Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Udělat ze všech kuřáků nekuřáky a výpadek na daních zaplatí všichni ve formě zvýšené DPH.To by bylo stávající vládě rozpočtové odpovědnosti podobné.
  • Ten,co vytvoril dotycny pruzkum na ZAKAZKU!,je totalni smetak.Jestli chce tato parlamentni pakaz,jez tyto zakazy preferuje,aby x hospod zkrachovalo a dotycni provozovatele skoncili na pracaku-tak jen dal-SOUDRUZI!Lide si nakoupi chlast domu,a budou medany-kazdy den jinde.Stat prijde o dost velky dane,jez jim restaurateri plati!
    Je totiz nemyslitelne,aby lide v mensich mestech videli,kdo pred hospodou kouri,a kazdeho napadne,ze v putykach se nehraji kulicky...
    A ten,kdo nekouri by nemel ani chlastat.
    At si predkladatele onoho zakona uvedomi,ze by musel byt tento zakon praktikovan take v poslanecke snemovne a senatu-BEZ VYJIMKY,to znamena,ze by tito kriminalni zivly,jez kouri museli kourit na ulici,a mohlo by se stat,ze by si tuto pakaz lide fotili,nebo by jim dali par pres tlamu! *6*
  • je to jako když se někdo odvolává na to že tři čtvrtě občanů nemá rádo cikány !!
  • Kde to zijes, ti tam jsou jako doma i s drogama. *11*
  • Reseni je jednoduche a melo by byt na majiteli restaurace - kuracky salonek! Narizovani a zakazy nejsou resenim v civilizovane spolecnosti. Jsou odpudive!
  • Radši bych byla, kdyby se v restauracích mohlo kouřit, ale bylo by zakázané kouření venku. Neni nic horšího, než když jdete po úzkém chodníku za kuřákem a nemůžete ho předejít.
  • Svoboda je v tom, že si každý může vybrat, jestli půjde do kuřáckého nebo nekuřáckého podniku. To, že na malém městě je problém najít nekuřáckou hospodu, dokazuje, že ten tzv. průzkum, uváděný v článku, mírně řečeno manipuluje se skutečností. Kdyby totiž byl pravdivý, byl by takový tlak na provozovatele restaurací, že by byl naopak problém najít kuřáckou restauraci. Ale tak tomu evidentně není.
    A nebuďte naivní, že by se 17 - 18 letí učili kouřit v hospodě.
  • tak řekněte hospodským ať se domluví a jeden je kuřácký a druhý nekuřácký a hned se bude vidět kdo prosperuje. Navíc, byla jsem už v několika hospodách... napravo vchod do kuřáckého oddělaní a nalevo do nekuřáckého.... zvláštní bylo že ten první byl plný a druhý jako noty na buben.... *1*
  • 17 a18ti letí nechoděj do hospody. ti kouří za humnama a v parcích.....
  • Tři čtvrtiny ? Hm , to je , jak by řekl Klaus , velice úsměvná větička . Leč nepravděpodobná .
  • Hysterie to není,
    já svoji ženu dostanu jen do nekuřácké hospody, ale kdy mám hledat nekuřáckou hospodu v malém městě ? A u jídla když mi někdo v rámci svobody kouří pod nosem, to je správné ? A pak kde se ty 17-18 letý učí kouřit, právě v tý kuřácký hospodě. To maj krásný a zároveň zlověstný příklad, a to je ta správná svoboda ?
  • Kuřáci třeste se, za chvíli to máte spočítaný *2*
  • Mě to přijde trošku jako totalita. Kdo chce ,tak ať si udělá nekuřáckou a nebo kuřáckou hospodu a já jako zákazník se rozhodnu kam si půjdu posedět.
  • S takhle malým vzorkem respondentů dokážu udělat průzkum, který naopak ukáže pavý opak. Hysterická kampaň, která se vede proti kuřákům, pomalu ale jistě začíná připomínat kampaň, vedenou před válkou v Německu proti některým skupinám obyvatelstva. Teď to jsou kuřáci, pak příjdou na řadu obézní, potom třeba zrzaví. Nejdřív se vede štvavá kampaň, pak přicházejí na řadu zákazy a výzvy k fyzickému napadání, bude to pokračovat nášivkami na oděvech a skončí to deportacemi a kouřem z komínů.
  • A jak to budou trestat viníky??? V každý hospodě bude policajt??
  • jo a špatný výpočet nebo konstatování--- 3/4 národa... logicky celý národ, protože ta 1/4 jsou batilata a děti do 10ti let.....:-)) jděte někam.....
  • hlavním zdrojem znečištění jsou plecháče a kamionová doprava.....a je asi pohodlnější í zakázat kouření, než omezit provoz smradlavých plecháčů všeho typu......Zvýšila bych daň z jejich provozu... taková nějaká pokuta za znečiš´tování.... řákejte si co chcete , nadávejte mi. Napřed se tvrdilo že to fabriky. Ty už nemáme žádné ani na Ostravsku a přesto je ovzduší čím dál hoirší..... Dokud budou jezdit plecháče... sorry,,,, můžete se uzakazovat.... Kamoiny povinně vyměnit za nákladná dopravu železnicí a lodní a uvidíte ten skok k nápravě..... Koneckonců mohlo by se to vyzkoušet... na týden zarazit všechen provoz po silnicích kromě sanitek a pod...a hned budeme vědět KDE JE PRAVDa!!!!§Ale to by si pání pos.anci, státní úředníci a podnikatelé nesměli vozit zadky v plecháčích. a to se jim do krámu nehodí... *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit