Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To se dalo čekat. Jsou to zkurv.nci zkurv.ný. Všechny pověsit a majetek znárodnit. Zlatí bolševici.
  • No, ukazalo se, že dobro státu neznamená pro ODeeSáckou smečku odkláněčů a tunelářů vůbec nic. Důležité jsou výhody poslanců a setrvání vlády. Takže se dohodli. Jsem přesvědčen, že vzdání se mandátu dostanou bohatě rekompensováno a obecně jsou stejně za vodou, protože si už stačili odklonit spoustu prostředků. Náš štajger vždycky říkal: Ptejte se kdo z toho těží a komu z toho kápne... No a měl jako vždy synek havířská pravdu...
    • Jo přesně to časově zapadá nejdříve televizní exhibice v podobě sněmu a následné bláboly o trucujících poslancích. Všem se smějí do tváří a přitom jsou jejich role jsou přesně určeny.
  • I když dnes možná pravičáci jásají tak velice brzo jim dojde,že si spíše budoucnost ještě více zavařili.Vymlouvat se ,že to dělali kvůli tomu,aby se nedostali komunisté k moci je hloupost.Když nechtěli nový nástup komunistů k moci,tak neměli národu tolik lhát a pro sebe tolik krást.S tím co zde vládne vede cesta, pro tuto zemi,pouze ke státnímu bankrotu a pro sebe na katovskou mučírnu,za podíl na zbídačení této země.Prostě,místo slibovaného kapitalistického ráje žije tento národ už dlouho na dluh.Uvedená pohádka o kapitalistickém ráji bude mít velice špatný konec.
    • Pro Klase Jaroslava,konečně čtu příspěvek od vás,s kterým bez výhrad souhlasím.Tady snesu i tu katovskou mučírnu.Já zkušenosti se západem nechápu komunisty,že tam nepouštěli lidi,aby to pozlátko viděly.Měl jsem známé v NDR s velkým humbukem odešli na západní část a již jsou zpátky.
  • Kdo má křivou hubu, má i křivý charakter. To platí odedávna. Otázkou je co od čeho se zkřivilo.
    A že by jen tak pro nic za nic se vzdali posraneckého koryta? To bude určitě něco za něco: možná se na ně ví něco, co by velice zajímalo policii.
    • Legrace je , že jednoho z nich nahradí politik odsouzený za korupci.
      • To,aby zapadl do party a nechtěl být poctivý trouba.Již by měl být plný Václavák a Letná.
  • mnp.sůožili púoslůanecký mandát, takže je nahradí modří ftáci, další v řadě a odkejvají letce všechno ... hurrrááááá
  • Uvedení poslanci,co chtějí nyní složit mandát už mají na zbídačení této země dost veliký podíl.Pokud by hlasovali pro balíček,tak až se národ tak až se rozzuřený národ vyřítí do ulic, dopadnou stejně.Rozzuření demonstranté je určitě brát za nějaké hrdiny nebudou.
    • Nemáš tak zcela pravdu.Jsou to odvážní hoši.Přijdou o hodně peněz,málo kdo by byl takový charakter.Jsou odvážní ,nemohli prosadit svoje tak složili mandát.Všechna čest,jsou dobří. *8*
      • K čemu to je, když tím zachrání vládu ODS ??? Veverky jako obvykle zradili a s nimi asi zradí i určitá část poslanců ČSSD. Ona i ČSSD vždy byla a je i nadále stranou zrádců, kteří je jenom pěstují svoje pupky a osudy lidu i této země jsou jí šuma fuk !!!
  • Složiliiiiii dobrovolně? To na ně asi museli mít dobrý náboje, dobrovolně se vzdát poslaneckého platu?
    • Nebuď labuť !!! Tihle mají všichni nahrabáno jako krtci a poslanecký plat je pro ně asi jako pro tebe desetikoruna... Navíc mají fůru mafiánských, nebo polomafiánských kontaktů, takže dělat si o chudáčky starosti je úplně zbytečné. Dosáhli toho, že zachrání tuhle mizernou vládu, Po pravdě občané ji nijak neshazují a celý konflikt nevyvolala ani levice, ani občané. Takže si jen snědli, co si uvařili, ale hlavně oddálili pád vlády a mohou pokračovat ve svých "obchodech", které jim přináší víc než tisíce poslaneckých platů...
  • A já si myslím že je to dobře. Spolu se zvýšením platů poslanců o cca 10800 kč dojde i nejtupějšímu švejkovi, co je to zač a hlady chcípající blb, který je volil bude axelerovat revoluci. Samozřejmě pozdě. Dobrý konec mají jen pohádky. Být jejich voličem, dobrovolně se jdu oběsit *16*
  • Co víc říct k této komedii? Vládní koalice dle mého názoru jasně ukazuje že ji nejde o nic jiného než o přístup k moci a o udržení si svých postů. Po roce 1989 čelní představitelé OF a dalších "demokratických" stran měli plnou hubu toho, jak moc korumpuje a zkorumpovala funkcionáře KSČ, Koalice v současnosti jejich slova naplňují. Po roce 1989 téměř všichni politici odsuzovali chování KSČ a jejich představitelů, dnešní politické strany napříč politickým spektrem předvádějí, že jsou stejné. A není se co divit, když se podíváte, kdo je v těchto stranách, tak většinou narazíte na bývalé komunisty, kteří pro moc a mamon jsou schopni převléct kabát podle toho jak to po volbách dopadlo.
    Mi voliči moc dalších možností nemáme, staré strany jsou zprofanované a volit nové strany se nevyplácí, názorná ukázkou jsou VV.. Asi jediná možná alternativa je svrhnout tuto vládu a vyčistit ten "Augiášův chlív", kterému se říká poslanecká sněmovna a senát. Změnit volební zákon, ve kterém budou voleni konkrétní zástupci, kteří budou nést plnou zodpovědnost za svoji práci.
    • Máte možnost to udělat již 17.11. nebo při volbě presidenta.Tam je ukázka charakterů bývalých komunistů.Domluvme se na kandidáta a škrtat a připsat osobnost,která má charakter a ne to co je nám tady předkládáno.Poslouchal jsem diskuz,že nějaký příbuzný byl spícího kandidáta v SA,nastal zmatek a výsledek,že děti nemůžou za rodiče.Já jsem za ně mohl,že se poctivě živili než jim to bylo ukradeno a otec odbojář zavřen.Já nemohl studovat atd. a navíc dodnes ukradené= nevráceno tak,kde to jsme.Rozhodně ne v demokracii,ale v nějakém paskvilu.
    • za peníze jsou schopni schválit cokoliv. Nechali vyšroubovat cenu co nejvýše a pak jí dostali tak se to má dělat ve správný straně. Názorně ukazujou lidem co je to za pakáž
  • zítra to tedy schválí,ale tahle vláza založená na lžích,intrikách a podvodech v tom bude lítat během pár dnů nebo týdnů znova.Takže nic se výhledově nemění
    • ... díky, nikdy by mi to samotnému nedošlo :))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit