Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na Kolumbijské universitě v USA byla odhalena busta V. Havla. Jestlipak mají v Kremlu bustu Becheroviče?

  • pavel.zajda.7

    V Petrohradě odhalili sochu Švejka, myslíte, že by ho vyměnili za bustu vožralýho Chrchly?

    To víte, že né, Švejk je našemu národu prospěšnější!

    • Určitě tam bustu pana exprezidenta nemají, taková zrůdná smečka jako jsou vychodostepní nájezdničtí šmejdi rusáci si tam dají nepochybně bustu svého poddaného - šmejdskou kreaturu - podlého, křiváckého, prolhaného, dementního pochcávajícího pedofila rusofilckového gauera zeMANa.

      Jen mrtvý rusák je dobrý rusák, tak co by v takové zemi plné barbaských hnusů jakým nepochybně každý rusák je dělal civilizovaný člověk jakým nepochybně pan exprezident byl. Je takový lidský hnůj jako součadný zasviňovatel pražského hradu se může s rusákem paktovat.

  • Svatováclavská tradice je przněna chamtivými církevně-tunelářskými aktivisty, kteří pokrytecky vyznávají učení Krista, avšak ve skutečnosti zcela podlehli mamonu a materialistickému smýšlení.
    • Soudruhovi to ve škole moc nešlo, že? Zato při stranickém školení zřejmě jistě exceloval.

  • Bratr Boleslav byl přece jen úspěšnější. Byl vlastně strůjcem  českého státu.  Nebyl to takový svatousek jako Václav,  z kterého udělala světce a legendu církev.  Nehledě k tomu,že světci se stali v této době hlavně příslušníci kralovskych či knížecích rodu, kteří  rozšiřoval i křesťanství.  Alfred Veliký, Štěpán Arpád, Vojtěch Slavník, atp.

    V době vrcholného středověku papezové ze strategických důvodů plnili žádosti  o svatořečení že strany sekulární nobility. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit