Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze Zemana mají srandu už i bratři Slováci, pracuji teď 3 měsíce v Bratislavě a všichni se mě ptají , proč jsme si toho T----a zvolili... *1*
    • asi jednáte s nějakým bez rozhledu a ti si myslí, že jsme si zvolil Karlíka, oni taky zvolili podivného ponikatele....
    • Hm, na to, že Slováci jezdí zpravidla pracovat do Čech si docela... exotická, Martičko. *14*
    • ty asi nepracuješ mezi normálníma lidma,jsi někde nezi exotama typu kalousek
  • Zase jsem soudruhy položila na lopatky. Tedy obrazně abych se nedostala do řečí.
    Zemanovce poznáte snadno. jsou to nevzdělaní jednodušší lidí kteří uznávají
    jediného Boha - Levný salám. *15* *15*

Práce volá pánové. Včera jsem měla Americký Hamburger. *14*
    Pak jsem házela drobky holubům i bezdomovcům. *15* *15* *15* *15*

oblékla jsem si bílé kalhotky a jsem připravena na hru - otevřela jeskyňku a on do ní vnikl.
    Mějte se méééé méé. Nerozumíte kucíí? Váš problém. Naučte se holčičí řeč. *15*
    Slečna Simonka pa *3* *14*
    • Směšné.
    • pokud ty, se svým pravopisem i rozhledem patříš k intelektuální špičce, která miluje Karlíka a nenávidí Rusko.. no to tedy děkuji, nechci *11* *11*
    • Tato "Simča" je tlustej hamburgery nacpanej chlap v bílém propoceném "tílku".

Neni to urážka. Jen reakce na jeho/jí komenty. Povrchnost a jednoduchost samou!!

Přehnaný důraz na sexualitu:-( pak následné opovržení bezdomovcem...co dodat "GO WEST!!!"
    • Mééééé dělá koza. *14*
    • Podivej se Simonku, nejen tvé příspěvky z černé kroniky mne nezajímají. Je docela nevkus tady nabízet své sexuální služby. Od 25 letého dámy. Inzeruj si na příslušných gay webech, tam to bude snad i vítané, tady ale nee. *16*
      • Trolové a zoufalci jsou všude.
        Morálka je fuč, taková individua je třeba ignorovat ...
        • Jenže, to bys na tomto webu pomalu diskutoval sám se sebou.
        • Speciálně tady se troldové rojí. Takový Simon vydá i za dvacet. *14*
          • Jsem holka. Pokud ti to vadí tak jsi prostě na chlapečky no.

Simona
            • Mně třeba vadí, že si z diskuzního fora děláš osobní privát.
              Běž se nabízet jinam. Nebo tváří v tvář tě nikdo nechce ? :D
              A na chlapečky nejsem. Každý, kdo nemá rád sexuální nabídky v novinách není nutně homosexuál :P
          • Zajímalo by mě, kdo mi dal tolik mínusů.
            To, co jsem napsat se snad ani nedá brát negativně.
            Někdo si tu honí ego :D
            • No to jo, já tě varoval. A Simon, ten chlívák si honí i ... *14* triko!
      • Jsem pěkná mladá holka. Jen bezmocně závidíš a pomlouváš.
        Užíráš se samotou dědečku. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        Nezoufej. Máš pořád věrnou družku - ruku a pánské časopisy. *15* *15* *15* *15*

jdu na párty. Najdi si ve slovníku co to slovo znamená socko.

Měj se brouku.

Slečna Simonka *14*
        • Jasně, párty, jinak ti už skončila směna u monitoru a pomažeš do Lídlu na nějaký to okoralý pečivo a polívku z pytlíku. Dobou chuť, Simone a jez pomalu. *14*
          • Ubožáku!

Taxík je tu za pět minut. Ty tu drbej až do rána ju.
            pro osamělé zoufalce jako jsi ty je přeci tato debata otevřená nonstop. *15* *15* *15*

Majetná slečna Simonka
            • Hm a proto trávíš u monitoru každej den od rána do večera? Tak to jo, to má logiku. *14*
        • Bez prat spinavy penize bez a nezapomen vydelek zdanit ...
  • Zeman v Moskvě vystupoval tak, jako kdyby o trvání sankcí rozhodoval pouze on... De---t jeden opilý.Je k smíchu.A celý národ se dostal do trapné situace.
    • řekl to, co si myslí většina našich občanů - dejte Rusko pokoj
    • Petr, něco jako skálopevný...... Děláte ostudu svému jménu. Možná si za tou Vaší blbostí stojíte. (Pak to ale není skála, ale jen hrouda hoven.) On jen řekl svůj názor. Podsouváte alkohol a sám jste v době komentu musel být smyslů zbaven.

Co mám dodat. Jste DE---T!!!
    • Národ je v trapné situaci od začátku 2. světový (kdy nás podfoukli, a pak prezident emigroval jako pravý vlastenec).
      Pak přišla světlá chvilka v podobě V. Havla. V zahraničí je uznáván, u nás ? Někdo ho má za boha, zbytek se nedá opít rohlíkem a vidí věci trochu hlouběji.

Pokud musíme řešit to, jak na nás hledí ostatní, pak jsme na tom buď velmi dobře, nebo přehlížíme skutečné problémy.
      • no prosím, teď se ukázalo, Havel by světlá chvilka? jděte se léčit, ten byl ostudou, byl uznáván pro PR z USA, jinak to byla nula a nyní už to pomalu také celý svět ví.
        • Ale na tom nezáleží co ví svět TEĎ. Havel je opravdu známá osobnost.
          Pro spoustu Čechů to byl, je a bude symbol (patrně jejich neznalosti a povrchnosti).
    • Těbůh celý národe. *14*
  • Dopadne jak Gottwald?
    • Myslíte, že už má syfla? Prostatu má jako panic...
      • Ale houby, on myslel, zdali bude taky na stokoruně. *14*
  • Co říci dětem, že president jde proti našim spojencům? A nepříteli leze někam? Stydím se za volbu této osoby na Pražský hrad, je to opravdu trapné, když ho chválí pouze fašista z Kremlu, do Bílého domu se náš o---c asi nepodívá. *12*
    • No co, že až vyrostou a budou z nich vojáci, tak namísto na Sibiři budou v zajetí na Floridě. *14*
    • koho myslíš našimi spojenci,ty vrahy z nato a USA? já tyto zrůdy za spojence nepovažuji a budu proti nim vždy bojovat
  • konečně prezident za kterého se nemusím stydět,narozdíl od vlády a proamericko fašistických lumpenkavárníků a havlovců
  • Miloš Zeman málem v přímém přenosu pozvracel naši kulturní památku.

Zatímco jeho mluvčí předkládala národu pohádku o viroze účastníkům slavnosti
    neušlo že z vrávorajícího Miloška táhl alkohol. *15* *15*
    • je to opilý Ovar
    • A já jsem málem vyhrál první ve Sportce. *14*
  • Nic horšího, než Zeman, se nám nemohlo stát!
    • Ano, to je fakt rána pro celý volební ansábl a sympatizanty Karla Schwarzenberga. No a? Vždyť šlo o přímou volbu! Mohli jste být vítězové vy, ale bylo vás méně, než příznivců Miloše Zemana. To je fakt. Takto to v politické soutěži chodí. A jen nedemokratičtí looseři s tím mají problém. *14*
  • Opilecké vrávorání Miloše Zemana u korunovačních klenotů obletělo svět.

Na Tchaj wanu vzniklo animované video které si ze Zemana utahuje.
    Název videa? český prezident Miloš Zeman opilý jako skunk. *2* *2*
    • Kolik centů si tímto vyděláš? Protože jinak není proč ze sebe dělat takový kus hovězího? *14*
      • ko ko dák! Jedeš do kurníku! *16* *16* *16*

Jsem finančně zajištěná mladá dáma. *5* *5*
        • Ale s chováním levný flundry. *8*
  • co si o Zemanově cestě myslí politici. Stejně jsou to mnozí jen kašpárci žijící v iluzi údajné vlastní moci, ale jinak zcela mimo realitu. Podstatné je, že jestli dojde ke konfliktu, Rusové budou vědět, že nemáme zájem proti nim bojovat a usnadní nám v Rusku vytvoření vlastní armády z dezertérů a přeběhlíků s níž poté budeme moci osvobodit a znovu vzkřísit tuhle skomírající zemi.
    • Bláboly, jakoby od tvého "kolegy" s.Ovčáčka přes kopírák. Naši politici jsou sice ve značném počtu ti uvádění kašpárci, jenže i Miloš Zeman mezi ně právem patří. Nijak zvlášť nevybočuje !
      To následující už je opravdu trapná až úsměvná demagogie, zakončená provoláním jako z úvodníku Rudého práva - na téma "světlých zítřků" ... *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit