Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám,že 8.prosince bude stávka a že se na ní nebudou řešit jen platy státních zaměstnanců. Je totiž potřeba protestovat proti celému stylu vládnutí této trojkoalice. Pokud to neuděláme nyní budeme po Novém roce čumět jako puci na co na všechno nebudou mít lidé peníze. Na konec jen dodatek. Doufání,že se již dnes lidé vyjádří bylo předčasné a jak je patrné vše se musí připravit a ne postavit na nesouhlasu s pražskou koalicí ODS - ČSSD. Problémy jsou mnohem hlubší a to v celé republice.
  • Pak už nevím, kdo má podle Vás vládnout. V trojkoalici jsou tři z prvních čtyř stran z posledních voleb, není tam jen ČSSD a ta Vám vadí zase v Praze. Tak by snad byla nejlepší jednobarevná vláda KSČM. Osobně jsem to tady už zažil a nemám na to zrovna nejlepší vzpomínky. Jestli je celá EU v krizi a chystají nějaká opatření, většinou se na žádné stávkující neohlíží, viz. Francie, Německo aj. Otázkou zůstává, jestli tento stav zcela nezdemontuje EU a také euro. Když před rokem dlouho váhal s podpisem Lisabonské smlouvy náš prezident, mnoho lidí ho považovalo za blázna. Zdá se však, že na jeho slova začíná opět přicházet. EU se ukázala jako zcela nefungující instituce. Zná někdo prezidenta EU? Není to všechno jenom jedna velká fraška? Tak bych moc velkou váhu stávkám v ČR nepřikládal. Nakonec je organizují odbory, o kterých dodnes nevím, k čemu jsou dobré. Je to vlastně další odnož ČSSD, ze kterých se papaláši učinili další výtah do vysoké politiky.
  • Přesně tak, bludičko Julie.Mládež jarní volby brala jako recesi, že někoho naštvou.Navíc nějaký ten rok se píše o starších občanech bskoro jako vyžírkách státní kasy a média,co si budeme namlouva. To nejsou novináři co píší pravdu o dnešku nebo minulosti pravdu.Píší, aby se zavděčili svým chlebodárcům. Proč p.BAKALA si koupil nnějaký tisk,nebo sponzoruje strany a navícsnaží se mít vliv ve vyšší politice.Ví se,že p.Tůma byl jeho koněm na primátora,jenže ono vše je jinak a bude si hledat zaměstnání,protože je zvyklý na vyšší životní úroven..Kalousek je kalousek.ten se neztratí a vždy má nějakou ti "jistotu"v záloze.Vycvičený podvraták.A pan kníže, geneticky předána vyčuranost,která překrývá inteigenci těchto rodů. Lidé měli by se proti všemu,co vymýšlí na bídačení občanů postavit, protestovat jakkoliv,dlouho.Neni však osobnostmkterá vrátilla by lidem hrdost a chut postavit se rooti těmto lapkům co se usadili do funkcí a míst kde se rozhoduje o nás,bez nás,Tenkrát také jsem cinkala klíči a věřila. Dnes si kladu sama otázku, v co??? Jsme vykradený stát a jak se bude prodávat půda, tak už ani ta zem po které chodíme nebude česká. COŽ JE DĚSNÉ POMYŠLENÍ !!!!!!!!!! *1* *1* *1* *8*
    • Milá ZMS, zcela s Vámi souhlasím. Klíčky jsem sice necinkal,ale ono to jak je vidět vyšlo nastejno. Celostátní volby vyhráli socdem, ale v první řadě ani náš hradní to nevzal v úvahu. Teď vyhrála TOP, (složená z lidí, kteří se do partajních klanů neměli šanci vetřít a nebo partajníků kteří tušili svůj blahobytný konec) a zas to nevyšlo jim, i když je nikdo nevyřadil ze hry, propásli si to svým přetaktizováním sami. Dá se asi říci, že naše politika je opravdu veliké svinstvo. Mladí vystrčili "pablbka"Paroubka a nevadí jim profláknutý Kalousek, John je také hvězda, pan čistý "byzme" Nečas začíná být v koncích a tak začíná vystrkovat růžky a chce být presidentem náš knížecí spící děda. Tak jsme to dopracovali. Osmnáctiletí nás poučují o minulých "hrozných" 40ti letech a mají strach, aby jejich vnuci měli z čeho žít. Budou žít zkrátka z toho, co tu zbylo po rozkradení po roce 1989 . Ona i ta dlouhověkost se bude zkracovat, tak jaké strachy. Orná půda není, vše se zastavuje a nebo prodává cizákům. Takže vážená ZMS ,je to opravdu děsné pomyšlení.
  • Jsme Češi tak si poradíme no kdyby i půlka národa zemřela hlady? To se holt stává v minulosti již několikrát!Prostě vydrží jen schopní, zdraví a silní, nemocní a slabí nemají šanci končí!
  • ¨Bohužel už dlouho se mi nepodařilo přihlásit, proto píšu jako anonym, jinak bych se klidně ohlásila. Jak se mohl dostat na radnici Březina mi vrtá hlavou. Před časem měl průšvih, vyhodili ho z politiky a snažil se uchytit u fotbalu, tam jsou totiž prachy. Tam mu to nevyšlo. Pak ticho a najednou se ocitl na radnici, to se tedy u nás dějí věci. Připadá mi jako demagog, který jen kecá a neumí nic. Nevím ani jaké má v zdělání? Proto jsem letos nešla k volbám, tady vidíte, že to nemá cenu. Pan Šťastný se všude tváří jako vítěz, dává nepokrytě najevo svou výhru. Dral se už v Praze 10. Zase druhá parta chce přijít k velkým penězům. ¨Doktor Svoboda toho umí dost, ale v jiné sféře. Není Vám hanba, pánové?
  • Vážená bludičko, jestli spoléháte na to, že něco za Vás vyřeší stávka, kterou vlastně organizuje ČSSD prostřednictvím odborů, které ovládá, jako odpor proti vládnoucí trojkoalici, pak Vás opravdu, ale opravdu lituji. Vy jste opravdu přesvědčena, že z toho finančního marasmu se ČR dostane bez drastických opatření? Je jen dobře, že se tato vláda k tomu odhodlala a to i přesto, že si tím velmi uškodí v popularitě a to hlavně u lidí vašeho ražení. Mě je téměř 65 let a rád se budu podílet na tom, aby mé děti a jejich děti mohli žít v prosperující republice. Dnes vykládat, že by se měli podílet na šetření ti co prý republiku rozkradli, tak to si můžeme říkat tak někde v hospodě. Za bolševika kradl téměř každý pod heslem, "kdo nekrade, okrádá rodinu" a po roce 1989 to někteří dotáhli až do dokonalosti.
    K jakýmkoliv demostracím jsem skeptický, takže mne vůbec nepřekvapilo, že ta na protest proti koalici ČSSD versus ODS na pražské radnici prý skončila fiaskem. Volby mají rozhodovat jaké složení bude mít samospráva v tom kterém městě či obci. Bohužel, rozložení přízně k politickým stranám v ČR je takové jako je a pak se dočkáváme velmi účelových složení zastupitelstev a obecních a městských rad. V Praze mě to ale mrzí o to více, že se mohla velmi pohodlně sestavit pravicové vedení radnice, ale bohužel, ukřivděná ODS se nikdy nedohodne s TOP9, která byla tak drzá a volby tentokrát vyhrála.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit