jsem věřil spíš Svobodné Evropě) kanadské krátkovlnné vysílání do Česka,(tenkrát média nebyla "sjednocená" jako dnes) a vysílání svobodné Evropy, mladá fronta(dobový tisk). Film indický šátek, Tajní "vojáci" z Benghází(kontraktoři CIA), vrtění psem, Atentát na Boloňské nádraží(tenkrát to sváděli na rudé brigády později v tom oficiálně  hrála úlohu CIA),  atentát v Bostonu a neobvyklá aktivita Black Wawers(CIA má zákaz operovat na Americkém území, to je svěřeno FBI) s šedými batohy na zádech (dobové foto "internet" od Amerických občanů).   

        • Bohužel kroutíte co se dá a to bez i minimálních odkazů ,"to si přesně nepamatuji" není argument.V každém případě úloha tehdejšího socialistického tábora v zemí jako byl Írák,Lybie a spol.je zcela prokázána a tyto země se dali na cestu "socialismu" až když už jim Západ nechtěl dávat na dluh , jen tak mimochodem se podívejte na strukturu dluhů těchto zemí vůči tehdejší ČSSR - kolonka speciální strojírenství.Objasněte alespoň BlackWawers , možná si to s něčím pletete.

          • Karel

            A neděláte si srandu? Odkazy z "Amerického" internetu dokonce i tu Wikipédii přepisují  a to dokonce i nějací místní snaživci, a povím  Vám tajemství historii téměř vždy píší vítězové a Kadáfímu dlužili nejvíce ti co ho dali zavraždit, tedy Francouzi, Italové a Američané jenže jejich činy je dohoní a nebudou to mít jednoduché (Afričtí migranti do Evropy a usazení nebo vytvoření nekontrolovaných bojových skupin jako v Jugoslávii(Bin Ládin tam také bojoval) i když v Americe díky "malému" zalidnění a spojení s pouličními gengy to bude horší než v Evropě) a stačí k tomu málo pouze použít na Západoevropském a Americkém kontinentu, "medicínu", kterou už desítky let používá v zahraničí CIA.

             Přítel Vás varuje, nepřítel mlčí, mlží nebo dokonce s Vámi souhlasí a chystá útok. 

            Ps. i na Internetu se dá číst mezi řádky, stejně jako v kdysi vydávaném Rudém Právu.  

  • KIMCID

    Lidi zapomínají 

    • Zapomínají také že tady sehrála důležitou roli tehdejší ČSSR se Semtexem a že tehdejší socialistický tábor zcela otevřeně podporoval terorismus a stačilo aby se domníval že je to příprava na socialistickou revoluci.

      • KIMCID

        Teroristi byl z Libye.A my zapomínáme kdo pomohl tuto stabilní zem z nestabilnit.Fr a VB a díky tomu máme co teď v Evropě máme.


        • Bohužel tyhle země byly stabilní jen když do nich někdo hrnul peníze a zbraně  ,nebo jako kolonie, je jedno zda Západ nebo Východ.Pro mě osobně bylo překvapením  propuštění teroristů Skotskem , kdy s "rakovinou"ještě žijí dodnes a namlouvání soudruha Kaddáfího se Sarkozym .

          • Karel

            A není podle Vás "soudruh" i Princ Muhammad bin Salmana(údajně nechal zabít  Džamála Chásakdžího) když diktátora byť osvíceného a dosazeného západem označíte "soudruhem".

             Ale vždyť máte pravdu, dnešní sociální vymoženosti "Západu" se vůbec nedají srovnávat s minulými natož současnými tržními principy a daněmi východu a největší podporovatel "chudých zejména Afričanů" tedy největší "soudruh" se stal i podle oficiálních médií Soros.

            • Filantrop je člověk který celý život odírá spoluobčany , aby v závěru viděl marnost a snaží se koupit si i trochu toho svědomí - toť  Soros a jemu podobní.Saudové bez komentáře - to se stát na Kubě tak tam je dnes velké sladkovodní jezero , ten metr jako jednotku stejnou neznají ani v USA a ani v Rusku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit