Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • /V normální demokracii je policejní prezident pouze vysokým státním úředníkem - manažerem, správcem svěřeného resortu, zde konkrétně Policie ČR. Co je úkolem PČR, je dobře známé a určené docela přesně zákonem. Policejní prezident má úkol, aby tento zákon byl naplňován /
    Za kapitalismu /jak autor píše v "normální demokracii"/ ochraňuje hlavně bohaté a kdo má víc peněz má i pravdu! Pravidlo co pravidlo ba přímo zákon,že stát je nástroj vlády jedné třídy nad druhou.Víc nemá cenu komentovat.
    • Topol... botanický název rodu topol je Populus... že by od populismu?
    • Lessy byl policejním prezidentem jmenován,Červíček po Lessyho podivném odvolání Nečasovou vládou a hlavně Kubicem,dosazen těmito lidmi a to bleskurychle.Tak rychle se nic v naší zemi neřeřešilo jako to dosazení Červíčka na prezidenta policie.
  • No hlavně je potřeba, aby ušlou mzdu Lessyho (která mu sice ušla, ale ve funkci nepracoval) uhradil ten, kdo způsobil škodu (čerpání prostředků ze státního rozpočtu na tento účel), tj. Kubice a to v zákonném rozsahu. *5*
    • Naprostý souhlas, je třeba někde začít, tak proč né u Kubice, myslím, že adeptů je mnohem víc.
  • Čím víc prezidentů tím líp,kam by jsme přišli nemít prezidenti, žejo !
  • Stále stejné dohady. Do pravomocného rozhodnutí soudu nad Lessym měl úřadovat pouze policejní prezident tzv. "pověřený". Pokud tomu bylo tak, že ministr bez vzdělání (obrazně smetišťák ) rozhodl jinak je takový akt jmenování neplatný a vše se vrací do původního stavu. Tedy s tím, že by to měl někdo všechno zaplatit a to je jistě bezesporu Kubice. Ale u nás zaplatí pouze ten, kdo něco ukradne v sámošce. Miliony a miliardy se protekčním zlodějům a korupčníkům odpouštějí a to i amnestií pro spřízněné duše.
    • Soud nad Lessym rozodl,ale jen to,že nebude znovu trestat za stejný přestupek za který byl Lessy potrestán kárnou komisí. Je to velký rozdíl,jelikož nikdo nezrušil rozhodnutí kárné komise o odvolání Lessyho. Proto ve smyslu našich zákonů nemůže být někdo(Lessy) trestán dvakrát za jeden a ten samý přečin. To je markantní rozdíl mezi skutečností a citovaným,že Lessyho soud osvobodil,on jen netrestal,ale skonstatoval,že skutek se stal a byl na něj jednou vznesen a vykonán trest.
      • přesně tak, popsal jsi to přesně. Lessy není nevinný a přestupku se dopustil, takže milá Evo Kubice konal správně a zaplatit by to měl někdo jiný. Zbytek už jsou jenom tanečky "odborníka" Peciny, který, než padne, potřebuje dosadit do funkcí sobě a Nejvyššímu loajální lidi.
  • To už je jak s papežema.
  • K doplnění informcí... http://www.reflex.cz/clanek/komentare/52232/dusan-sramek-lessy-se-vraci.html
  • Příspěvek se netýká komentáře.Dnes je 45 od výročí upálení Jana Palacha.Už ví o komunistických zločinech hodně, ale když se dovím něco nového jsem vždy otřesen.V roce 1971 byla zastřelena mladá sedmnáctiletá dívka Táňa Máčiková.Vrah nebyl nikdy dopaden.Pravdu odhalil historik Prokop Tomek.Zastřelil ji ruský voják, který ještě těžce zranil 2 občany.Komunistická policie vraždu tajila a zdrceným rodičům řekla, že jí zabil neznámý zločinec.Vrah se jmenoval Alexander Čalej a byl to staršina okupačního vojska.Druhý případ uveřejnil pan redaktor Jan Rejžek v dnešních Lidových novinách.Poslanec za komunisty Zdeněk Ondráček, v srpnu 1989 vstoupil do KSČ, studoval esenbáckou školu a jako člen pohotovostního pluku si bouchl i na Národní třídě.U policie přežil polistopadové prověrky a časem stal vyšetřovatelem útvaru pro odhalování korupce a ještě je členem parlamentní komise pro kontrolu činnosti BIS .Získal prověrku pro stupeň utajení přísně tajné.A ještě k tomu stihl udělat 2 doktoráty.Nyní probíhá petice , aby se vzdal poslaneckého mandátu, kterou jsem také podepsal.S dnešním stavem nejsem spokojen,Estébák Babiš a komunisté mají zelenou a jim sekunduje spasitel Okamura

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit