Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No, mám kamarádku, které se povedlo získat prostor po jedné uzavřené restauraci, která skončila právě díky covidu. Uvidíme jak to půjde té mé kamarádce. Restauraci ale chtěla od té doby, co ji znám, takže věřím že do toho dá všechno. Otevírat prý ale bude asi až příští rok. Teď tam všechno zařizuje. Co vím, tak zrovna minulý týden teprve koupila mrazící skříň.

  • Vím, že někomu tady ty kompenzační programy pomohly, ale některé firmy to nepřečkaly ani tak. Mám například známého, který právě díky covidové krizi o svou firmu přišel. První vlnu se mu ještě povedlo nějak přečkat, ale tu druhou už bohužel ne. A myslím si, že určitě není jediný, takové likvidace společností probíhaly celorepublikově. 

  • Taktéž jsem letos tuto možnost využila. Před rokem jsem totiž firmu přestěhovala do nových prostor a za ty musím platit. Když mi ale podnikání bylo omezeno, tak jsem rozhodně chtěla od státu nějakou kompenzaci. Alespoň za to nájemné, které jsem byla nucena platit i přes to, že všichni měli home office. Nehledě na to, že do nových prostor jsem i ze začátku investovala nemalé peníze. Třeba takový nábytek do zasedací místnosti byl pěkně drahý.

  • Ty závidíš s.Burešovi? Kde měl schované ty miliony když  po útěku ze Slovenska tady kupoval pole a majetky. On přece čerpá.

  • Ona tam pravidelně probíhá i deflorace, dokonce i autodeflorace...

  • Vláda by měla s platbami pomoci firmám diferencovat ! 

    Pokuď je známo, že určitá firma platí daně na Seychelách,  Kypru nebo  Nizozemských Antilách - tak ať se ta firma nyní obrátí se žádostí o státní pomoc na  Seychely,  Kypr, či na Nizozemské Antily, nikoli na Česko... 

    A že je nemálo  firem , co sídlí na Seychelách, Kypru ale o finanční pomoc se český stát žádat nestydí - prý:  ..."státe, pomáhej...!"

     Když ale ty daně odvádějí do  zahraničí? 

    Ministerstvo financí a česká policie by měli konat!

    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    V diskusi v polském parlamentu totéž  v diskusi k obdobným šíbrům v Polsku totéž uvedl polský pan poslanec, jménem  Zandberg

     A co na to ti šíbři, co sedí v parlamentu Česka?

  • Kdysi byla v Praze defenestrace, bylo dobré zopakovat.

  • Obávám se, že tu bandu nikdy nerozpustí, vždyť si ji ovce zvolily, dostaly přece koblihu a slib, že bude líp.

  •  Copak nám zase superministr na všechno a /na nic/ zase naslibuje? Že by Bureš vrátil do státní pokladnyl peníze za Penam a další podvody? Hlavně ať konečně někdo rozpustí tu bandu nenažraných státních "zaměstnanců"/ 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit